Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr okt 27, 2004 8:21 pm

to je pa res mau velik...pa se brez montaze!!! sranje...pa sm ze mislu da bo ksna qool ponudba... :evil:

Uporabniški avatar
Cyb3r
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje

Napisal/-a Cyb3r Sr okt 27, 2004 8:26 pm

Nč.. bomo pa kaj drugega poiskal. Ima kdo kaj podobnega naknadno vgrajenega? Ali pa ime/link kake zadeve v tujini?
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr okt 27, 2004 8:29 pm

bom jst še mal počaku s tem :) sicer pač taka je cena nemorte pomagat ... :roll:

Uporabniški avatar
PapaDoc
Nov uporabnik

Napisal/-a PapaDoc Sr okt 27, 2004 9:08 pm

Cena ecotripa z osnovno inštalacijo je 170 Eurov (40766 SIT). Trenutno velja 30% promocijski popust, tako da znaša končna cena 119 Eurov (28536,0 SIT). V ceno je vključena popolna tehnična podpora in eno leto garancije. Ni pa vključena poštnina in montaža. Glede montaže se posvetujte z lokalnim avtoelektričarjem, kateremu bo zagotovljena tehnična podpora (lahko tudi pred nakupom). V kolikor ima vaš avto še mehanski prenos do prkazovalnika hitrosti, bo v naslednjem mesecu možno naročiti dodatni induktivni senzor (katerega namontirate blizu polosi, na katero nalepite magnete).

Uporabniški avatar
PapaDoc
Nov uporabnik

Napisal/-a PapaDoc Sr okt 27, 2004 9:08 pm

malo prevec denarja a se vam ne zdi

mate30
Nov uporabnik

Napisal/-a mate30 Sr okt 27, 2004 10:33 pm

golf_c je napisal/-a:
mate30 je napisal/-a:Kolk stane tak računalnik? Rusi ga prodjajajo za 17 $, imam vgrajenega v ladi 111 16v, pa še serviserjev ne bom rabil, ker je ta računalnik hkrati tester, ki javlja napake na vbrizgu, senzorjih in podobno.

če je pa ti isti računalnik k ga maš ti v svoji ladi pol pa tko ni problem ga dobit....greš na lada servis in ga naročiš....za 17$....in je zadeva rešena...sama montaža je pa tko al tko enostavna...saj kolkr sm razbrau iz tistga načrta

Če se ti toi zdi znanstvena fantastika, pol je to zato, ker nimaš lade. Če ne verjameš lahko prideš osebno pogledat, me skrbi, da se boš zamislil na d golfom:) :)
Zadevo sem naročil prek interneta, plačal v Rusijo po WesternUnion, s poštnimi stroški 21 USD, zmontiral(verjetno bolj strokovno kot kakšen VW mehanik s triletno šolo), stvar dela, meri pa:beri počasi
trenutno porabo litrov bencina/uro
trenutno porabo litrov/100km
temeraturo motorja, trenutno hitrost, položaj dušilne lopute, javlja eventuelne napake na vbrizgu(senzorji),porabo v litrih od zadnjega tankanja, povprečno porabo, , najboljši pospešek do 100 km/h, in še in še, še to ti pove, če maš dober katalizator, oziroma lambda sondo...
Si kaj mehanika??

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če okt 28, 2004 7:37 am

Mate30, to maš kako top shop varianto?
ker to je pa reees poceni.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

mate30
Nov uporabnik

Napisal/-a mate30 Če okt 28, 2004 9:02 am

Me sploh ne gane, če temu praviš top šop: Boste vi kupili kaj boljšega? Za 40 jurjev? Kar dajte, jst mam možnost denar pokurit kje drugje, za avto nazadnje.
To reč sem si kupil predvsem zato, da mi ni treba serviserja gledat kako se igračka s testerjem, pa mu to pol plačevat, čeprav nima dosti pojma o avtu. Ta računalnik za 17$ mi namreč služi kot diagnostika za vbrizgavanje, za kontrolo nad senzorji...
To, da je to potovalni računalnik sem dobil zapovrh. Povprečno porabo lahko tut sam izračunam, a ne?

Van
Novinec

Napisal/-a Van Če okt 28, 2004 9:21 am

Nič. Počakat na boljšo ponudbo. Sej če ta reč ne bo šla, bo tudi cena padla.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če okt 28, 2004 9:27 am

Mate30, nisem mislil tako, kot se je slišalo, oprosti.

Pa dajte bit malo bolj prizanesljivi do ecotripa :P

eco3p
Nov uporabnik

Napisal/-a eco3p Če okt 28, 2004 10:24 am

furious je napisal/-a:40k sit :rofl :har :wiihuu :DDD tipični primer nekoga ki uvaža in prodaja za še enkrat dražje.inštalacija pa ni pravilna TIPALO ZA ZUNANJO TEMPERATURO NE SME BITI POD POKROVOM MOTORJA!!!!!folk dejte mal pogledat na ebay.de ali ebay.com z postnino ali shipingam ne pride več kot 50$.zmontira pa to lahko vsak sam al pa kšn avtoštromar.LP!

Ecotrip je moj lasten produkt in ni uvožen, bo pa kmalu izvožen. Tipalo za zunanjo temperaturo si lahko vsak monitira na poljubno mesto in je omejen le z dolžino kabla na katerem je tipalo.

Lp

PS: Prosim če pošlješ link za tistega na ebayu...

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če okt 28, 2004 10:27 am

če daš tipalo pod pokrou motorja, ti bo tud pozim kazal da je nevem kolk plusa

tipala za temperaturo so ponavad v ogledalih, čeprou tud to ni idealno, je še zmer bolš k pa pr motorju
podpis

plazydor
Nov uporabnik

Napisal/-a plazydor Če okt 28, 2004 10:40 am

eco3p, ok cena je pač taka in če gledam tisto z popustom je kar znosna. Omenjaš, da je to tvoj in če je res, vse pohvale, ker to ni mačji kašelj.
Imam pa eno prošnjo. Ali se da dobiti v kakšni elektronski obliki navodila za uporabo, ker pred vsakim nakupom preberem navodila in tako veli o napravi izvem.

PS: 170EUR se pa tudi meni zdi mal velik, pa čeprav si vložil veliko truda. Gledati moraš tudi malo na dogajanje na trgu.
Samo Bog mi lahko ukazuje, ostali me pa morajo poslušat

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe okt 29, 2004 2:41 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe okt 29, 2004 4:55 pm

G-4S je napisal/-a:Men je tud to preveč :?

Grem stavit, da če bi bla cena nekje 100 eurov manj (torej 70, ajde 100 z montažo), bi imel že tukaj vsaj 10 kupcev. Sicer pa cenim tvoj trud 8)

BTW... kakšna je osvetljitev in vidljivost ponoči?

25 k sit?
Primerjaj s katero zadevo na avtu, ki jo kupiš in kakšno realno vrednost ima, torej koliko ti pomaga pri vožnji.
Dosti je pizdarij, ki so nepomembne, pa jih ljudje kupujejo, pa noben ne reče, da so draje. zdaj 28 k sit je sprejemljivo, če primerjaš z učinkom ostalih stvari.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To nov 02, 2004 2:58 pm

mate30 je napisal/-a:
golf_c je napisal/-a:
mate30 je napisal/-a:Kolk stane tak računalnik? Rusi ga prodjajajo za 17 $, imam vgrajenega v ladi 111 16v, pa še serviserjev ne bom rabil, ker je ta računalnik hkrati tester, ki javlja napake na vbrizgu, senzorjih in podobno.

če je pa ti isti računalnik k ga maš ti v svoji ladi pol pa tko ni problem ga dobit....greš na lada servis in ga naročiš....za 17$....in je zadeva rešena...sama montaža je pa tko al tko enostavna...saj kolkr sm razbrau iz tistga načrta

Če se ti toi zdi znanstvena fantastika, pol je to zato, ker nimaš lade. Če ne verjameš lahko prideš osebno pogledat, me skrbi, da se boš zamislil na d golfom:) :)
Zadevo sem naročil prek interneta, plačal v Rusijo po WesternUnion, s poštnimi stroški 21 USD, zmontiral(verjetno bolj strokovno kot kakšen VW mehanik s triletno šolo), stvar dela, meri pa:beri počasi
trenutno porabo litrov bencina/uro
trenutno porabo litrov/100km
temeraturo motorja, trenutno hitrost, položaj dušilne lopute, javlja eventuelne napake na vbrizgu(senzorji),porabo v litrih od zadnjega tankanja, povprečno porabo, , najboljši pospešek do 100 km/h, in še in še, še to ti pove, če maš dober katalizator, oziroma lambda sondo...
Si kaj mehanika??

s to mojo izjavo js nism mislu čist popolnoma nč žaljivga....ampak samo enostavna rešitev tega problema...tko da ne ti men klele neki...lada pa to....hvala bogu da ti dela pa da si zadovoljen.....pa ne zdi se mi to nobena znanstvena fantastika.....lade pa ne bom hvalu in ne kritiziru ker jo nikol nism meu pa tud nikol jo ne bom meu....pa drugič ornk preber kšn post da boš razumu bistvo kaj je napisano ...da se ne boš neki razburju klele ja :?:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To nov 02, 2004 6:12 pm

ne se kregati no.Kupite si rajši Motec-ov ali pa ApexI krmilni sistem pa tega ne boste rabili,tam maš tako dostop do vseh funkcij in podatkov.Stane pa pač malooooo več. :D

Uporabniški avatar
Cyb3r
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje

Napisal/-a Cyb3r To nov 02, 2004 7:19 pm

Kaj zdaj? Je že kdo nabavil ta Ecotrip?
Slika

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To jun 08, 2010 2:55 pm

še obstaja kaj takega 6 let po tem ? :lol: