Debate, ki niso vezane na ostala področja...

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo To okt 12, 2004 9:54 pm

tole da je AUDI najboljši :roll: ...povej ti svoji stari mami pa se ti bo v fris režala :-P

je pa res definitivno dosti..dosti boljši od kterga koli hiundaya...
jst bi se hyundayu izognu na kilometer daleč :roll:

ZgAgEc
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a ZgAgEc To okt 12, 2004 10:02 pm

nism teme odprl s tem namenom kokr je pol izpadl,ni pa dost potrebno na forumu da pride do tega cesa je zdej prslo...vseno najlepsa hvala vsem ki ste mi pomagali oz. ste se vsaj potrudl MENI odgovort.
Kar pa se lubic tice....dol mi visi,pol sim pa audija 80 td kupu letnik 86 dam lahko govoru okol jest mam pa audija.....
a vi avtomobile zase kupujete al za druge??? nevem no,sm dobu cudn obcutek.

Vzdrzljivost korejcev....sm 2 leti nazaj kupu ponya,naredu 80k KM in te so bli mucni,parkrat brez olja_skor :D ampak avto se zmer zre 7-10l in grem zdej z njim okol sveta ce je treba, tok mu zaupam. Najraj ga nebi menju,sam leta so leta,pa rja je nardila svoje. Vam pa 100%sporocim ko neki nabavm. :hi

Take care now...byby thene.
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To okt 12, 2004 10:38 pm

yogo je napisal/-a:tole da je AUDI najboljši :roll: ...povej ti svoji stari mami pa se ti bo v fris režala :-P

je pa res definitivno dosti..dosti boljši od kterga koli hiundaya...
jst bi se hyundayu izognu na kilometer daleč :roll:

daj povej nam prosim en pameten argument zakaj bi se izognil hyundaiu? me prav zanima.

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho To okt 12, 2004 10:46 pm

Take teme kaj izbrati, to ali ono so popolnoma nevmesne. To je popolnoma stvar lastnega okusa, ker ne vidim poante zakaj bi šel kupovat avto ki bo všeč kateremu drugemu, tebi pa je všeč nekaj popolnoma drugega???

Zdaj kot vidiš jih je večina za audi, ti boš pa pol kupo hiundaya. Nevem v čem je tu poanta.

Audi je res dražji avto, bolj kvaliteten in nevem kaj še vse, hiundaya boš pač dobo malo novejšega za isti denar.
Slika

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo To okt 12, 2004 10:59 pm

hmmm....

morda zato, ker mam tako službo, da si lahko pobliže in od daleč ogledam 3/4 vseh novih avtomobilov na našem trgu in te tudi sprobam če hočem( brez eksotike kot MB, Porše, Ferrary)...in me Hiundai ni in ne bo prepričal, sicer ga nisem nikoli imel, tako da ne morem soditi..napisal sem svoje mnenje pač...
če bi kupoval avtomobile iz daljnega vzhoda, bi to bila Honda ( katero vozim tudi sam), Toyota in Subaru

ZgAgEc
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a ZgAgEc To okt 12, 2004 11:01 pm

a delas v avtopralnici :rofl
Slika

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo To okt 12, 2004 11:07 pm

ne še ( ampak nikoli ne veš :D )...delam na terminalu avtomobilov v LK

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To okt 12, 2004 11:26 pm

hmm,jst sm še zmerej reku d ko se primerjata 2 avtomobila zmeri pride do kreganja,ker pristaši enga napadajo druge in obratno...sprorbej enga,sprobej druzga,pa izber ker ti je bl ušeč pa ker dobi več opreme za tak keš pa je...res je d so nemci precej skopi z opremo,pa kr pričakuj d boš audija odpreou na roke,mogoče če kakšnga dobrga najdeš ga boš lepo na centralno....v tem primeru zmaga hyundai,ampk ma pa hyundai slabšo kvaliteto cele armaturke in nasploh ceuga avta,k pogledaš npr kakšenga hyundaia v notrjanjosti te srat prime,še naša miza za orodje u garaži je lepša,pa materjali so cheap pa še 1x cheap...pa tud če neki daš na izgled,oz na to d boš jači vidt pol je spet audi v plusu...pomisl mal....če te kdo vpraša ker avto voziš,kaj boš raj powedou da audi al hyunday :?: ...mislm d kle ni dileme kaj bi raj odgovoru :wink: ...jst sm tud na strani audija ker mi japonci niti najmanj niso ušeč razen honde,nissan,toyota,subaru....te so itq druga zgodba...vzdržlivejši avto,z malo manj opreme --> audi ... pa pametno izbiro :)

LP
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr okt 13, 2004 12:43 am

Jaz nebi sploh razmišljal, AUDI bi bla moja odločitev, zakaj pa so ti že zgoraj dali par dobrih komentarjev!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr okt 13, 2004 1:43 am

Bertone je napisal/-a:P.s.: Pa tiste pičke ko padajo na Cuopeja morajo met pa zelooo slab okus :lol: .

No ja, jaz bom samo dodal nekaj misli glede tega picke dol picke gor, ker mnenja dajat vidim da je brezveze, ker se vsak nekaj spotakne. Ah ja... :? No kakorkoli. Dobil sem obcutek, da je pickam ( kakor jih ze poimenujete ) vsec ravno nekaj kontra kot moskemu. Picka prijavi kako je lep avto ampak men cist ne sede. Potem kolegu predvsem punce pohvalijo lep dizajn radia, ki je pac cist nekaj ne vesoljskega. Se spet peljes naprej .... no veste kaj sledi.

A ni mal cudno sprasevat kaj bi kupil na forumu, ker vsak klinc bo navijal za tisti sekret, ko ga sam vozi. No jaz upam da si prisel vsaj do nekega misljenja kako pa kaj. Daco jebac bi vzel Audi, Infiniti jebac pa hyundah. Ja sej, vsak verjetno vozi tole skatlo. No jaz lahko povem da mi ni tale oblika kupeja ne vem kaj, se bolj pa me motijo okrogli stevci v notranjosti kar ja res grdo. Samo fantje sedaj ne morete mene napasti da sem pa brez okusa ker so notranji stevci pri coupeju za bruhat. A sedaj ko men osebno povejo kolk je grda barva mojga sekreta nej se zacnem pa dret na tega ko je to izjavu, kolk je brezokusa in da nima pojma. Ja pa porka madona Slika mene to sploh ne moti, ker je vazno da je men vsec pa da men sede notranja osvetlitev in oblika stevcev.

Ah ja sedaj se pa ze ponavljam, a se vem ne zdi -> vsak lolek ko tepta to bedno zemljo ima drugacen okus in bog da je TAKO, ker pomoje bi bila jeba da bi se 3 milijarde moskih odlocil za eno zensko. GET IT fantje in dejte pokazat mal kulture no. Nekdo sprasuje da mal nastejte prednosti in slabosti in kdor ima izkusnje s podobnima mobiloma ne pa na kaj padajo picke ( ko jih sljivi ) in kaj ne in kolk zvezdic je kdo dobil ni tistem brezveznem testu ( za moje pojme ) Mislem JAAAOOO.......
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr okt 13, 2004 1:45 am

ZgAgEc je napisal/-a:Vzdrzljivost korejcev....sm 2 leti nazaj kupu ponya,naredu 80k KM in te so bli mucni,parkrat brez olja_skor :D ampak avto se zmer zre 7-10l in grem zdej z njim okol sveta ce je treba, tok mu zaupam. Najraj ga nebi menju,sam leta so leta,pa rja je nardila svoje.

rja? na hyundaičku? čak... ti maš nekje tam okol 90 letnik, ne? škoda, ko je zelo lepo vzdrževan bil, al je začelo pr kaki praski rjavet? :(

no, v glavnem, en razlog več za hyundaija, bi jaz rekel... kar si gori napisal, namreč

drugače pa se ne mislim spuščat v to debato, ker nimam proti nobeni znamki, čeprav mi je hyundai pač bližje srcu
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr okt 13, 2004 1:55 am

Mikimous, btw, ta tipcek nima izpita, ker je se mulc...

poršejček je napisal/-a:1.6 pupa 8-10 ce ga ornk tisis tm do 15-16
2.0 pupa 9-11 ce ga ornk tisis tm do 16-17

Zdj ti dam pa moj avto, z 1.6 in krepko vec konji k audi, pa ce mi prides cez 12 povprecne ti pa castim kosil. To lahko dosezes samo ce ga na autocesti dilas. Al pa ce stojis na mestu.

Dej, za ene je res zal treba rect, da taprvo izpit nared, pol pa kej povej... Pa tud zgorej si ene 3 u kamn poslal...
Slika

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious Sr okt 13, 2004 4:50 am

ta letnik ki ga ti kupujes je audi res bolj zanesljiv in kvaliteten.avta sta si precej razlicna in ju je tezko primerjat.videz gre definitivno k hyundaiu udobje pa k audiju.
ce pa pogledamo danes je hyundai tehnolosko bolj zanesljiv kot pa audi kar nazorno kazejo tudi statistke.pisuka sej mal manjka pa bo toyto preseg :oops: se spomnm okol leta 90 noben ni hotu japonca kupt k se ful kvarjo pa zanc majo pleh pa ceno zgubljajo pa noben noce kupt in se je folk rajs vozil z golf 1,2 balkankcars.press (pa nism mislil s tem nobenga uzalit)hotu sm povedat samo to da je zelo verjetno da se bo s korejci cez 5 let zgodilo isto.vsi ga bojo hotl met tko kot danes japonca :-P

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Napisal/-a furious Sr okt 13, 2004 4:53 am

aja pa se reply na nekoga ki je omenil da se hyundaia na dalec izogia.hm drugo leto bojo prisli motorji iz hyundaiove tovarne ki bodo imeli garancijo 300.000km.me zanima kdo si to sedaj upa privoscit.se toyota ne.aja pa se to ti motorji se bojo vgrajevali v nemske avte beri mercedes :lol: :P

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr okt 13, 2004 6:50 am

Jao, jao, kak kreg....
V glavnem, mislim, da tukaj manjka ena informacija, al zgagec kupuje avto samo zase, ali še za koga... ker coupe ni za familije (no, audi tut ni najboljši v te svrhe, ampak boljši od coupeja...). V bistvu sta si tadva avta tok različna,da je res treba najprej dobro premislit, zakaj pa kako se avto uporablja... Jst ne bi ne enga ne druzga :wink: , preprosto, ker mi noben ni všeč...

Kar se pa pecanja z avtom tiče, hmmmm, v družbi mamo oz. smo meli dva coupeja (eden je šel v franže pred kakim letom) No in komentar žensk je bil, da so to totalno peder**i avti in tipa ne žanjeta nobenih novih simpatij na ta račun, tako da ne vem...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Napisal/-a furious Sr okt 13, 2004 6:52 am

Mrcina je napisal/-a:Jao, jao, kak kreg....
V glavnem, mislim, da tukaj manjka ena informacija, al zgagec kupuje avto samo zase, ali še za koga... ker coupe ni za familije (no, audi tut ni najboljši v te svrhe, ampak boljši od coupeja...). V bistvu sta si tadva avta tok različna,da je res treba najprej dobro premislit, zakaj pa kako se avto uporablja... Jst ne bi ne enga ne druzga :wink: , preprosto, ker mi noben ni všeč...

Kar se pa pecanja z avtom tiče, hmmmm, v družbi mamo oz. smo meli dva coupeja (eden je šel v franže pred kakim letom) No in komentar žensk je bil, da so to totalno peder**i avti in tipa ne žanjeta nobenih novih simpatij na ta račun, tako da ne vem...

hehe sam so pa pleh picke res usekane, na avte mislm.plehice se pogledam ne kaj sele da bi kej mel z njo :P najhujs so une k se same nimajo izpita

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr okt 13, 2004 6:57 am

moje mnenje...za tista 2 milijona bi se raje ozrl po nečem tretjem :wink: ...

npr. : http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=155118#

ali: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=174249#
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr okt 13, 2004 7:55 am

No jst bi pa za 2 mio kupil Seat Leon 1.6 letnik 2000 pa bi mel skor Audija :D

Sicer sam nimam nic proti Hyundaiu a vsi k jih tok v nebo dvigate. Lahko se strinjam z vami samo v eni stvari. Niso slabi oziroma so kar solidni avtomobili, a coupeja nebi mel nobenga razen tega zadnjega modela. Ker uni prej so zame neki pol izdelki, s plastik fantastik obliko kot iz risanke. A to je sam moje osebno mnenje. Novega bi pa mel... pa tut ce ni Audi :P

Hyundai se zadnje case popravlja in temu primerno dviguje delez na trziscu, sam tastari pa zihr niso neka bomba in oh in sploh... pa tehnolosko bolj razviti od audija, pa ne vem kaj. Ce nebi imel denarja za zadnji model coupeja bi se pol res rajs obrnil za kakim drugim avtom. Sej jih je polno... a spet ti si tist, ki se bo na koncu odlocil kaj bos kupil. In res je, nisi vprasal kaj bi mi kupili, ampak si lepo vprasal za prednosti/slabosti oziroma argumentirana mnenja zakaj ja in zakaj ne... sam jebiga, k se ne mormo nikol drzat ene teme! :?

Jst sem ti povedal izkusnjo svojega bratranca, ki je bil z Hyundaiem sicer zadovoljen, motor je pa zrl vec kot kak nemc z isto mocjo in prostornino. Zato se je odlocil, da ga zamenja in glej ga zlomka, nikakor ga ni mogel prodat po neki normalni ceni. Pa recte kar hocte, sam korejc starejsi od 3-4 let nikol ne drzi cene tko dobro kot kerkol japonc/evropejc. Vsaj do sedaj, mogoce se bo pa z novimi generacijami motorjev in vozil to kaj spremenilo. A ti kupujes rabljen avto... ma od mene si dost slisal, pa si tolmaci tko kot si zelis, da nebodo drugi spet zacel noret kok nimam pojma, pa da sem za Audi sam zato, ker ga jst vozim pa ne vem kaj. Odlocit se moras itak sam. Itak bi pa s tem budgetom, ki ga imas izbral nekaj tretjega.

Pa srecen nakup, za karkol se odlocis. Le en nasvet... avto kupi potem ko se zapeljes z njim. Jst sem tut pred nakupom zadnjega vozila bil full zagrizen za AR 156, ki mi je full lep avto pa motorje majo tut dobre, ne glede na to da folk full rad pljuva na Italijane sem ga bil pripravljen kupiti, a zanj se nisem odlocil po testni voznji, kjer me je cist razocaral obcutek v avtu, sedenje, skratka avto mi ni odgovarjal... nekomu drugemu bi bil pa full nor. Tako kot je X-cupavc rekel, vsak ima svoj okus in hvala bogu da je tako. Odloci se sam kaj bos kupil.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr okt 13, 2004 8:05 am

furious je napisal/-a:
hehe sam so pa pleh picke res usekane, na avte mislm.plehice se pogledam ne kaj sele da bi kej mel z njo :P najhujs so une k se same nimajo izpita

:D :D dokler sem imel še zastavo, me je vsaj kaka južna dečva lepo pogledala.... Zdej ko mam hondo me ne pogleda nobena več, ker pleh pič*** točno vedo kaj je VTI in kaj stock bingo :D :D :D... Sem pa zato bolj všeč moji, ki o mojem avtu ve sam to, da je srebrn :D .... :D :D :D
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Sr okt 13, 2004 8:47 am

robertos_664 je napisal/-a:AUDI je NAJBOLJŠI avto na svetu, ker je NEMC pa pika :D :D :D
AUDI je AUDI. najboljši slogan za Audi reklamo. :idea: :idea:

ko mi gre folk na živce, ko rečeš, da maš audija makar 20 let starega si car, ko pa rečeš da imaš hyundaia pa si največjo tele na svetu :roll: . pa čeprav je na lestvici zanesljivosti (pa še marsikateri drugi) daleč pred audijem. pa o kvaliteti materialov da se ne bom začel smejat. ker se ravno grem malo naredi sam mojstra, vem iz kakšnih materialov je narejen moj hyundai. na vratih niti malo trde plastike, za razliko od audija, kjer prevladuje trda plastika itd.. tak da ne bluzit če ne poznate stvari, ampak jih čujete od svojih kolegov, bratrancev....

Ok včeri sva se s Poršejčkem počla pa sva zadevo rešla. Zdej pa fantje a morte bit taka teleta da iz tega vprašanja nastane prepir.
Poleg tega pa če bo stran zbrisana niso moderatorji čist nič boljša teleta k to počnejo. Se boste pa kje drugje počl. V glavnem gre vse na škodo foruma.

Sam sem mislm da dost realno primerjal enega in drugega in si preberite moj prvi post na to temo. Drugače pa prosim da nehate z bedarijam kokr da ni nobene razlike, da se Audi bolj kvar, pa da nemc ni več nemc.

Dejstvo je tudi po količini vloženih sredstev v posamezni avto, kjer so pri razvoju vložili še enkrat več denarja v razvoj Audija. Audi ma bolj napredno elektroniko in še bi lahko našteval.

Pa prašam kaj je pri A3 narobe, kakšne napake se mu pojavlajo a veste, pol bodte tiho.

npisal sem če si brez denarja in sta ti te dva modela všeč potem kupi coupeja v nasprotnem primeru A3. A3 je luksozni mali avto in to nikoli ni bilo pocni. Sploh če želiš meti najboljši menjalnik notr DSG, ali pa 17 colske feltne Sline oprema, ali pa če želiš imeti alkantaro oblazinjenje. Še bi lohk našteval a to ma Coupe nima. Zato se avto podraži do neverjetnih cen, in stane 9 miljonov hitro. Poleg tega kakšno je podvozje, kakšne so preme.

Se pa strinjam da je greh kupit osnovnega A3 1.6 kar sem tud že povedal.

Oba sta avta za uživače in men A3 predstavlja več užitka tudi voznega, dočim predstavlja Coupe samo esteckega če ti je tak avto všeč. Nima nobene posebne izstopajoče tehnologije in je zato v povprečju.

A sem tukaj kej narobe napisu a bomo temo zbrisal a se boste spet usul.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov