Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: AR 156 2.4 JTD Dis. TI

Napisal/-a menjekul To okt 19, 2004 9:41 pm

Loopz je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:Vse drugo samo alfe ali pa fiata ne ce ze moras imeti italjana pol kupi lancio ki je italjanski BMW !!!!!!!!

po tej logiki je BMW nemška Alfa...kar tudi je :) ...

huda loopz :bow

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To okt 19, 2004 9:48 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Cena do registracije v SIT 6,362,797

Kaj drugega za to ceno bi mi vi svetovali???

jaz osebno z alfo nimam izkušenj iz prve roke...poznam pa kar nekaj folka, ki si (so) lastijo alfe in po njihovih pričevanjih alfa de facto je problematičen avto...

...ampak...po drugi strani pa jasno povejo, da užitek v vožnji tudi odtehta veliko in še več...to lahko potrdim tudi sam...

...tudi tale 156-ka ponuja za svoj denar kar precej, zato ni slaba izbira...sam bi se morda ozrl še po kakšni rabljeni 330-ki, ali pa morda civicu type-R 8) ...

...no mislim pa, da si v bistvu avto že izbral...imam prav? :D
GTI
ITR
E30

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy To okt 19, 2004 9:53 pm

gajo_g je napisal/-a:
Rippy je napisal/-a:Glde porabe 6.6 je realno, če šparaš boš lahko pod mal pod 6 spravu. vem
neverjamem ce bi bla 1.9 ja ampak avto je le 2.4 !!!

vrjami da lahko se voziš z tudi z 5.6, vem ker imamo ta avto
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To okt 19, 2004 10:04 pm

Loopz je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:Cena do registracije v SIT 6,362,797

Kaj drugega za to ceno bi mi vi svetovali???

jaz osebno z alfo nimam izkušenj iz prve roke...poznam pa kar nekaj folka, ki si (so) lastijo alfe in po njihovih pričevanjih alfa de facto je problematičen avto...

...ampak...po drugi strani pa jasno povejo, da užitek v vožnji tudi odtehta veliko in še več...to lahko potrdim tudi sam...

...tudi tale 156-ka ponuja za svoj denar kar precej, zato ni slaba izbira...sam bi se morda ozrl še po kakšni rabljeni 330-ki, ali pa morda civicu type-R 8) ...

...no mislim pa, da si v bistvu avto že izbral...imam prav? :D

nov, nov naj bo. :D :D :D :D
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To okt 19, 2004 10:20 pm

kaj kupuješ dizla, če bo kmalu dizel dražji k 95 :roll:

ne kupuj alfe, k alfe se kvarijo (sploh italijanski Bosch) :P
aja pa ful olja pijejo (men zgine vsakih 20.000km 6.5 l olja) :shock: :P

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM To okt 19, 2004 10:40 pm

Od mojga frenda, sestra je mela enga tipa k je njegov bratranc mel sošolca k je mel Alfo in s emu je ful kvarla!!!!! Ne kupuj Alfe, ker se kvarijo!!!
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g To okt 19, 2004 11:10 pm

SVASTA !!! mojster kupi kar hoces glede postov pa ne nabijam jih ce sem v sluzbi se kaj napisem ko sem pa fraj sem pa itak v nemciji ali pa italiji !!!! LP grem spat kr jutri drvim !!!
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To okt 19, 2004 11:10 pm

Ja alfe so totaln podn.Frdamani stereotipi :) skor vsi k ste proti alfam pravte da STE slišal kok je ta avto zanč.
JTD motorji od alfe ubijajo pa navor te sam popa na zic :D
Za tok dnarja boš težko dobu bolši avto razen korejcev.objektivno gledano je to sehr gut pkw(alias avtek).sicer pa, če si mal alfa frika niti ne boš dost razmišlu.
GO FOR IT!! :D

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g To okt 19, 2004 11:15 pm

Alfa je napisal/-a:Jah sej kera pa ne zaide iz teme :roll: . Sej gajo_g pa samo nabija poste, druzga ne zna.

Nazaja na temo: Nobenega ne bi imel, ne maram dizlov
jao jao al patis !!!!

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr okt 20, 2004 6:30 pm

Vmes em nekaj razmišljal Gago_g;: Lani si imel cirka 70 avtomobilov, to je nekje na vsak teden enega in samo alfo si imel takoi dolgo, da ti je nonstop crkovala, vse ostale pa si dosti hitreje prodal. Kako to?
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr okt 20, 2004 6:46 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:aja pa ful olja pijejo (men zgine vsakih 20.000km 6.5 l olja) :shock: :P

a to takrat k ga peleš na servis???

fiatove dizle po novem ugrajujejo tudi v ople (nemc pa tak), baje grejo v saabe....
med najbolšimi dizli je, bolša je mogoče kšna honda, pa še to je relatiuno
glede na to da so izuml common rail bi se verjetn mogl kej na to spoznat, ali pač?

je pa neki res ane, da tist k voz alfo je ne špara, ker je filing pospeškou in vožnje tolk dobr, to ni clio k če ga prtisneš do 4000 že tul (bencinc), alfe se rade vrtijo v obrate, majo dobre pospeške... temu primerni pa so tudi servisi in poraba
če boste autu prvošl dobr olje in redne servise se ne bo kvaru

aja pa bmwji se tud kvarjo, servisi so ene tolk k za alfo, lahko tud več, če se pa kej exstra pokvar pa si bankrot

drgač pa je edina napaka alf to, da v sloveniji ni pravih serviserjeu
podpis

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr okt 20, 2004 7:39 pm

No hvalabogu, da so ljudje, ki kupijo še kupijo AVTo v pravem pomenu besede... Ker bi jaz osebno drugače umrl od tega dolgočasja na naših cestah... Dojčland rulz... Pidovci morajo bi toti eni tehniki toti nemci... Nihče drug na svetu ne zna avta naredit... No še tukaj se vdi vplih komunizma v Jugoslaviji ko si lahko kupil Zastavo, GS-a pa spačka pa golfa TAS... Kaj češ... Jaz ostajam na alfi... Kaj? Kupujem V6!!!

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr okt 20, 2004 7:43 pm

Joj, gajo_g sedaj šele vidim v private msg mi pišeš, da si imel alfo 156 (ki se ti je skoz kvarila) lani, med drugimi 70. avtomobili, ki si jih tudi imel lani. Tukaj v tej temi pa pišeš, da si imel alfo 156 leta 2000. Torej, kdaj si jo imel, si imel morda dve 156 eno leta 2000 eno pa lani ali kar koli že... Morda pa imaš le težave s spominom. :lol: 8) 8)

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Sr okt 20, 2004 9:27 pm

Bburagotove ne štejejo!
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr okt 20, 2004 9:31 pm

xandrej je napisal/-a:No hvalabogu, da so ljudje, ki kupijo še kupijo AVTo v pravem pomenu besede... Ker bi jaz osebno drugače umrl od tega dolgočasja na naših cestah... Dojčland rulz... Pidovci morajo bi toti eni tehniki toti nemci... Nihče drug na svetu ne zna avta naredit... No še tukaj se vdi vplih komunizma v Jugoslaviji ko si lahko kupil Zastavo, GS-a pa spačka pa golfa TAS... Kaj češ... Jaz ostajam na alfi... Kaj? Kupujem V6!!!

:bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow

_CoS_
Novinec

Napisal/-a _CoS_ Sr okt 20, 2004 10:03 pm

Sej je res da se alfe rade kvarjo ampak tastare! pa prou usak auto se ti bo lah skoks kvaru al ti bo pa delu k pesmca!maš pač tut serijo avtov k se že pridejo s tekočih trakov z napako!zakaj pa kličejo znamke svoje avte na servis nazaj?? čist je odvisn na kaj naletiš!
drgač pa za ta dnar..nimaš kj razmišlat..še posebi če si alfist po srcu! :)
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr okt 20, 2004 10:19 pm

De_Tomaso je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:No hvalabogu, da so ljudje, ki kupijo še kupijo AVTo v pravem pomenu besede... Ker bi jaz osebno drugače umrl od tega dolgočasja na naših cestah... Dojčland rulz... Pidovci morajo bi toti eni tehniki toti nemci... Nihče drug na svetu ne zna avta naredit... No še tukaj se vdi vplih komunizma v Jugoslaviji ko si lahko kupil Zastavo, GS-a pa spačka pa golfa TAS... Kaj češ... Jaz ostajam na alfi... Kaj? Kupujem V6!!!

:bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow

DeTomaso:
kaj ponavljaš moj podpis :P
Xandrej: V6 Power :twisted:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr okt 20, 2004 10:21 pm

Temu je bilo namenjeno. Xandrej gre na V6. :D :D

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr okt 20, 2004 11:51 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Joj, gajo_g sedaj šele vidim v private msg mi pišeš, da si imel alfo 156 (ki se ti je skoz kvarila) lani, med drugimi 70. avtomobili, ki si jih tudi imel lani. Tukaj v tej temi pa pišeš, da si imel alfo 156 leta 2000. Torej, kdaj si jo imel, si imel morda dve 156 eno leta 2000 eno pa lani ali kar koli že... Morda pa imaš le težave s spominom. :lol: 8) 8)

nimam problemov z spominom mogoce me ne razumes js sm ti napisal da sem imel leta 2000 alfo da pa res nevem kolko konjev je imel avto itd, pa pravim da je lansko leto slo skozi moje roke 70 avtomobilov !!!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr okt 20, 2004 11:54 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Vmes em nekaj razmišljal Gago_g;: Lani si imel cirka 70 avtomobilov, to je nekje na vsak teden enega in samo alfo si imel takoi dolgo, da ti je nonstop crkovala, vse ostale pa si dosti hitreje prodal. Kako to?

ja hallo pravim da sem imel leta 2000 alfo meu sem jo pa cirka 4 mesece za vtomobili pa nedelam od leta 2000 ampak kasneje to je bila moja zadnja alfa pa se neki ni pa bla prva !!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov