Napisal/-a nebivedu To nov 16, 2004 12:19 pm
Jst sm čist nenasilen tip in se probam večinoma umaknt iz takih situacij, dokler me pa kdo ne sprovocira, pa me je res težko sprovocirat, pol pa boljš da grejo vsi stran, k se mi kr neki utrga pa nardim full hudo štalo. So me mogl tut že štirje držat, da nisem enga kretena polomu, k je res hudo provociral. Pa nisem ne vem kaj, samo 179cm pa 75kg. Samo sem pa 8 let judo treniral, pa 7 let boks.
Mam marsikej u avtu, kar je uporabno za tepst. Recimo ključ št 36 in 41, ki je ravno za polosovine na mojmu avtu šraufat, tko da še policaji nč ne morjo.
Če je več tipov pa ti težijo ko istopaš iz avta, sam ključ pograbiš in prvega na tla zbiješ. Sej ga ni treba u glavo zadet - koleno, rama, trebuh, mednožje, pleksus - to so vse deli telesa, ki če jih dobr zadaneš povzročijo padec človeka na tla. Ostale pa lepo vprašaš kter bo naslednji. Ponavad se lepo odmaknejo pa odvlečejo poškodovanega kolega s sabo.
Sem že imel probleme s tremi naenkrat, pa smo 3 končal u kliničnem en pa na oskrbi v zaporu, pa oni so dobil dva po 14 mesecev zapora in en 24, ker so me napadl, jst pa eno leto pogojno, ker sem zadal več težjih poškodb, še po tem ko ni bilo več v samoobrambi - so me mogl policaji stran vlečt, k sm jih brcal še pol k so na tleh ležal vsi trije. Je na srečo odvetnik zrihtal, kao da sm bil u šoku, zaradi njihovega napada, ker drugače bi šel skupaj z njimi sedet za 7 mesecev.
Priporočam pa vsem, raj se probate izognit vsem tem situacijam, če se pa že najdete v njej pa upejte da laufate hitrej kokr tisti k vas lovijo.
Old subarus never die, they just get faster!