Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če nov 25, 2004 11:39 pm

kakorkoli že...tudi jaz se strinjam z liskom...kazni ne bodo rešile situacije in to je poanta te debate...ampak začel se je pa zopet po policajih pljuvat, ki pri tem zakonu nimajo ama nič zraven :roll:
Nikakor pa ne zagovarjam kakršnihkoli prekoračitev pooblastil in "izmišljenih" kazni itn.
Kako se obnašajo pa tudi ne...ampak 100 ljudi 100 čudi...
Do mene še niso bli arogantni, do moje mame že...pa sva bla oba korektna do njih...je.bi ga...se najdejo takšni in drugačni...100ljudi 100 čudi torej...
Ampak kot je X-hair reku...vedno se bo po njih pljuvalo, hočeš nočeš, če je prav ali ne...ampak dejmo se vsaj topica držat
Zadnjič spremenil Slide, dne Če nov 25, 2004 11:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Če nov 25, 2004 11:48 pm

Po moje je čas, da malo spremenijo kazni, da se jih ljudje, ki se ne soočajo prav pogosto z modrimi (sreča), spet začnejo zavedat. Se človek kar navadi, pa pozabi na policaje in kazni. Zdaj bom pa začel malo bolj oprezovat za njimi in odsevnimi črtami njihovih avtomobilov ponoči. Bo napetost v zraku.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe nov 26, 2004 9:21 am

Slide je napisal/-a:Zakaj je spet tle policaj prepameten, če mu zakonodajalec ukaže izrečt tako kazen, prekrškar pa naredi prekršek...kje je tle policaj prepameten? Samo vprašam!

Vprašaj mal fante, ko jih en in isti policaj v kakšnem kraju 3+ na teden ustavi npr. s službe ali pred domom... in če bo sedaj pisal tko veselo te kazni, ki nekomu predstavljajo bankrot, se ne bi čudil da se mu "skegla"...
Osebno pa moram poudarit, da imam s policijo v 9 letih vožnje vedno *zelo dobre* izkušnje, par bližnjih sorodnikov in kolegov prav tako dela v tej službi in so vsi zelo v redu ljudje... :bow
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe nov 26, 2004 9:34 am

Bom sam neki napisu, pa mislm da boste vsi razumel.
Zakaj imajo v Ameriki zakon, ki dovoljuje policaju potegnt pištolo, če voznik odpre vrata in izstopi iz avta???
Zato ker revežu skor ne ostane druzga, kakor da potegne pištolo in policaja ustreli, ker so kazni tok visoke.
Pri nas bo tut kmalu tak zakon!!!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Pe nov 26, 2004 10:04 am

1.) citiram: "Do 0,5 nizke kazni...0,5-NAJVEČ 1,0 ZELO VISOKE KAZNI!!!
od 1,0 naprej Vsaj kak teden zapora in razkazovanje trupel nastalih v prometnih nesrečah z alkoholom in javna dela s akšnimi ljudmi...mislim da bi se tudi (vsaj nekaj) hudih pjancev zamisllo...ali pa ne "

to je dobra ideja, ko bi te budale vidlr, kaj naredi en pijanc za volanom celim družinam, ko bi jim morali pomagati kakih 6 mesecev, ko bi morali vohat in gledat razmesarjena trupla žrtev takih pijancev......bi se zagotovo zamislili!!!

jst sm zadnjič dobu en email z eno punco, k je bla žrtev v taki nesreči...pa kaže pol slike te nekoč luštne deklice, ki je zdej po nevemkolkih operacijah še vedno samo "zomby", ej pri srcu te stisne!!! :cry:

2.) policijst ima vedno DISKRECIJSKO pravico (pravico do prostega presojanja in odločanja) o tem ali tem bo kaznoval, kakšno kazen ti bo napisal,...
ta stvar glede opominov je oslarija!

3.) visoke kazni imajo nek efekt...strah te je ko psa, vozit se po naših cestah (v franciji je baje za prekoračitev 50 kmh nad omejitvijo v tunelo cca 1.000.000 sit kazni...so vsi tko srečni k pridejo domov)...je treba priznat, da se po tujini vozimo bistveno bolj previdno :oops:

4.) glede kazni zaračunane glede na višino prihodka...SE NE STRINJAM!!!
v tej naši mali alpski državici se zelo intenzivno spodbuja nedelo, socialci (ki jim to ne bi blo treba bit), lenoba, nešolanje...tepe se pa tiste ki so uspešni, namesto, da bi bilo obratno!!

mimgrede: socialno ogroženi ne bodo imeli nobenih kazni ker jih "kao" ne morejo plačati.......kaj je tu fer??????!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

torej vi kr vozte kokr vam paše, sam delite na črno, prjavte se na socialno, po možnosti še kiri spečte froca,...pa ste dobili imuniteto...čestitamo :twisted:

5.) :!: še en predlog- od 22.00 pa do 5.00 bi lahko bile vse omejitve dvignjene za kakšnih 20 %, ker je takrat gostota prometa neprimerno nižja, pešcev, šolarjev pa praktično na cestah ni,...

6.) REŠITEV ni v kurativi (kaznovanju) ampak v preventivi :!:
ljudi je treba naučit razmišljat in vozit....

v avtošoli obvezen tečaj varne vožnje, ljudem mal pokazat posledice nesreč,...idej je ogromno sam ne pridejo do pravih ljudi!
lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe nov 26, 2004 10:18 am

maniac je napisal/-a:1.) citiram: "Do 0,5 nizke kazni...0,5-NAJVEČ 1,0 ZELO VISOKE KAZNI!!!
od 1,0 naprej Vsaj kak teden zapora in razkazovanje trupel nastalih v prometnih nesrečah z alkoholom in javna dela s akšnimi ljudmi...mislim da bi se tudi (vsaj nekaj) hudih pjancev zamisllo...ali pa ne "

to je dobra ideja, ko bi te budale vidlr, kaj naredi en pijanc za volanom celim družinam, ko bi jim morali pomagati kakih 6 mesecev, ko bi morali vohat in gledat razmesarjena trupla žrtev takih pijancev......bi se zagotovo zamislili!!!

jst sm zadnjič dobu en email z eno punco, k je bla žrtev v taki nesreči...pa kaže pol slike te nekoč luštne deklice, ki je zdej po nevemkolkih operacijah še vedno samo "zomby", ej pri srcu te stisne!!! :cry:

2.) policijst ima vedno DISKRECIJSKO pravico (pravico do prostega presojanja in odločanja) o tem ali tem bo kaznoval, kakšno kazen ti bo napisal,...
ta stvar glede opominov je oslarija!

3.) visoke kazni imajo nek efekt...strah te je ko psa, vozit se po naših cestah (v franciji je baje za prekoračitev 50 kmh nad omejitvijo v tunelo cca 1.000.000 sit kazni...so vsi tko srečni k pridejo domov)...je treba priznat, da se po tujini vozimo bistveno bolj previdno :oops:

4.) glede kazni zaračunane glede na višino prihodka...SE NE STRINJAM!!!
v tej naši mali alpski državici se zelo intenzivno spodbuja nedelo, socialci (ki jim to ne bi blo treba bit), lenoba, nešolanje...tepe se pa tiste ki so uspešni, namesto, da bi bilo obratno!!

mimgrede: socialno ogroženi ne bodo imeli nobenih kazni ker jih "kao" ne morejo plačati.......kaj je tu fer??????!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

torej vi kr vozte kokr vam paše, sam delite na črno, prjavte se na socialno, po možnosti še kiri spečte froca,...pa ste dobili imuniteto...čestitamo :twisted:

5.) :!: še en predlog- od 22.00 pa do 5.00 bi lahko bile vse omejitve dvignjene za kakšnih 20 %, ker je takrat gostota prometa neprimerno nižja, pešcev, šolarjev pa praktično na cestah ni,...

6.) REŠITEV ni v kurativi (kaznovanju) ampak v preventivi :!:
ljudi je treba naučit razmišljat in vozit....

v avtošoli obvezen tečaj varne vožnje, ljudem mal pokazat posledice nesreč,...idej je ogromno sam ne pridejo do pravih ljudi!
lp

Glede četrte točke - tukaj si se zelo zmotil. Tut na severu imajo eno osnovno kazen + dodatno po davčni napovedi.
Pri nas bi imeli neko osnovno kazen - za vse enako visoko, potem pa še variabilni del odvisen od višine tvoje davčne napovedi. Se pravi ti bi imel kazen 45.000 sit + 40.000 sit (če zaslužiš v letu 4.000.000 sit)
S tem da bi naredil, da morajo vsi tudi tisti, ki so na socialni in ki imajo dodatke od zavoda za zaposlovanje izpolniti davčno napoved in vpisat dohodke. taka kazen bi bila tudi za tiste ki so na socialni pravična ker bi vzeli 45.000 sit + 1 procent tistega kar so dobili od države.

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Pe nov 26, 2004 11:07 am

jst samo pravim, da je včeraj še sodnica tako rakla na trenjih, da če mu nimajo od kod vzeti (torej če je socialc) zanj kazni ne veljajo, ker ga ne doleti noben ukrep.....

tko kt mora človk z 7 stopnjo izobrazbe plačvat za 2 froca 70.000 vrca, un lenuh na socialni pa 7.500, poleg tega da mu država še da mesečno lep znesek pomoči.

tko kt bi radi favšni slovenčki da bi zaklon o davku na "lastnino", dohodninski...bolj udrihal po tistih, ki so bili pridni v življenju in trdo delajo in bognedaj so celo uspešni!!!

p.s.: procentualna kazen ni rešitev (tud dodatek ne), ker znajo tisti, ki imajo veliko znanja+denarja to zelo dobro prikazati oz. zakriti, naj**** bi ga tisti vmes,socialci bi se jim pa itak smejal v glavo!

tko kot bomo zdej študentje moral devat državi od 12-25% mesečnega dohodka, ki ga bomo sicer lahko morda dobili nazaj na koncu leta,
zaradi ljudi ki delajo preko napotnic drugih (niso študentje)!
to je kriza za dosti ljudi, ki se s tem preživljajo.
rešitev bi bila v abnormalnih kaznih (za podjetje) in zelo dobri inšpekciji.
(pa vem da je drugače težko dobit šiht)

jst res ne vem, al so vodilni res toliko neumni al živijo v drugem svetu kot mi, al se jim enostavno ne da razmišljat, ali pač...bolj verjetno...samo filajo denar v svoje žepe, in s tem da pobirajop ogromno neupravičenega denarja od davkoplačevalcev samo skrivajo svojo nesposobnost upravljanja s financami!!!

če bi mel firme bi s takim delom že zdavnaj pocrkal!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe nov 26, 2004 11:14 am

maniac je napisal/-a:jst samo pravim, da je včeraj še sodnica tako rakla na trenjih, da če mu nimajo od kod vzeti (torej če je socialc) zanj kazni ne veljajo, ker ga ne doleti noben ukrep.....

tko kt mora človk z 7 stopnjo izobrazbe plačvat za 2 froca 70.000 vrca, un lenuh na socialni pa 7.500, poleg tega da mu država še da mesečno lep znesek pomoči.

tko kt bi radi favšni slovenčki da bi zaklon o davku na "lastnino", dohodninski...bolj udrihal po tistih, ki so bili pridni v življenju in trdo delajo in bognedaj so celo uspešni!!!

p.s.: procentualna kazen ni rešitev (tud dodatek ne), ker znajo tisti, ki imajo veliko znanja+denarja to zelo dobro prikazati oz. zakriti, naj**** bi ga tisti vmes,socialci bi se jim pa itak smejal v glavo!

tko kot bomo zdej študentje moral devat državi od 12-25% mesečnega dohodka, ki ga bomo sicer lahko morda dobili nazaj na koncu leta,
zaradi ljudi ki delajo preko napotnic drugih (niso študentje)!
to je kriza za dosti ljudi, ki se s tem preživljajo.
rešitev bi bila v abnormalnih kaznih (za podjetje) in zelo dobri inšpekciji.
(pa vem da je drugače težko dobit šiht)

jst res ne vem, al so vodilni res toliko neumni al živijo v drugem svetu kot mi, al se jim enostavno ne da razmišljat, ali pač...bolj verjetno...samo filajo denar v svoje žepe, in s tem da pobirajop ogromno neupravičenega denarja od davkoplačevalcev samo skrivajo svojo nesposobnost upravljanja s financami!!!

če bi mel firme bi s takim delom že zdavnaj pocrkal!

Sej so imel firme - pa poglej kje so danes tiste firme - vse je propadlo.

Kar se tiče kazni je problem s socialci - jst bi nateral vse tiste socialce k nočejo plačat kazni da delajo na cestah in jih popravljajo in to ob kruhu in vodi - če si res brez dnara in res na socialni, potem tut prekrškov ne boš delal velikih, ker nimaš denarja za avto in za zapravljanje denarja za bencin - taki ki so resnično na socialni so ponavadi tut brez avtov. Če imajo pa dober avto, potem pa nej jim socialno podporo ukinejo - sej se itak znajdejo.

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Pe nov 26, 2004 11:20 am

se podpišem,

jst mislim da bi država lahko, če bi imela pametne in sposobne ljudi na pravih mestih stvari popravila.

ena možnost bi bila tudi npr. da bi država ustanovila svoja podjetja v kaerih bi delali "nezaposleni ljudjje ki prejemajo socialno" in bi namesto pomoči prejemali plačo, s tem da bi delali v podjetjih, ki bi lahko ob pametnem vodstvu zelo veliko doprinesla državnemu proračunu, namesto da samo dajejo denar od sebe za socialce...dej jih delat pa ti bodo še dnar prnesl,...2 muhi na en mah!

pa 70 % bi se jih itak takoj izpisalo iz evidence pomoči potrebnih ljudi, ker bi potem morali reveži delat!!!

eh sem preveč v politične in gospodarske vode zašel.

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Pe nov 26, 2004 5:19 pm

Slide je napisal/-a: Ampak hudiča...če vozi 100 po naselju si tudi zasluži odvzem...Ker 50 več v naselju po pomoti NE MOREŠ peljat...tud če maš avto s 400 konji... :roll:

To sicer ni res, ker jst sm padu na to foro (sicer ni blo, je blo 90) kr sm bil preprican, da sem ze zdavni izven naselja. Blo je v kranju na stari cesti proti medvodam in me je cudna signalizacija prepricala, da nisem vec v naselju. In kar se men tice sm vozu po pravilih. Cesta ravna, siroka, ogrozu nism nobenga, levo travnik, desno travnik :roll: . In sm dubu kazen 45.000,00 SIT pa tocke. K ce bi bil polcaj kej cloveka bi mi napisu simbolicno kazen 10.000,00 SIT kr ne znam gledat na znake - ucinek bi bil isti kukr je zdj, s tem d bi mel jst kksno pikro cez polcaje mn. Nekak bi bl cloveski izpadu. Zdj je pa izpadu pišuka. Kukrkol obnrem, ga ne maram.

Potem pa se pohvala za odlicno idejo - ne samo denarne kazni za alkohol, ker imajo negativen ucinek - tudi ekskurzija v mrtvasnico - naj tam gledajo kaj pa kako se vidi, dela, dogaja ko clovek pri 110 km/h podre drevo. In potem javna dela v rehabilitacijskih centrih - to bla lepa kazen za take idiote. Za najhujse krsitelje pa jih pomagat pospravlat po prometni nesreci - nehumano? Mogoce. Ampak ucinkovito! In nehumano je tudi take krsitelje pustit z samo denarno kaznijo na cesto - v koncni fazi bo nekoc prvi na prizoriscu nesrece (isto sekundo :roll: ) in zal tkrt po murphyu ne bo sam... Jst pravim, da bi blo treba kazni bolj specificirat in ne vse mesat z dnarjem. Je pa res d tko pride ful velik enga $$$ v drzavno blagajno...
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
pr0df@n
Nov uporabnik

Napisal/-a pr0df@n Pe nov 26, 2004 6:47 pm

Tile zakoni so res strah vzbujajoči. Povsem nesmiselno se mi zdi, ko te policaj vahta in te ustavi zaradi tistih 10 km/h in ti soli pamet. In večina je takšnih policajev, da te veselo j**e v glavo in misli kakšna čast ga je doletela, da nosi tisti pajac.

Prav čakajo v kakšnem "skritem" kotu in iščejo žrtev, ki bo na prazni cesti prekoračila 10 km/h. Da jim j***m...tukaj se pa tudi kultivacija neha. Posledično res niso oni krivi za dodeljevanje takšnih kazni, samo izživljanje po poštenih ljudeh, ki ponesreči prekoračijo 10 km/h je pa res totalno mim. Da bi pa posegali in razdirali v kakšno romsko mafijo jim pa še na misel ne pride, ker vedo kaj jih čaka. Saj konec koncev je to res grd šiht, samo če bi že hoteli biti tako "koristni" bi se lahko osredotočili na težje prekrške. Sicer je pa itak tak zakon, da morajo na leto pač toliko kazni napulit iz cestnega prometa.

Itak pa jim komandir reče: "Fantje gremo danes za tist drevo pa napulte velik suškov". Pa kaj čmo Pravica itak ni nikoli pravična.

Uporabniški avatar
pr0df@n
Nov uporabnik

Napisal/-a pr0df@n Pe nov 26, 2004 7:47 pm

Seveda je pa problem nastal ob preveliki industrializaciji in tehnologiji. Promet se je v zadnjih 13 letih zvišal za vsaj 70%. Takrat policaji niti niso imeli toliko dela na cestah, saj je bila že redkost, če si sploh zbral za stoenko. Seveda ni mogla biti kazen za 10 km/h 20.000 :lol:

Vsako leto se poveča registracija vozil, vedno več nas je na cestah in vedno več ko nas bo, slabše se nam bo pisalo. Po eni strani se mi zdi, da zakon poskuša tudi zmanjšati gostoto prometa, ker vsak novinec, ki si bo prebral takšne zakone, ga bo lahko odvrnilo od delanja vozniške. Pa še vestno se borijo proti dragom :x Le kaj jim bo to pomagalo...a ni boljše, da se na 400m sprosti svojo energijo in veselje, kot pa na avtocestah in za mamili?? Takšnega absulotizma folk ne bo dolgo zdržal. Kaj bi jih pa stalo, če bi vsak petek in soboto nam pustili eno kratko cestišče in pustili naj mularija malo tišči, ker nesreč na dragih sploh ni.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Pe nov 26, 2004 8:03 pm

Zakon je za en K..... Eno vlko filanje proračuna!!
Prokleta banda!!! JAooooooo grrrrr saj nevem kaj bi sploh lahko reko še!!!
:twisted: :evil: :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
pr0df@n
Nov uporabnik

Napisal/-a pr0df@n Pe nov 26, 2004 10:51 pm

Qrc, če hočm met privilegije pred zakonom, bom šel za policaja :twisted:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So nov 27, 2004 4:20 am

No no folk umirte se mal tko hudo pa spet ni....
Podatek da na leto delam 45kkm in pa da u zadnjih dveh letih nisem dobu kazni za preveliko hitrost očitno dost pove...... Pa ne da ne norim.... ampak vozim z glavo. Tiščim tam kjer sem 100% da policajev ne bo.... ali pa peljem po omejitvah.Pa da ne bo kdo zaj reku da sem nedeljski voznik..... sploh ne drži.
Sem pa zdej za foro probu relacijo Ožbalt- Slo. bistrca in nazaj..... kdor pozna pot bo vedu da lahk na tej cesti ogromno prekoračiš omejitve.... pa ne ogrožaš nobenga.
No in od men do slo bistrce sem furo po vseh omejitvah ( skor zaspal za volanom ampak ok) Razdalja je 48 km. No in po omejitvah sem rabu 43 minut (prav presenečen sem bil)
Pol nazaj pa sem spet štopal (ista relacija) ampak do daske ( kok pač zmore avtek.. se pa da 140 tud doseč z njim na navadni cesti) In rezultat? skorj 41 minut..... Se splača? ne bi reku....
Vedn bolj občutek dobivam da tko hudo prot temu zakonu so tisti ljudje ki imajo al slabe izkušnje s policaji ali pa niso lih najbol umirjeni vozniki.Men ta zakon sploh ne gane.... naj nabije miljonske kazni..... kaj me briga men ne bo prišu do živega..... če je omejitev 50 bom pa pelu 50.....nisem nor da bi za državo delu.Konc koncev mi je blo prav lepo ko sem se lahk s punco prav sproščeno pogovarjal pa pelu 50 pa še vseen dost sledil cesti.Res pa je da ta zakon nikakor ne bo zmanjšal število nesreč ( sem povedu že u prejšnem postu zakaj) in pa to da te bo polcaj drku za to ker boš prekoraču 5km/h.Ampak tle ne gre krivit policaje...... niti one kaj so zakon napisali.... vete koga mormo krivit za to? Tiste butle ki promente znake postavljajo. tisti bojo (so ) lepo zakuhal tole. Kaj te oni v parlamentu vejo kok je kje omejitev ali je postavljena korektno ali za brezveze......Oni sam vejo da je preveilko nesreč.... da je skor za vsako nesrečo kriv al alkohol al pa prevelika hitrost.Policaji so za to izvršujejo zakon in pravila ki so napisana..... oni u parlamentu spišejo zakon na podlagi nesreč in tistega kaj je njih povzročlo.U parlamentu se noben ne bo uprašu ali lahko po tej cesti peleš 50? Ne oni bojo rekl če je omejitev 50 morš tok pelet če ne boš pa plaču. Oni vidijo prekrške mi navdni vozniki pa fore zakaj so ti prekrški.Pa vemo da so povsod drugod po evropi dost večje kazni kot pri nas.... pa se ne bunijo tok kot mi.... ampak s to razliko da so omejitve postavljene z glavo in premišljeno.... ne pa tle pr nas ko postavijo znak 40..... pa sploh ne vejo zakaj so ga postavli.... kapirate foro? TO je blem pr nas......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac So nov 27, 2004 9:12 am

jap, to je ta največ problem!

če bi bile omejitve racionalno postavljene tja, kjer so resničnmo potrebne, bi se jih večina držal....sam pol nobedn proračuna ne bi filu!

pa seveda, če bi polcaji stal in meril tam, kjer je dejansko lahko nevarno presegat hitrost (bližine šol, gosta naselja, nepregledni prehodi za pešce,...) ne pa tam, kjer nobenmu niti ne morš nič žalga s svojo prekoračeno hitrostjo nardit, ker praktično nobenga tam ni (ravnine pred naselji, obvoznice, ..).
Ob dejstvu, da so seveda skriti, kar je v nasprotju z zakonskimi navodili oz. določili!!
pa to nobenga ne moti!

druga stvarje tud, da prekoračiš hitrost za 10 km/h pa te polcaj gleda kot, da si ta najtaveč morilc, pa kaj se greš, pa če pravila zate ne veljajo, pa kako ogrožaš druge...ko bi mu najraj neki v glavo vrgu! :x

bolj smotrno bi blo, če bi pokazali malce pameti in razumevanja (ker tolk neumni pa spet niso, glede na to, da poznajo okoliš) in te kaznovali samo za hujše prekrške...s tem bi dobili kar nekaj pik!

pa morda tud zaostankov ne bi bilo, če bi malce uporabili to svojo diskrecijsko pravico!!!
ampak verjetno jim šefi serjejo po glav, njim pa njihovi...pa vse do neumnih ministrov! :!:

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van So nov 27, 2004 9:25 am

S tem, da so znaki na cestah postavljeni čisto na pamet, se popolnoma strinjam.
Odgovorni bi se morali (sami ne z šoferjem ) malo popeljat po Sloveniji, da bi
videli kakšne neumnosti se dogajajo v zvezi z prometno signalizacijo.
Omejitve so stare kot človek.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov