Niva13 je napisal/-a:Pa se zacne zaslisevanje, kje sem bila, kam grem, kje delam, madona pa kaj koga moti, ce sem ob 2 zjutraj drgje, kot v Kopru.
Kje si bil? -> Vas ne zanima, niti nisem dolzen odgovoriti na tako vprasanje - ali - v turciji (pac na neumnu vprasanje neumen odgovor)
Kam gres? -> Vas prav tako ne zanima, ker pac nisem dolzan povedat kam grem
Tako anegdoto mam tut jst, me ustav smrkec pa sledi dialog:
P: "Dober vecer

"
jst: "Cer...

"
P: "Od kod pa kam?

"
jst: "Naceloma sploh ni vazno ne od kod prihajam ne kam grem, a je kej narobe al zakaj ste me ustavu?

"
P: "Boste stopu z mano...

"
jst: "Ok ni panike

"
...pihnem 0.0...
P: "In kam ste namenjeni?

ops: "
jst: "A se vi norca delate z mene?

"
P: "Zakaj?

"
jst: "Sem vam ze povedal da tega podatka nisem dolzan povedat...pac grem v smeri proti Bledu, pihnu nisem, sem cist trezen, a mi lahko poveste zakaj je to potrebno?

"
P: "Ce bos ugovarjov bos dobu kazen

"
jst: "Gospod, do vas se vedem korektno, predvsem vas vikam in pricakujem to tudi od vas. Ce vam nisem usec nisem sam kriv, ustavili ste me po sluzbeni dolznosti, postopek opravili skoraj korektno, z moje strani sem 100% sodeloval, torej? Mi lahko prosim poveste vas namen? Zakaj me zadrzujete, ce pa ste skozi postopek ugotovili, da ni nic narobe?

"
... in potem po pol ure je**nj* v glavo + pokazi opremo, meritve profila, ..... mi da dokumente, se obrne in gre...
jst: "Nasvidenje

"
P: "

"
Wroom, wroom ....
Skratka, kreteni....