nebivedu je napisal/-a:S petko turbo sem lahko uno turbo sam u končni pojedu drgač sm ga pa sam odzad gledu. Samo uno ima 250kg manj od petke turbo. Tipo2.0 se lahko s puntotom samo u končni hitrosti primerja povso drugje pa odzad ostane. Punto 2.0 je bil narjen kao antigolf GTI v Italiji tko kt je bila 19 16V narjena za antigolf GTI v Franciji. In se lahko primerjata z avtomobili v istem razredu brez turbine komot, ko pa omenjaš turbino pa nimata kej praskat, razen po končni hitrosti.
mito155 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:S petko turbo sem lahko uno turbo sam u končni pojedu drgač sm ga pa sam odzad gledu. Samo uno ima 250kg manj od petke turbo. Tipo2.0 se lahko s puntotom samo u končni hitrosti primerja povso drugje pa odzad ostane. Punto 2.0 je bil narjen kao antigolf GTI v Italiji tko kt je bila 19 16V narjena za antigolf GTI v Franciji. In se lahko primerjata z avtomobili v istem razredu brez turbine komot, ko pa omenjaš turbino pa nimata kej praskat, razen po končni hitrosti.
Uno je težji od petke. R 5 turbo ima cca 800 kg pleha. Imel sem r5 turbo, malce navito... ma to gre k Satan, edina velika slabost petke je njena torzija in s tem lega na cesti pri vožnji na meji.
lp
fiat gt je napisal/-a:FULL petk turbo je mel folk ,to je pa bil moj prvi avto........zakon,ceprav so mediji tem dvem avtom dali take ocene petka v staylingu je prekasala unota,uno pa petko v hitrosti,v pospesku,seveda ce govorimo o r5 gt turbo 2,ce pa o maxi sceni pa sej se vesam petka nima kaj iskat proti puntotu gt
,aja sel sem prekontrolirat porabo fiat coupeja turbo in sicer 16v turbo je pil 16.2 litra na 100, 221 konjski 20v pa 22.4 litrov!!!
zato pa rab tudi turbo denarnica
ker seveda ce je lazji kolesa lazje drsijo....tle je odvisno vec faktorjev tudi slab asfalt da minus prej unotu k gt-ju!!
fiat gt je napisal/-a:No pri tazadnjem unotu se turbine niso razlikovle vec tolko,ampak samo v vetrnici,IN se ena stvar uno1.4 je bil tudi brez katalizatorja in z njim!baje kar se prebral za unoti z kat.niso sli tko dobro!!!!Moj punto je pa giallo ginestra barve.........letnik 1999,izdelanih je bilo malo seriji ........in sicer samo za GB........ima pa tale punto serijsko ze 160 konjickov!!!!!koliko jih pa ima sedaj pa :P
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Iz izkušenj vam povem da je petka dost bol huda kot uno in punto ima dost bolš pospeške! vem ker sem mev že 2 petki brat ima pa unota turbota pa je petka dost bol prlimala kot uno
fiat gt je napisal/-a:Ceprav so se konji zmanjsali punto gt ni izgubil nic ne na pospeskih ne na koncni..........to je prvo!!
drugo ,da se ne bova kregala.......ce nisi vidu puntota izdelanega posebej za great britain.......torej po narocilu!!!!in neves da ima 160 konjev.......sepravi da ga nisi vidu......prosim ne govorit........neumnosti,in se prej prepricaj...tudi lancie integralke....ni da tko recem skor nikjer zapisano da je obstajala tudi cabrio!!!!!!!!pa ceprav je mela 270 konjev.......,torej te prosim se prej prepricaj pol govori
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov