Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Če nov 11, 2004 1:21 am

sneg je zakon, k lahko ročno trniraš :D

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če nov 11, 2004 11:15 am

Sneeeeeg!!! Jupiii!

RWD rulz. Sm mal driftu po enih parkplacih, zakon. 8)
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 11, 2004 11:23 am

Eh jst sm se včer že po 8 do 10cm po travnikih vozu. Pravi užitek prletet iz ceste 70km/h na travnik z 10cm mokrega snega - to vse leti naokoli. Zanimiva zadeva, sam 4x4 priporočam, pa vedet moraš kakšen je travnik, da ni kaka skala kje nastavljena.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če nov 11, 2004 12:04 pm

Učir (11.nov) sm se 3 ure vozu po avtocesti LJ-PO, 1 uro smo rabli, da smo prevozili 500 m, kamjonov kulkr čš, vsi kopali po snegu, nikamor šlo, gužva za pop...., pol na Uncu vn, tm pa je blo še slabš... :evil:
Zadnjič spremenil Cash, dne Če nov 11, 2004 12:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če nov 11, 2004 12:05 pm

dobr da u LJ še ne pada :lol:
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če nov 11, 2004 12:26 pm

Heh men se pa zmeša ko je sneg na cesti..... ni omejitev zame.Včer sem menda na realciji 30 km regionalke prehitevu ene 50 avtov.... kwa to ni res kok je folk posran.
Za foro sem probu bremzo stisnit pa sem bil prliman na sprednjo šipo..... moje zimske gume sploh ne vejo kaj je to poledica.
Jaz bi šel u skandinavijo vozit :D :P
In to vsako leto do zdej.... ko je na cesti 10cm snega jaz pelem 70-80..... ni bolšega kot pa mal ravnat avto pa včasih u pol sekunde premikat volan da smer držiš..... jea :twisted:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

sector
Novinec

Napisal/-a sector Če nov 11, 2004 12:42 pm

se cisto strinjam ampak, ko ima clovek mio. in vec vreden avto pa vseeno bolje pazi. in prav je tako. teli servo volani so hudic. ne cutis kako gume pocasi izgubljajo stik ampak se vse skupaj zgodi hitreje. skoraj naekrat. sploh tanovi "elektricni" servo.

tudi sam sem s starim unotom in ostalimi jajcki letel kot sneta sekira.

sector
Novinec

Napisal/-a sector Če nov 11, 2004 12:43 pm

a se da servo pozim kako odmontirat? :D resno mislim

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če nov 11, 2004 12:49 pm

Sector mam možnosti prid do avta vrednega več ko mio in tko dalje..... ampak že od nekdaj mam mišljenje da avtek je za vožnjo in peleš se al z enim starim jugičem al pa novim avdijem(pustmo udobje ga maš tko sam za vožnjo..... pustmo nesreče ker vemo da si lahk u vsakem avtu mrtev) Nasplošno pa zame velja pa za avtek ne mislim dat več ko 400 jurjo..... za ostali gnar si raj drugi luksuz privoščim (raj mam novo kuhno al pa novo dnevno+tv na plazmo kot pa en hud avto.....)
Pač moje mišljenje pa še ne vem kok sekiru se nem če ga slučajn kje butnem.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 11, 2004 12:53 pm

lisko je napisal/-a:Sector mam možnosti prid do avta vrednega več ko mio in tko dalje..... ampak že od nekdaj mam mišljenje da avtek je za vožnjo in peleš se al z enim starim jugičem al pa novim avdijem(pustmo udobje ga maš tko sam za vožnjo..... pustmo nesreče ker vemo da si lahk u vsakem avtu mrtev) Nasplošno pa zame velja pa za avtek ne mislim dat več ko 400 jurjo..... za ostali gnar si raj drugi luksuz privoščim (raj mam novo kuhno al pa novo dnevno+tv na plazmo kot pa en hud avto.....)
Pač moje mišljenje pa še ne vem kok sekiru se nem če ga slučajn kje butnem.

Enako. Ravno zato imam 19 let star avto.
Old subarus never die, they just get faster!

sector
Novinec

Napisal/-a sector Če nov 11, 2004 1:09 pm

ojoj, ne mi zamerit. res nisem tako mislil :oops:

saj moj jajcek se mio ni vreden :D po slabih izkusnjah se starih avtomobilov izogibam. ze zaradi tega ker delam veliko km in rabim nekaj zanesljivega. pa se dve levi roki imam ce je treba kaj pošraufat.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če nov 11, 2004 1:23 pm

sector je napisal/-a:ojoj, ne mi zamerit. res nisem tako mislil :oops:

saj moj jajcek se mio ni vreden :D po slabih izkusnjah se starih avtomobilov izogibam. ze zaradi tega ker delam veliko km in rabim nekaj zanesljivega. pa se dve levi roki imam ce je treba kaj pošraufat.

Secktor ni panike.
Sam reči piši delam 50kkm na leto...... šravfam sam... glede varnosti sem ti pa tko zgoraj napisu.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov