Pa kaj k.u.r.a.c se kregate kjr avto je najlepši...
Slide,če si bil kaj pozoran pri branju postov, si verjetno opazil da v tej debati ni nobenga kreganja,samo debata o oblikovanju

Nixxon,meni je zelo žal,a izgleda da smo trenutno v večini tisti ki se ne strinjamo z obliko 5-ke in 1-ke,zanimivo da sta še dva zagrižena BMWjevca ki im tale Bangle gre na živce.

Glede 1-ke,saj gledam....dobro zgleda res....je atraktiven avto,samo če pogledam A3....

Men se zdi 100krat bolj skladen kot pa npr. golf
To se pa strinjam definitivno!
Samo kaj pa naj naredim jaz!? Zadnjič sem šel malo pogledat 407...saj je ful lep (meni) sem se usedel,sedež sem spustil do konca dol in kaj !? Zmanjka mi prostora za glavo(visok190cm),saj ne da ne bi mogel sedet,samo vse je tako blizu glave kot v Alfi 156 in pri vožnji potem imaš same buške po glavi....zato imam Golfa...ni ne vem kako lep,je pa bolj prostoran kot 407...lahko bi saj tisti k****v sedež naštimali da gre še malo nižje...

Glede slik mogoče imaš prav,probaj poiskat kakšne bolj poštene primerjave,jaz sem ogromno časa zgubil da sem to spravil gor(se še učim)
Mogoče bi lahko primerjali tele slikce.Zanima me če bo še kdo opazil to kar sem jaz,po mom mnenju imajo teli avtomobili nekaj skupnega,pa povejte KAJ???