jrk0 je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Lahko ti povem eno drugo stvar, tako z mojega zornega kota, ki vidim stvari od blizu. Prepričan sem, da nihče na tem forumu nima očeta, ki bi tako trdo delal in toliko delal za svoj denar kot ravno ta oče, ki je svojima sinoma kupil ta dva avtomobila. Pa dejstvo je tudi, da je mnogim ljudem, ki bi sedaj bili brezposelni s svojimi sposobnostmi rešil službe. Ker na našem koncu bi bilo brez njega kar nekaj stečajev, ki bi za sabo pustili ogromno ljudi v stiski.
Tako, da če se odloči svojemu sinu kupiti avion, mene ne moti in mu le privoščim.
Kako pa ti ves koliko nasi ocetje delajo? Pa kaj mislis pod trdo? To je zlo relativno. Trdo za svoj denar dela delavec na cesti, ki koplje jamo od jutra do vecera. Pa se vprasaj koliko dobi denarja?
Se opravičujem, če sem koga užalil, a malo me slovenska miselnost moti. Pa favšija. Če si nekdo, ki je sposoben in si je s trudom ustvaril premoženje pač kaj privošči, mu vsi Slovenci zavidajo in je že z njim nekaj narobe. Tega pogleda pač ne razumem. In na tem forumu je tega vse polno. Zdaj pač sin z EVOtom, prejšnji mesec Akrapovič, še prej kaj vem kdo.