pavovc_ je napisal/-a:ejga bonzy ni pogojev da pustim skubiju se kdaj se u petko usest sry ampk swa mav prevec dobra kolega ... mav premisl dve petke dve totalke u 4. mesch tk da lohk vrjames da cloveka zacne skrbet za kolega... na zalost al pa na sreco pa uzem zadevo kukr jo hoces---
pavovc_ je napisal/-a:ejga bonzy ni pogojev da pustim skubiju se kdaj se u petko usest sry ampk swa mav prevec dobra kolega ... mav premisl dve petke dve totalke u 4. mesch tk da lohk vrjames da cloveka zacne skrbet za kolega... na zalost al pa na sreco pa uzem zadevo kukr jo hoces---
Ok gor sm se zajebavov. SamoTaxi je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:BAZO je napisal/-a:Maaa... Ne morš tko mislm glede petke... Če bo mu smolo se bo z BMW-jom ubu...
ah dej, z BMWjm se sploh nemorš ubit![]()
smo že mel debate o tem.... za moje pojme se jih največ fenta z bmw-jem (mladih!)
RedBaron je napisal/-a:krofl je napisal/-a:
Petka pa ima zadnje pasove, sam nima vzglavnikov, tko da jz raj 2x premislem, kaj je bolj, al z glavo na prednji zic al pa da si prvezan, pa ti gre tilnik....
Lp, Matej
Vseeno je boljše bit privezan!!
Nič boljše je ne odneses če te zabije v sprednji zic, pa še onega spredaj poškoduješ!!
lenivec je napisal/-a:pavovc_ je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:krofl je napisal/-a:
Petka pa ima zadnje pasove, sam nima vzglavnikov, tko da jz raj 2x premislem, kaj je bolj, al z glavo na prednji zic al pa da si prvezan, pa ti gre tilnik....
Lp, Matej
Vseeno je boljše bit privezan!!
Nič boljše je ne odneses če te zabije v sprednji zic, pa še onega spredaj poškoduješ!!
glede pasu: kolega k je sedu spredej (desno) je mu operacijo in sicer so mu 15 cm crevesja odstranil ker ga je pas tok zategnu da mu je pocu in mu je 10cm crevesja ze udmrl --> tok o pasovih
tok o pasovih ja, kaj bi pa blo če nebi bil pripasan?
kaj je bolše da ti odstranijo 15cm črevesja in živiš dokaj normalno al da ležiš mrtev 15m pred avtom, z razbito glavo in zlomleno hrbtenico, al pa v najbolšem primeru da is invalid po možnosti hrom od vratu dol!!!
glede pasu: kolega k je sedu spredej (desno) je mu operacijo in sicer so mu 15 cm crevesja odstranil ker ga je pas tok zategnu da mu je pocu in mu je 10cm crevesja ze udmrl --> tok o pasovih
LouD je napisal/-a:No am jez sm živ in zdrov (če je kerga zanimal) sm tist k je biu na sovoznikovmu...![]()
Drgač pa am glede pasov. Nekak bi jh mogl popedenat pomoje da ti ne zjebajo ceuga trebuha pa ne ranjo vsega... Drgač pa hvala bogu da sm biu prpet. Raj to k pa kj druzga![]()
Aja Skubi pa jez tut upam da boš kšn drug avto kupu pa mal več sreče mu![]()
LP
LouD je napisal/-a:No am jez sm živ in zdrov (če je kerga zanimal) sm tist k je biu na sovoznikovmu...![]()
Drgač pa am glede pasov. Nekak bi jh mogl popedenat pomoje da ti ne zjebajo ceuga trebuha pa ne ranjo vsega... Drgač pa hvala bogu da sm biu prpet. Raj to k pa kj druzga![]()
Aja Skubi pa jez tut upam da boš kšn drug avto kupu pa mal več sreče mu![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov