je pa res definitivno dosti..dosti boljši od kterga koli hiundaya...
jst bi se hyundayu izognu na kilometer daleč

Bertone je napisal/-a:P.s.: Pa tiste pičke ko padajo na Cuopeja morajo met pa zelooo slab okus.
ZgAgEc je napisal/-a:Vzdrzljivost korejcev....sm 2 leti nazaj kupu ponya,naredu 80k KM in te so bli mucni,parkrat brez olja_skorampak avto se zmer zre 7-10l in grem zdej z njim okol sveta ce je treba, tok mu zaupam. Najraj ga nebi menju,sam leta so leta,pa rja je nardila svoje.
poršejček je napisal/-a:1.6 pupa 8-10 ce ga ornk tisis tm do 15-16
2.0 pupa 9-11 ce ga ornk tisis tm do 16-17
Mrcina je napisal/-a:Jao, jao, kak kreg....
V glavnem, mislim, da tukaj manjka ena informacija, al zgagec kupuje avto samo zase, ali še za koga... ker coupe ni za familije (no, audi tut ni najboljši v te svrhe, ampak boljši od coupeja...). V bistvu sta si tadva avta tok različna,da je res treba najprej dobro premislit, zakaj pa kako se avto uporablja... Jst ne bi ne enga ne druzga, preprosto, ker mi noben ni všeč...
Kar se pa pecanja z avtom tiče, hmmmm, v družbi mamo oz. smo meli dva coupeja (eden je šel v franže pred kakim letom) No in komentar žensk je bil, da so to totalno peder**i avti in tipa ne žanjeta nobenih novih simpatij na ta račun, tako da ne vem...
furious je napisal/-a:
hehe sam so pa pleh picke res usekane, na avte mislm.plehice se pogledam ne kaj sele da bi kej mel z njo :P najhujs so une k se same nimajo izpita
robertos_664 je napisal/-a:AUDI je NAJBOLJŠI avto na svetu, ker je NEMC pa pika![]()
![]()
![]()
AUDI je AUDI. najboljši slogan za Audi reklamo.![]()
![]()
ko mi gre folk na živce, ko rečeš, da maš audija makar 20 let starega si car, ko pa rečeš da imaš hyundaia pa si največjo tele na svetu. pa čeprav je na lestvici zanesljivosti (pa še marsikateri drugi) daleč pred audijem. pa o kvaliteti materialov da se ne bom začel smejat. ker se ravno grem malo naredi sam mojstra, vem iz kakšnih materialov je narejen moj hyundai. na vratih niti malo trde plastike, za razliko od audija, kjer prevladuje trda plastika itd.. tak da ne bluzit če ne poznate stvari, ampak jih čujete od svojih kolegov, bratrancev....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov