Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ET
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ET Če nov 18, 2004 11:11 pm

SLR je svojega prvega ponosnega lastnika tisti večer popeljal od Wolfove do najbližjega znanga hotela. Meu sm to čast kot eden prvih v Slo poslušat strahoten zvok tega avta... verjemte - tazga zvoka niste slišal še nikjer na svetu pod nobeno haubo, aja pa g. R.F. mi je zaupal da kazalec na obratomeru takrat ni presegel št 2000 na minuto, mater drl se je pa k najhujša gorila, medved al pa kar hočte... sicer pa je avto, če se mu tko sploh še loh reče, prava grozeča žival na cesti, ki s svojim ubijalskim rohnenjem in nemogočim izpušnim cevem straši preostale udeležence v prometu in predvsem njegove očividce. Vse čestitke in zahvale lastniku, ki nam je razkazal vrhunec v avtomobilski industriji, čeprav nism najbl razumel poteze, da ga je zaupal v roke parkboyu ki je bil komaj starejši k jst... :sadd Kdaj sm pa jst na vrsti??? g. lastnik zadovoljen bi bil tudi s sovoznikovim sedežem... SLR = too much of everything... :!: nč pol se oglasim ob drugem videnju!
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če nov 18, 2004 11:15 pm

plastik fantastik - notranjost :roll:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če nov 18, 2004 11:19 pm

Upam da se hecaš? Plastik fantastik :?
V usnje oblečena armaturka...plastik fantastik...al sm jz kej spregledu :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

ET
Nov uporabnik

Napisal/-a ET Če nov 18, 2004 11:26 pm

Ti Alfist, a si ti tko mogoče prevečkrat gledal tisto predstavitev Top Geara, k tisti tip neki o eni plastiki govori?? Zgleda da. No v dokončnem modelu ti povem ni o plastiki ne duha ne sluha. Uporabljeni so striktno najboljši materiali, sploh pa v tem modelu - res najboljša kobminacija barv, materialov,... Drugače ljubim BMW, ampak SLR mi je pa presegu vse moje predstave o tem kako nj zgleda oz. predvsem se sliši superšporten avto...
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če nov 18, 2004 11:28 pm

Jst nevem kva je vm :) res sj je hudo da si lahk en slovenck prvosc tak avto sam a ni to like beda da vi hvalte njegov avto? djte se za usazga hummerja k je u slo odpret kako temo pa bote lahk debatiral svega i svasta npr kako ste ga vidl kako ste :shock: oci izbull and stuff.

LP PiLLe

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če nov 18, 2004 11:33 pm

Dušan Dabižljević je napisal/-a:Ti Alfist, a si ti tko mogoče prevečkrat gledal tisto predstavitev Top Geara, k tisti tip neki o eni plastiki govori?? Zgleda da. No v dokončnem modelu ti povem ni o plastiki ne duha ne sluha. Uporabljeni so striktno najboljši materiali, sploh pa v tem modelu - res najboljša kobminacija barv, materialov,... Drugače ljubim BMW, ampak SLR mi je pa presegu vse moje predstave o tem kako nj zgleda oz. predvsem se sliši superšporten avto...

ti alfist:
sploh še nism gledu top gear-a v katerem je slr ;)
ampak za ta denar bi lahko bila notranjost lepša ;)
npr. bmw ima lepšo notranjost, tudi maserati jo ima da Ferrari sploh ne omenjam.
rajši bi imel kakšnega M3 CSL al pa M5 k to plastiko iz pralnega praška :roll:

drugače mi je pa za mercedes vseeno, ker ga nikoli nebom imel.

to je samo moje mnenje 8) ;)

abt
Nov uporabnik

Re: SLR v Sovenskih Konjicah!!!!!

Napisal/-a abt Če nov 18, 2004 11:57 pm

Punto ABARTH je napisal/-a:Ja res je, tudi pri nas je ze SLR.

SE sam sebi ne morm verjet da sem ga videl oz sem se peljal mimo njega. trajal je glih tri sekunde.
Bil je prkiran v trgu v slovenskih konjicah in imel odprte oboje dvoje vrata navzgor :shock: .
Upam da vam je lastnik vsem poznan:)
Trenutno so se na njem neske tablce!!!
Avto je crne barve notri pa rdece usnje, o felgnah bolje da sploh nebi ker ne vem kok col so :?: :?: .
Upam da ga cimprej zopet vidim in pa poslikam!!!

Jaz sem tudi iz Slovenskih Konjic sem ga srecal (v ponedeljek okoli 22.00) nekje pri petrolovi črpalki in se nato neki cajta peljal za njim (moram rect da ga tip spara). Imel je nemške tablice kot si že ti omenil. Prepoznal sem ga po zadnji luceh (imajo namrec znoptraj žarometa neko svetlo linijo). Pa zadnjega odbijača tudi ne moreš zgrešit, saj je skoraj do polovice, vzdolžbo narebran (kot nekaksna zaščita). Definitivno gre za SLR.
Definitivno pa je avtomobil pri nomralni vožnji skoraj neslišen, ker ko sem se za njim peljal z podprto šipo ni dal nobenega 'zvoka' od sebe. Verjetno je potrebno malo bolj težka noga.

Verjetno je od Riemerja ker kolkr vem ga je naročil poleg maybacha. Sam te robe ne dobiš v enem dnevu ;).
----------------------------------
(ABT) Dejan Brglez
http://www.mojPortal.com
http://www.mojTrener.com

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Pe nov 19, 2004 2:57 am

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
Dušan Dabižljević je napisal/-a:Ti Alfist, a si ti tko mogoče prevečkrat gledal tisto predstavitev Top Geara, k tisti tip neki o eni plastiki govori?? Zgleda da. No v dokončnem modelu ti povem ni o plastiki ne duha ne sluha. Uporabljeni so striktno najboljši materiali, sploh pa v tem modelu - res najboljša kobminacija barv, materialov,... Drugače ljubim BMW, ampak SLR mi je pa presegu vse moje predstave o tem kako nj zgleda oz. predvsem se sliši superšporten avto...

ti alfist:
sploh še nism gledu top gear-a v katerem je slr ;)
ampak za ta denar bi lahko bila notranjost lepša ;)
npr. bmw ima lepšo notranjost, tudi maserati jo ima da Ferrari sploh ne omenjam.
rajši bi imel kakšnega M3 CSL al pa M5 k to plastiko iz pralnega praška :roll:

drugače mi je pa za mercedes vseeno, ker ga nikoli nebom imel.

to je samo moje mnenje 8) ;)

Not ni nobene plastike ampak samo aluminij in karbon ter najboljše usnje.... tko da ne vem kje si ti plastiko vidu
Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Pe nov 19, 2004 12:27 pm

borut007 je napisal/-a:Heh, avto sploh ni njegov.
Vzel ga je na lizing, par obrokov bo odplačal, potem mu ga bodo itak vzeli, ker ne bo imel več denarja za odplačevanje lizinga. :P

Ti kr sanjaj ja!

Uporabniški avatar
sharker
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a sharker Pe nov 19, 2004 1:08 pm

hudobija

komaj čakam da ga vidim in slišim po portorožu, tam mimo skladišč soli bi ga lahko kej stistnu, na top in fifth gearu ima zvok ko kašen reaktivec

pa razni nevošljivci ne sanjat o platsik fantastik, to je superšportnik o katerem lahko samo sanjamo

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Pe nov 19, 2004 1:13 pm

Mu ga bo Janša vzel zdaj po revoluciji, ko je nova oblast na sceni ! :con
Pa vsi tisti kopači in buldožerji , kje bodo končali ?
Slika

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Pe nov 19, 2004 1:29 pm

Vse kar lahko rečem je vsaka čast Riemerju. Zdaj se bo pa itak pol Slovenije požrlo od nevoščljivosti. :roll: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Pe nov 19, 2004 1:32 pm

Tiste trapaste tablce pokwarjo celotn spredni izgled. ki je by the way....HUDOOOO!!!!
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe nov 19, 2004 1:43 pm

Ta avto je pa res nooooooor.

In nevem kak lahko o neki plastik fantastiki govoriš?????
Slika

ZgAgEc
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a ZgAgEc Pe nov 19, 2004 1:58 pm

predvcerajsnim sm vidu crnega SLRs k je proti zalogu zaviju,imel pa je nemske tablce...jeje to je to,ta avto je res huuud pa pika. :bow :bow :bow :bow :bow
Slika

twingoZ
Nov uporabnik

Napisal/-a twingoZ Pe nov 19, 2004 2:09 pm

Ej čudn da mu niso še kakega avta kr naenkrat prek vseh alarmnih naprav in videonadzorov ukradl tak ko so mu slike. Ma zgleda pod postlo premalo prostora za tak avto.
Drgač pa mu js čist prvošim takle avto. Js bi ga tut mel če bi mel tolk keša. Avto se mi pa itak noro dopade.

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Pe nov 19, 2004 2:26 pm

seicento je napisal/-a:v slo je uvoznik dobil 6 teh vozil ki so že razprodana in edem je celo amg za katerega je
treba odšteti celih 29 mili. sit.
:roll: :roll: :roll:

Kaj govoriš neumnosti, če ne veš za kaj se gre... :< V Sloveniji ni toliko premožnešev (ne bogatašev), de bi meli tak hud avto (čeprav osebno, mi je merc bljak;>). SLR to je to - za ta dnar ;>

Avto o katerem si pa ti govoril je pa CLS in to je bitveno drugačen avto kot SLR :>

Čeprav nisem ljubitelj Mercev, jih pa vsaj ločt znam... ne tko ke ti, ke kr nekej nabijaš... evo še moj argument, de gre za drug avto... http://www.avtomania.com/default.asp?rb=2&id=742

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

folk mogl bi bit zravn pa bi tut vi dol padl!!!!

Napisal/-a swifthead Pe nov 19, 2004 2:29 pm

že sama predstava avta je veličastna ker zgleda res ubijalsko z vseh strani!!! notranjost je huda in v resnici te navduši 100krat bolj k una na slikcah!!! BTW: bil sem namreč zraven in sem tut jst slikal in naredu fotke k jih boste v kratkem dobil na ta sajt!!! zvok je namreč nekaj najlepšeg pr tem avtu ker je tak umirjen lahko pa tut hud -k dragster!!! pa nikol si nebi reku da avto te klase in te oddaljenosti od tal lahko tako dvigne na zadnje gume! ja ubijalsko je!!
by ALEX
Slika

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Pe nov 19, 2004 2:34 pm

borut007 je napisal/-a:Heh, avto sploh ni njegov.
Vzel ga je na lizing, par obrokov bo odplačal, potem mu ga bodo itak vzeli, ker ne bo imel več denarja za odplačevanje lizinga. :P

Še en tipičen slovenski b****. !!! Vse kar si sam ne more privoščit, si drugi tut ne morjo al pa lizing najamejo... ;< Trapasto mišljenje. Ali pač? Fovšija, ni druzga... borut007 ti si mu sam fovš, ker se človek pač bolje znajde kot TI. Pa teh borutov je še kr nekej na forumu... :<

Če ma pa Valant GT3 (se grem stavt, de nekateri spljoh ne veste o katerem avtu govorim (nekateri!)) je pa tut lizing najel??? Dejte lepo Vas prosm, človk si kupi, tisto kr si lahko privošči... eni si lahko privoščijo mal več kot drugi... to je zmerej tko blo, in tko bo za vekomaj.. AMEN!

Mal heca, mal resnice, pa brez zamere..

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov