Dušan Dabižljević je napisal/-a:Ti Alfist, a si ti tko mogoče prevečkrat gledal tisto predstavitev Top Geara, k tisti tip neki o eni plastiki govori?? Zgleda da. No v dokončnem modelu ti povem ni o plastiki ne duha ne sluha. Uporabljeni so striktno najboljši materiali, sploh pa v tem modelu - res najboljša kobminacija barv, materialov,... Drugače ljubim BMW, ampak SLR mi je pa presegu vse moje predstave o tem kako nj zgleda oz. predvsem se sliši superšporten avto...
Punto ABARTH je napisal/-a:Ja res je, tudi pri nas je ze SLR.
SE sam sebi ne morm verjet da sem ga videl oz sem se peljal mimo njega. trajal je glih tri sekunde.
Bil je prkiran v trgu v slovenskih konjicah in imel odprte oboje dvoje vrata navzgor.
Upam da vam je lastnik vsem poznan:)
Trenutno so se na njem neske tablce!!!
Avto je crne barve notri pa rdece usnje, o felgnah bolje da sploh nebi ker ne vem kok col so![]()
.
Upam da ga cimprej zopet vidim in pa poslikam!!!
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:Dušan Dabižljević je napisal/-a:Ti Alfist, a si ti tko mogoče prevečkrat gledal tisto predstavitev Top Geara, k tisti tip neki o eni plastiki govori?? Zgleda da. No v dokončnem modelu ti povem ni o plastiki ne duha ne sluha. Uporabljeni so striktno najboljši materiali, sploh pa v tem modelu - res najboljša kobminacija barv, materialov,... Drugače ljubim BMW, ampak SLR mi je pa presegu vse moje predstave o tem kako nj zgleda oz. predvsem se sliši superšporten avto...
ti alfist:
sploh še nism gledu top gear-a v katerem je slr![]()
ampak za ta denar bi lahko bila notranjost lepša![]()
npr. bmw ima lepšo notranjost, tudi maserati jo ima da Ferrari sploh ne omenjam.
rajši bi imel kakšnega M3 CSL al pa M5 k to plastiko iz pralnega praška![]()
drugače mi je pa za mercedes vseeno, ker ga nikoli nebom imel.
to je samo moje mnenje![]()
seicento je napisal/-a:v slo je uvoznik dobil 6 teh vozil ki so že razprodana in edem je celo amg za katerega je
treba odšteti celih 29 mili. sit.
![]()
![]()
borut007 je napisal/-a:Heh, avto sploh ni njegov.
Vzel ga je na lizing, par obrokov bo odplačal, potem mu ga bodo itak vzeli, ker ne bo imel več denarja za odplačevanje lizinga. :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov