Turbobitch je napisal/-a:Pojavu se je en manjši problem. Jst mislm da bi moral z klubom, še mal počakat pa bi najprej ustanovil TEAM. Problem je, da je veliko stroškov z klubom, pa ns je premal in bi morali vsak več dnara dat. Tako da predlagam, da se dobimo ta vikend pa ustanovimo 5KA TEAM. Za začetek.
lisko je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Pojavu se je en manjši problem. Jst mislm da bi moral z klubom, še mal počakat pa bi najprej ustanovil TEAM. Problem je, da je veliko stroškov z klubom, pa ns je premal in bi morali vsak več dnara dat. Tako da predlagam, da se dobimo ta vikend pa ustanovimo 5KA TEAM. Za začetek.
Ja in kje bi se dobil? glede na to da smo iz različnih koncev slovenije.....
lisko je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Pojavu se je en manjši problem. Jst mislm da bi moral z klubom, še mal počakat pa bi najprej ustanovil TEAM. Problem je, da je veliko stroškov z klubom, pa ns je premal in bi morali vsak več dnara dat. Tako da predlagam, da se dobimo ta vikend pa ustanovimo 5KA TEAM. Za začetek.
vesolc je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Pojavu se je en manjši problem. Jst mislm da bi moral z klubom, še mal počakat pa bi najprej ustanovil TEAM. Problem je, da je veliko stroškov z klubom, pa ns je premal in bi morali vsak več dnara dat. Tako da predlagam, da se dobimo ta vikend pa ustanovimo 5KA TEAM. Za začetek.
nekje na sred slovenije..u Kranju??![]()
Turbobitch je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Turbobitch je napisal/-a:Pojavu se je en manjši problem. Jst mislm da bi moral z klubom, še mal počakat pa bi najprej ustanovil TEAM. Problem je, da je veliko stroškov z klubom, pa ns je premal in bi morali vsak več dnara dat. Tako da predlagam, da se dobimo ta vikend pa ustanovimo 5KA TEAM. Za začetek.
Sej mamo hude avte. Ti maš pa itak dizla tko da ti ni problem.Drgač pa se lahk dobimo v Portorožu al pa kranjski gori. Konc koncu lahk tud u Lublan.
GBERLI2 je napisal/-a:Najbol da se dobite v LJ-Polje pa brez zamere
GBERLI2 je napisal/-a:Ne, pač pa iz ostalih odgovorov(najboljši avto, men je carski in podobno)
golf_c je napisal/-a:GBERLI2 je napisal/-a:Najbol da se dobite v LJ-Polje pa brez zamereGBERLI2 je napisal/-a:Ne, pač pa iz ostalih odgovorov(najboljši avto, men je carski in podobno)
ka pa teb klele ne paše....ne vem kaj se pol sploh kle oglašaš....k so petkarji odprl čist svojo temo lepo in se čist kulturno pogovarjajo o svojih avtih, klubu in tko naprej....nobenmu nč nočjo....ne kritizirajo drugih avtomobilov....ti jimpa serješ klele....če ti reno....oziroma petka ni ql avto, potem ignoriri to temo in jih lepo pusti pri miru al se pa vsaj vzdrž takih brezvezni komentarjev
user562 je napisal/-a:Imel sm r5 campus pa ga nikoli več ne bom-gnije kuri ne gre nikamor skratka podn od avtaops:
Po forumu brska: Klamzi in 5 gostov