Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Symon
Poznavalec foruma

Re: Ko ti babica vzame prednost a.k.a Ali se strinjate z zak

Napisal/-a Symon So sep 25, 2004 10:43 pm

Courage™ je napisal/-a:"ja mularija, ne znajo vozit, divjajo pocestah, drogirajo se pa vozijo, zioher je bil pijan, bla bla.."

Sploh ne bi o tem. :evil: :evil: :evil:
Zadnjič sem imel prvo nesrečo in to 500m pred domom z sosedom. Peljal sem lepo počasi gor v nepregleden ovinek (prekleta bajta :evil: ) nakar zagledam soseda ki pripiči dol. Sam sem se seveda ustavil njega pa je zaradi mokre ceste in seveda NEPRILAGOJENE hitrosti kar neslo vame. Rezultat: pri njem zbita luč in malo udarjen odbijač in pri meni zbit žmigovc, udarjen blatnik in opraskan odbijač. Stopiva ven in seveda k****n takoj jamra saj sva oba kriva, ker sem jaz kao pripeljal preveč po oni strani. Sam sem videl, da ni velike škode (sem doma uštimal čeprav to ni to) in se nisem sekiral. Oseba, ki stanuje v bajti na ovinku je seveda gledala le njegovo Škodo forman kako je zbita. Boli ga za mene- mulca.
Višek je pa bil ko je ta sosed pasji izrabil mojo dobro voljo in neumnost (mogu bi poklicat policijo pa boli me falus za kretena, če zgubi kuponček) in opravlja, da sem jaz mulc pridivjal in me je neslo vanj. Ja najbrž v klanec gor ja! :evil: Mamo mu ej k se imava še za pogovort sam da dobim šanso. Na dom pa ne grem.
Skratka mulci smo itaq vse krivi uni starejši "izkušenejši" vozniki imajo pa vedno prav. Nauk: Ne glede kako majhna je škoda in kdo je oseba vedno pokličite policijo, da imate črno na belem kako je bilo. Ne pa da te potem opravljajo kakšen divjak si. :evil: :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Ne sep 26, 2004 12:04 pm

zato pa je fajn takoj pri nesreci izpolnit evropsko porocilo in na njega jasno napisat kdo je krivec ... ce pa povzrocitelj ne prizna krivde, pa klices policijo ... na zalost velika vecina ljudi ni postenih ...

Uporabniški avatar
Matjaz86
Novinec

Napisal/-a Matjaz86 To sep 28, 2004 10:24 pm

Odkar delam izpit (v kratkem upam da ga bom mau) za svojga fotra ki jih ma že čez 60 (sam jih ne kaže) lahko tut rečem da me je kr mau strahvozt z njim! Zakaj? Ne da spregleda stop znak, ustav se povsod, vsak robnik mam filing da ga drajsava, refleksi so faking v kurcu...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 29, 2004 8:16 am

Misak je napisal/-a:Mah jst zue neki cajt razmislam d bi mogu skoupi z vozniskim izpitom dubu pogodbo, po keri bi su vsaj enkrat na par let na zdravniski pregled, kjer bi dohtar individualno ocenu a si za vozt al nisi. Ce mas lahko zdravniskega pred zacetkom vozne, ga bos mel lahko pa se pol. Pajst sm ga tut prpravlen placat - vse za to d se znebim starckov k mutijo po cesti. Pa je blo se vse v redu, sm jim marsikero napako odpustu ampak k mi je pa edn na uvozu na avtocesto zabremzu in potem s prvo pa na pol gasa letu direkt na avtocesto, in mi potem kasneje na izvozu z avtoceste na kroznem zabremzu in se mi na konc v kroznem prpelu v nasprotni smeri... To je bil pa visek vseh starih cicotov s klobuki in spegli debeline dna od perovskega kozarca... :shock: :shock: :shock: Zdravniski pregled za vse ( :!: ), ter obnavljanje izpite na 5-10 let. Nemalokrat se mi je zgodl v grosuplju d mi je kksn cico prletu naravsnost pred nos z neprednostne - preprican sam po sebi, d je to se zmeri prednostna, kot je bila pred 25 leti!!! Mislm WTF :ue

O tem kak se u grosupljem vozi ti najbolj to pove, da se ga jst izogibasm k hudič križa. Prletiš po avtocesti po prehitevalnem pasu in te mulc s stoenko izsili, s tem ko je iz odstavnega pasa priletel direkt na prehitevalnega z 40km/h. Se pelješ po glavni cesti in te izsili babica, ki pripelje iz stranske ceste, ter brez žmigovca ona lepo na glavno cesto - tut pogledala ni če se kdo pelje po njej, pa sej bi še šlo, če bi iz desne prišla in zavila desno - ne prišla je iz leve in zavijala levo, čez 2 pasa in nič pogledala.

Čeprav moj brat (ponavadi z mojim avtom) tut kr dost "uči" ljudi vozit. On se lepo pelje in ko vidi koga da ga bo izsilil se obrne na stran in pelje, ko da ni nič - če poči pač poči in pol pobira kupončke od ljudi.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov