Loopz je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Vse drugo samo alfe ali pa fiata ne ce ze moras imeti italjana pol kupi lancio ki je italjanski BMW !!!!!!!!
po tej logiki je BMW nemška Alfa...kar tudi je...
huda loopz

Loopz je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Vse drugo samo alfe ali pa fiata ne ce ze moras imeti italjana pol kupi lancio ki je italjanski BMW !!!!!!!!
po tej logiki je BMW nemška Alfa...kar tudi je...
De_Tomaso je napisal/-a:Cena do registracije v SIT 6,362,797
Kaj drugega za to ceno bi mi vi svetovali???
gajo_g je napisal/-a:neverjamem ce bi bla 1.9 ja ampak avto je le 2.4 !!!Rippy je napisal/-a:Glde porabe 6.6 je realno, če šparaš boš lahko pod mal pod 6 spravu. vem
Loopz je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Cena do registracije v SIT 6,362,797
Kaj drugega za to ceno bi mi vi svetovali???
jaz osebno z alfo nimam izkušenj iz prve roke...poznam pa kar nekaj folka, ki si (so) lastijo alfe in po njihovih pričevanjih alfa de facto je problematičen avto...
...ampak...po drugi strani pa jasno povejo, da užitek v vožnji tudi odtehta veliko in še več...to lahko potrdim tudi sam...
...tudi tale 156-ka ponuja za svoj denar kar precej, zato ni slaba izbira...sam bi se morda ozrl še po kakšni rabljeni 330-ki, ali pa morda civicu type-R...
...no mislim pa, da si v bistvu avto že izbral...imam prav?
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:aja pa ful olja pijejo (men zgine vsakih 20.000km 6.5 l olja):P
xandrej je napisal/-a:No hvalabogu, da so ljudje, ki kupijo še kupijo AVTo v pravem pomenu besede... Ker bi jaz osebno drugače umrl od tega dolgočasja na naših cestah... Dojčland rulz... Pidovci morajo bi toti eni tehniki toti nemci... Nihče drug na svetu ne zna avta naredit... No še tukaj se vdi vplih komunizma v Jugoslaviji ko si lahko kupil Zastavo, GS-a pa spačka pa golfa TAS... Kaj češ... Jaz ostajam na alfi... Kaj? Kupujem V6!!!
De_Tomaso je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:No hvalabogu, da so ljudje, ki kupijo še kupijo AVTo v pravem pomenu besede... Ker bi jaz osebno drugače umrl od tega dolgočasja na naših cestah... Dojčland rulz... Pidovci morajo bi toti eni tehniki toti nemci... Nihče drug na svetu ne zna avta naredit... No še tukaj se vdi vplih komunizma v Jugoslaviji ko si lahko kupil Zastavo, GS-a pa spačka pa golfa TAS... Kaj češ... Jaz ostajam na alfi... Kaj? Kupujem V6!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De_Tomaso je napisal/-a:Joj, gajo_g sedaj šele vidim v private msg mi pišeš, da si imel alfo 156 (ki se ti je skoz kvarila) lani, med drugimi 70. avtomobili, ki si jih tudi imel lani. Tukaj v tej temi pa pišeš, da si imel alfo 156 leta 2000. Torej, kdaj si jo imel, si imel morda dve 156 eno leta 2000 eno pa lani ali kar koli že... Morda pa imaš le težave s spominom.![]()
![]()
De_Tomaso je napisal/-a:Vmes em nekaj razmišljal Gago_g;: Lani si imel cirka 70 avtomobilov, to je nekje na vsak teden enega in samo alfo si imel takoi dolgo, da ti je nonstop crkovala, vse ostale pa si dosti hitreje prodal. Kako to?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov