Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Ne okt 24, 2004 11:39 am

Skull23 je napisal/-a:En tip iz cardomain, ki ima audi cabrio letnik 95, je montiral brisalce od passata in pravi da brišejo super tudi pri 260 km/h. Lahko da majo v nemčiji drugačen dež pa drugačen zrak, nevem, bi se blo treba pozanimat...

Ja pa ena teta iz mojevasi.com ma bulsi traktor on tebe. "Tud moja mazda leti 390 sam je tok ne stiskam!" :-P Ma dej nehi no, Ne vrjemi vsemu kar preberes. Ce ne verjames pojdi v najblizi VW/Audi salon pa jih vprasi ce majo take brisalce in ce ne, zakaj ne. Mozno jih je dobiti le na polotu in golfu in A2(le zakaj!!!! :shock: )
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne okt 24, 2004 12:30 pm

ah koj falus. sem že bil na porscheju če te lih zanima in jih imajo za precej vozil samo so original deli, torej dragi. konkreten človek na cardomainu je zanesljiv, tudi sam dela na audiju. ah koj falus te neki prepričujem, verjemi v kar hočeš...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne okt 24, 2004 12:32 pm

Chill :wink:
Samo vprašu sm kazga Audija ma oziroma me zanima kaj ma predelano...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To okt 26, 2004 1:36 pm

joj ste pikolovski. vedno neki v offtopice zaidete. js sem reku pač 260 lih za rečt. je pa šlo za hitrost 235km/h stran je pa tale http://www.cardomain.com/memberpage/327559/2

slide: s2 je tudi limuzina

Uporabniški avatar
70M1
Nov uporabnik

Kraj: Lj. Fužine

Napisal/-a 70M1 So mar 26, 2005 2:05 am

No, jaz ba bom moral kar kompletno menjati brisalce, tako spredaj kot zadaj. Včeraj se mi je namreč med delovanjem sprednji odlomil in zletel na cesto. Domov sem tako po (rahlem) dežju vozil z zamegljeno šipo...je bla jeba. Brrr...

Aja, pa še nekaj...je normalno, da mi pri Fiat Pandi (letnik 1993) brisalci delujejo samo pri povečani hitrosti? Pa da se mi po tem, ko jih zaustavim, ko so vzporedno s havbo, čez kako sekundo ali dve malce pomaknejo proti sredini?

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 So mar 26, 2005 8:08 am

Bejbek CinCin je napisal/-a:Aja, pa še nekaj...je normalno, da mi pri Fiat Pandi (letnik 1993) brisalci delujejo samo pri povečani hitrosti? Pa da se mi po tem, ko jih zaustavim, ko so vzporedno s havbo, čez kako sekundo ali dve malce pomaknejo proti sredini?

To je normalno to je FIAT :lol: :P

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So mar 26, 2005 10:03 am

DonFilipo je napisal/-a:Xsara vts, potem pa mi ni jasno zakaj audi in VW vec NE ugrajujejo te brisalce. Trenutno razvjajo izboljsano razlicico. Pri velikih hitrostih se ne prilezejo na steklo in se zvijajo. Jst sm osebno vozu avto z takimi brisalci.
A ti verjetno imas xsaro 1.4 in ne vts, zato pa ti taki pojav ni znan!

zakaj jih pa pri citroenu in mercedesu še (za tedva sem 100% prepričan)?
ne vidte nč okrog sebe sam svojo velecenjeno firmo
sej oni tud dejansko nimajo comonrail dizla- ampak pustmo dizle pr mer
samo po logiki pogledamo- dejansko vsi novi modeli majo te brisalce, zakaj če so slabši
halo nubenu ni v interesu dajat slabše stvari gor
jst ti lahko povem da zaenkrat brišejo fenomenalno- tud 160+, kolk cajta bojo zdržal je pa vprašanje, sam dokler so dobri so sigurn bolši od običnih
aja pa logika je da nekomu, ki ma avto za 5 mio, ni problema dat za te brisalce, saj z polšo vidljivostjo varneje vozi, in s tem posredno tudi zavaruje svojo lastnino
če pa maš katrco (pa brez zamere), je pa še običn brisalc predrag
lp

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So mar 26, 2005 10:06 am

aja kar se tiče k pišete bomo vidl kakšni bodo polet pr 40+ stopinjah
ja ti brisalci so prišli na trg popolnoma brez testiranj
dobri so v spomladanskem in jesenskem vremenu do hitrosti 60 km/h????????????????????
a se kdo k pridejo nove gume vn vpraša če bodo razpadle na vročini?
lp

Uporabniški avatar
Wolf
Nov uporabnik

Kraj: Vwland

Napisal/-a Wolf So mar 26, 2005 1:05 pm

Jst jih mam na polotu, zlo zadovoljen in jih bom 100% montiral na Golfa Mk4, ker kar sm vidu do sedaj je fantastično in kot je rekel kljukec, ni slaba naložba :!:

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen So mar 26, 2005 1:39 pm

DonFilipo je napisal/-a:
Skull23 je napisal/-a:En tip iz cardomain, ki ima audi cabrio letnik 95, je montiral brisalce od passata in pravi da brišejo super tudi pri 260 km/h. Lahko da majo v nemčiji drugačen dež pa drugačen zrak, nevem, bi se blo treba pozanimat...

Ja pa ena teta iz mojevasi.com ma bulsi traktor on tebe. "Tud moja mazda leti 390 sam je tok ne stiskam!" :-P Ma dej nehi no, Ne vrjemi vsemu kar preberes. Ce ne verjames pojdi v najblizi VW/Audi salon pa jih vprasi ce majo take brisalce in ce ne, zakaj ne. Mozno jih je dobiti le na polotu in golfu in A2(le zakaj!!!! :shock: )

DonFilipo jaz bi se na tvojem mestu preprical preden bi pisal take (milo receno) bedarije. Se ti zavedas da danes ne mors kupt nobenega novega Audija in VW-ja ki nima montiranih Aerotwin brisalcev??? In tukaj mislim tud Audije A4, A6 in A8, ter vse VW, vkljucno z Phaeton-om. Ne vem od ket ti informacija, da so jih nehal vgrajevat, ker je napacna. V enem od prejsnjih postov si napisal da so brisalci prelahki. Ocitno nimas pojma o aerodinamiki. Pomembna je oblika ne teza. Pritisk brisalca na sipo pri npr. 160km/h nastane 95% zaradi hitrosti(ko se avto pomika skozi zrak, le-ta pritiska na brisalce, le-ti pa na sipo). Saj je formula tud neprimerno lazja od avta, pa se drzi ceste veliko bolje. Si se morebiti kdaj prasal zakaj??? No da se ne bos prevec brihtal, naj ti povem da je to zaradi oblike. Popolnoma enako je pri teh brisalcih. Sory no sam takih buc, kot jih ti pises v tem topicu tud ne vids vsak dan. Aja pa da ne bos reku da nej probam preddno kaj napisem. Vecino casa sem vozil avto, ki je imel klasicne brisalce, sedaj pa imam Golfa, z Aerotwin brisalci in lahko iz lastnih izkusenj povem, da so ti brisalci res boljsi.

Lp. TheCjen

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So mar 26, 2005 7:15 pm

lublancan je napisal/-a:
DonFilipo je napisal/-a:
Yagi-san je napisal/-a:Kdo ve kje se v Ljubljani dobi Bosch-eve brisalce (kakšne dobre)??

V vsaki trgovini z avto deli (BTC - hala A) ali bencinskih servisih.

interspar je cenješi od petrola, tud tm jih majo cena pa odvisna od tipa auta 3000-5000

Važna je dolžina ne pa tip avta
MOL ma tut dokaj ugodne Bosch Twin brisalce. Sm dal za tri okol 4200 Sit
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov