INFINITI je napisal/-a:ma to je vse skupaj drek; zdej grem detunirat motor, da ja ne bom mogel več kot 130, pa še pol bom pelal manj kot to - to je fašizem ratal s temi fakin radarji in slikannj in drkanji - rezultat ne bo nič boljši; je že clarkson pokazal kaj je bilo rezultat tega, št radarjev je šlo gor - število nesreč pa še bolj; torej komu oni serejo z neko preventivo? EJ konec, koncev - a nismo mi kot državljani sposobni narest kej prot temu pa poslance podrkat naj zmanjšajo ta klinac od nadzora?
Sej kmalu boš kupil avto z navigacijo pa črno skrinjico, pa te bo po žepu opalu kr avtomatično preko GPSa če boš prehiter - na kozlanje mi gre vse skupaj; grem živet v Texas - tam te nobeden ne j**e tut če voziš 300 po otprti cesti
KMX je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:ma to je vse skupaj drek; zdej grem detunirat motor, da ja ne bom mogel več kot 130, pa še pol bom pelal manj kot to - to je fašizem ratal s temi fakin radarji in slikannj in drkanji - rezultat ne bo nič boljši; je že clarkson pokazal kaj je bilo rezultat tega, št radarjev je šlo gor - število nesreč pa še bolj; torej komu oni serejo z neko preventivo? EJ konec, koncev - a nismo mi kot državljani sposobni narest kej prot temu pa poslance podrkat naj zmanjšajo ta klinac od nadzora?
Sej kmalu boš kupil avto z navigacijo pa črno skrinjico, pa te bo po žepu opalu kr avtomatično preko GPSa če boš prehiter - na kozlanje mi gre vse skupaj; grem živet v Texas - tam te nobeden ne j**e tut če voziš 300 po otprti cesti
sej so tud take ceste da lahk tolk peleš![]()
drgač pa jeba tole
GapsoN je napisal/-a:Slišu sem, da naj bi bilo takih radarjev naročenih 400 komadov![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov