Debate, ki niso vezane na ostala področja...

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Re: KAJ JE Z OPLOM ???

Napisal/-a gerchy Ne feb 09, 2003 10:49 am

SAFRANE: kot sem ze povedal, ti NE mores govoriti o taksnih stvareh, ker enostavno vecina forumovcev pozna resnico o tvojem zloglasnem poznavanju resnice (btw.. ze znas presteti valje v tvojem safranu, ali pa pravilno razbrati tezo vozila glede na razlicico - zadnjic si kar skrivnostno utihnil). Veliko sicer beres, a je dejstvo, da ne znas upostevati vseh faktorjev, tako da svoja mnenja in mnenja tvojih kolegov (ki so verjetno na istem nivoju kot tvoja) prihrani zase ter morda za njih (govorim o tvojem ocenjevanju voznih lastnostih na prakirnem prostoru pri obracanju, o tem, kako nekdo kupi avto samo zato, ker ima dobro osvetljavo v notranjosti ipd, ipd). Si si ze pogledal (serijske) napake in slabosti pri drugih vozilih? (da sploh ne omenjam renaulta in njihovih hib) V nemski reviji so napisali, da se pri vectrah kvarijo izpuhi in volanski mehanizmi. Je avto zaradi tega (seveda po tvoji logiki) slab? Koncna obdelava? Si pogledal kdaj obdelavo pri ostalih vozilih (istega razreda)? Sploh te pa ne razumem - razumel bi te, ce bi vozil bmw ali mercedes (ali pac eno prestiznejsih znamk) - tako pa imas renaulta (poleg tega, da imas izpit dobrih 6 mesecev in nickoliko prevozenih kilometrov). Toda pustimo to, vsak ma svoj okus, nisem ne vem kak pristas opla, ampak mislim, da je vse tole pretiravanje, sploh primerjava z korejskimi vozili. Ce ze primerjate "pokvarljivost" je na vrhu porsche - zakaj - me niti ne cudi. Vedno bo veljal pregovor o malo denarja :>

RJUHAR: tudi jaz ne poznam nobenega "nesrecnega" lastnika, pa zivim 5m proc od pooblascenega servisa. Kar se tice izgube vrednosti, se tudi strinjam s tabo. Ampak to verjetno ne steje v total cost of ownership :>

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 09.02.2003 ob 12:06 GMT]

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Ne feb 09, 2003 1:35 pm

1. Joj, smatras me za nulo, jaz pa v jok pa na drevo, pa igrace poleg pa nikoli dol. Pa nokio z IR za snake spilat :>
- Si ze naredil kaj koristnega v zivljenju (hvalisanje ne steje)?
2. Rekel sem, da je porsche na vrhu, ne pa da je na PRVEM mestu in pri vrhu tudi je!
3. Valje verjetno znas prestet, ampak da na veliko pametujes o motorni tehniki ter drugim "solis" pamet pa je druga zadeva, ker se zdaj ne verjames, da je tvoj motor vrstni petvaljnik in ne V5! Nadvse zalostno
4. O faktorjih bi se dalo debatirati. Povedal sem ti, da ce se pri avtu kvari nekaj stvari - je avto zaradi tega slab? Z vsakim postom dokazujes svojo nedoslednost.
5. Sva zakljucila (ker te baje provociram). Modra odlocitev.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne feb 09, 2003 2:18 pm

Men se ni pokvaru ne volan, pa auspuh je se tapru, pa ma vsaj 130000 km za sabo... Mi je pa akumulator crknu pa 5 (pet)!! zarnc mi je u armaturki crknl, da o original kasetarju ne govorim. Pa to ne mores verjet, kaksen KRS je ta turski avto. Pa to tud za kumarce vlagat ni dobr, ker bi prej zgnil, predno bi ga uspel nafilat do vrha.

KAKSNA j***a!

(dej safrane, bodi ksiht, pa napisi slabosti svojega avta, kolk si dal za servise, ce ga vozis na uradni servis - kar pa dvomim in kolk za vse izredne stvari, ki so crknle...)

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne feb 09, 2003 2:23 pm

*** Debata je zaradi RAZBURJANJA določenih članov zaklenjena ***

[Sporočilo uredil/a BiMMER na dan 09.02.2003 ob 14:23 GMT]
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten