jrk0 je napisal/-a:Honda Accord. Ceprav je dizl zlo huuud, samo honde ne mors met dizla no
Se mi pa Ford mondeo tudi zlo dopade. Sploh odkar ma mama focusa (par stvari iz ghia opreme fali) mi je ford kar kul. Bomo vidli kako bo s problemi:)
Pa zakaj ni vmes nikjer Toyote avensis in Mazde 6? Zlo huda avta...
In zadne case je res tezko izbrat avto v tem razredu. No ja, VW se takoj izloci...
RR je napisal/-a::bow vsa čast, kot si rekel, ljudje morajo to samo še spoznati, samo pri nas je tko, če nimaš audija ali VW nimaš avta :P hehe
I eat rise every day :P
audi-fan je napisal/-a:Sem dal glas za Forda, čeprav mi je tudi Honda všeč. Zakaj ne Passata? Sem ga primerjal z novim Mondeotom in mislim da ni primerjave.
Pa lahko rečete zagrizeni VW pristaši kar hočete. Je res da je Ford malo izgubil na imenu, ampak se je zelo popravil, sedaj morajo ljude to še samo spoznati.
Pa primerjaj ceno Mondeo 2.2 TDCi Titanium in podobnega Passata pol pa reč da je za tisto razliko Passat toliko boljši.
Pri P 407 mi pa "nos" nekako ni všeč.
P.S Poglejte tale test:
http://www.autobild.de/suche/artikel.ph ... el_seite=0
kliknite galerijo in poglejte sliko 5. In to so napisali v reviji kjer ponavadi zmaga VW in Audi. (če je le mogoče)
_Jerry_ je napisal/-a:RR je napisal/-a::bow vsa čast, kot si rekel, ljudje morajo to samo še spoznati, samo pri nas je tko, če nimaš audija ali VW nimaš avta :P hehe
I eat rise every day :P
Kaj jes vsak dan ne vem, ampak pazi, da ti ne bo oblezalo v zelodcu, ker rizu se rece RICE :P
Drugace se pa strinjam, da je najboljsa izbira izmed nastetih prav japonec, sploh ce upostevam tisto, kar ima clovek napisano v podpisu...
RR je napisal/-a:![]()
Kaj če bi pa vzel Accord 2.4 ??? A bistveno podraži? Nima 1.8T kaj delat... čeprav se mi zdi da že proti 2.0
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov