Samotar je napisal/-a:Že četrto leto in že v tretjem avtu: Philips VisionPlus. Tut za ostale se bo nabavlo te žarnice in nič drugega. Svetijo res lepo belo in precej močneje, pri dolgih je zgornji del snopa odrezan.
Samotar je napisal/-a:Slike, kako svetjo nimam.
Slika žarnice ->http://www.lighting.philips.com/automotive/eur/html/products_visionplus.html
AudiRSboy je napisal/-a:men je full usec parabola sploh pa k ledico not nazgem (pozicijo) pride cist modra parabola (modro crne barve).... svetjo pa cist belo
Samotar je napisal/-a:Že četrto leto in že v tretjem avtu: Philips VisionPlus. Tut za ostale se bo nabavlo te žarnice in nič drugega. Svetijo res lepo belo in precej močneje, pri dolgih je zgornji del snopa odrezan.
AudiRSboy je napisal/-a:sej luci lahko stelas pa jih rahlo zdvign pa bo
three6 je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Že četrto leto in že v tretjem avtu: Philips VisionPlus. Tut za ostale se bo nabavlo te žarnice in nič drugega. Svetijo res lepo belo in precej močneje, pri dolgih je zgornji del snopa odrezan.
jaz sem si včeraj montiro te žarnice in moram rečt da svetijo res belo kar se mi dopade, da močneje svetijo glede na navadne h4 še nisn opazo
je pa nekaj, nevem zakaj mi svetijo nižje kot navadne h4, čeprav piše na škatli da bodo svetile rahlo višje![]()
zde pa nevem če sn kaj zajebo al ke![]()
LP
three6 je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ja sej pri luceh nastelas.....in ne notr
jaz še lahko notr v avtu štelam pozicijo oz. višino luči
AudiRSboy je napisal/-a:three6 je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ja sej pri luceh nastelas.....in ne notr
sej nisi edini
Black Jack je napisal/-a:Men isto svetijo malo nižje.....pa na vem zakaj............čeprov pa nism zasledil da bi na škatli pisalo da bi svetile malo višje.....
three6 je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:three6 je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:ja sej pri luceh nastelas.....in ne notr
sej nisi edini
vem da nisn edini, če pa si tak napiso, kot da se ne da v avtu štelat
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov