Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Ne dec 05, 2004 2:20 am

Actually... ponavadi JE njegov parking. Ko kupiš stanovanje in če spada zraven. Ni občinski, ni od nekoga s sosednje ulice, ni od nekoga na obisku... zato pa se po Ljubljani pojavlja vedno več ramp. Ker imajo ljudje zadosti terorja prišlekov, ki mislijo, da so vsa parkirna mesta kar od vseh.

PS. Kako (sicer ne preveč natančno) izveš, če je parkirno mesto privat? Pokličeš pajka. Če ga moraš sam plačat, potem veš, da si parkiral na privatnem parkirišču. Za odvoze z občinskih cest plača mestna blagajna.

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] Ne dec 05, 2004 3:21 am

dejan84 je napisal/-a:Pa dejte se kontrolirat no!!!!!

NE DELAT DRUGIM TEGA KAR NE ŽELITE DA BI DRUGI STORILI VAM!!!!!!!!

S tem mislm na škodo na avtomobilu.

jes sm bol iz zajebancije reku ... itak da neb su kar z klucem nad avto :)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Ne dec 05, 2004 5:31 am

Jah če pa mene kdo zaparkira pol grem spit eno kavo, kaj mi pa drugega ostane, ker se zaradi enega primitivnega osebka ki ni uvideven do drugih ne bom sekiral.

LP
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne dec 05, 2004 9:09 am

der_Alte je napisal/-a:Actually... ponavadi JE njegov parking. Ko kupiš stanovanje in če spada zraven. Ni občinski, ni od nekoga s sosednje ulice, ni od nekoga na obisku... zato pa se po Ljubljani pojavlja vedno več ramp. Ker imajo ljudje zadosti terorja prišlekov, ki mislijo, da so vsa parkirna mesta kar od vseh.

PS. Kako (sicer ne preveč natančno) izveš, če je parkirno mesto privat? Pokličeš pajka. Če ga moraš sam plačat, potem veš, da si parkiral na privatnem parkirišču. Za odvoze z občinskih cest plača mestna blagajna.

Samo to je dokaj redko, da dobiš ob stanovanju še parkirplac. To imajo pri novejših gradnjah, pri starejših objektih je pa parkplac občinski, tko da lahko tam parkira kdor hoče.

Kar mi pa gre na živce pa je, da pozimi lepo skidaš pol se ti pa en drug userje tja not. Zato pri nas enostavno ne kidamo parkplacov. No sej hvala bogu mamo garaže. :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne dec 05, 2004 12:57 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a:No ker živim blizu TITan-a je pr nas parkiranje obup vsi letijo parkirat v dve ulci zdraven bolnce, tako da mi je začel najedat in sm začel pisat listke ker sm pa opazu da eni ne znajo odnehat sm uzel wd40 in prešprical prvo in zadnjo šajbo vsakmu k je parkiru dvakrat na enmu mestu, čeprav sm lepo napisu da ne!

Mastna fora... :EE A potem niso vec tam parkirali? :D

Ja večinoma ne! je pa par primerov k tm še zmer parkirajo! Pol pa odvisno od situacije in moje volje znam pa pobrat naslednje: radkape (dobr jih naprej prodam), znakce, tablce, brisalce , anteno!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne dec 05, 2004 1:08 pm

Me prav zanima kako vesel bi bil ti, če bi šou na fax/službo, pa bi pol k bi pršou nazaj vidu tvoj avto brez brisalcev, radkap, antene, znakov :?
In to sam zato k si tam parkiru avto k ga drugje ne moreš in se je en objestnež tak k si ti spravu nad avto :evil:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Ne dec 05, 2004 1:43 pm

dejan84 je napisal/-a:Me prav zanima kako vesel bi bil ti, če bi šou na fax/službo, pa bi pol k bi pršou nazaj vidu tvoj avto brez brisalcev, radkap, antene, znakov :?
In to sam zato k si tam parkiru avto k ga drugje ne moreš in se je en objestnež tak k si ti spravu nad avto :evil:

Sory sam ko boš ti živel pr nas se lohka oglašaš. Ljudje so tukaj čisto ignorantni. 200m stran imajo parkerplac za plačat (ki je takrat ko večina ljudi zaparkerava na pol prazen). Prejšnič je ena parkirala pred našo bajto (na dvorišču) in jaz ji lepo rečem naj odmakne pa ona "sej ni problema bom takoj" pa lepo počasi gre. Vrh predrznosti zame. Pač sem jo še jaz zaparkiru da 1h ni mogla vn jet. Me prov boli za take. Mamo en ta prav znak za prepovedano parkiranje (z papirji in vsem) ter še 2 manša doma narejena tko da un ne more rečt da jih ni vidu.
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne dec 05, 2004 1:44 pm

BY_JOVICH je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a:No ker živim blizu TITan-a je pr nas parkiranje obup vsi letijo parkirat v dve ulci zdraven bolnce, tako da mi je začel najedat in sm začel pisat listke ker sm pa opazu da eni ne znajo odnehat sm uzel wd40 in prešprical prvo in zadnjo šajbo vsakmu k je parkiru dvakrat na enmu mestu, čeprav sm lepo napisu da ne!

Ja večinoma ne! je pa par primerov k tm še zmer parkirajo! Pol pa odvisno od situacije in moje volje znam pa pobrat naslednje: radkape (dobr jih naprej prodam), znakce, tablce, brisalce , anteno!

Ma to ni to. Če mu gumo spustiš pa mu nardiš mal dela OK. To da mu pa kradete stvari iz avta... Zame navadni izmečki :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne dec 05, 2004 2:05 pm

tomaz40 je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

Ma to ni to. Če mu gumo spustiš pa mu nardiš mal dela OK. To da mu pa kradete stvari iz avta... Zame navadni izmečki :evil: :evil:

SE STRINJAM!!!
ajde tud wd40 je okej ampak da mu kradeš stvari dol :?
Upam da boš tudi ti kdaj v podobnem primeru in boš vstal brez kakih delov, pol boš pa videl kok je to lepo!!

Da mu narediš malo dela ok, ne pa škode!!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 05, 2004 2:12 pm

Ma jebemu, a vi tut vedno parkirate samo pred svojo bajto pa na plačljivih parkingih? Ja pomoje pa tut :P

Čeprov direkt na dvorišče od bajte parkirat je že mal bolano... vse drugo pa mislim da ni nič takega, kar nebi tudi vi počeli. Če men kdaj kej z avta zmanka, a pol lahko kar vas vprašam za rezervne dele? :P :roll:

Jst zdej sicer plačujem na plačljivih parkingih, ko hodim okol do strank, ker pač dobim povrnjene stroške sam zdej pa da bi nekdo plačal vsak dan po jurja za PO***AN parking, ja valda no. Dej zresnite se. Pa še neki, v tivoliju je kao super duper parking za 320 SIT za cel dan. Super ne, sam kaj ko je od 8 ure zjutraj napolnjen in nemoreš več notri. Kera budala bo pa dajala po cuka do dva sam zato da ma avto v garazni hisi. Nej nardijo vec parkirnih povrsin, ki bodo tut cenovno dostopne. j***m ti jst parkirne hise, k ti zaracunajo 300 SIT za polurno parkiranje. Sam ce pomislim, da mi bo pa nekdo potrgal brisalce, pa anteno zato ker sem skocil za pol ure k zdravniku, v trgovino, plačat aranžman za novo leto... ma poberte se s takimi :roll:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Ne dec 05, 2004 2:14 pm

Sem ostal že brez dost stvari brez tega da bi kogarkoli zaparkiral....

To da mu jaz dol poberem stvari iz avta ki ga je pustil na našem zemlišču je nekako njegov problem. Sej če je človk normaln dobi 70% nazaj brisalce, sam 2 gajbi brisalcev govori o oliki parkiralcev....
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne dec 05, 2004 2:37 pm

TITan je napisal/-a:Sem ostal že brez dost stvari brez tega da bi kogarkoli zaparkiral....

To da mu jaz dol poberem stvari iz avta ki ga je pustil na našem zemlišču je nekako njegov problem. Sej če je človk normaln dobi 70% nazaj brisalce, sam 2 gajbi brisalcev govori o oliki parkiralcev....

....in o oliki tistih, ki kradejo s tujih avtomobilov ;)

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne dec 05, 2004 2:41 pm

TITan je napisal/-a:Sem ostal že brez dost stvari brez tega da bi kogarkoli zaparkiral....

To pred privat hišo razumem, sam pred bloki mi pa ni čist glih ql. Zakaj ne bi smel parkirat od 8ih do 14ih k sm na faxu, če je tam plac frej, pa če drugje ni placa? Sej s tem ne škodim nobenmu, sam da mi pa pol delajo rise po avtu, lomjo špegle, pa kradejo stvari... :? Malo morgen...
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj Ne dec 05, 2004 3:08 pm

tomaz40 je napisal/-a:

....in o oliki tistih, ki kradejo s tujih avtomobilov ;)

Ma sej če te en zaparkira ti tud naredi določeno škodo! Sam pretiravat pa ni treba...

Se dogajajo še bolj tupe stvari: Sem iskal parkplac na eni ulici, ki so ob cesti parkplaci (ne bočni) in polno avtov, potem pa še ena kolona bočno parkiranih avtov, ki so seveda prve zaparkirali...
Si rečem, js pa že ne bom nobenega zaparkiru in pustim avto par 10m naprej ko je že konc parkplaca ampak še prostor, da ni na cesti, pa nobenga nisem oviral pa nč... Vklopim vse štiri blinkerje in skočim za 5 min v trgovino...
Ko pridem nazaj: redar piše listek za nepravilno parkiranje na mj avto!! Pa js: sej že grem, sam 5 min me ni blo, nisem bil napoti, pa to; ne je že napisano! Pol se pa mal razjezim pa vprašam, zakaj pa onih 10 avtov ni doblo listka, ki so zaparkirali 15-20 drugih avtov, pa še na cesti so? Odgovor: ne bit pameten, da ti še enga listka ne napišem!
Plačal do sedaj še nisem (po 1,5leta) in tudi ne nameravam...
Slika
Caliber CA1375 + Blaupunkt VW300 + Missy Elliott: "Pass That Dutch" = 142dB

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Ne dec 05, 2004 3:22 pm

ČE ME KDO ZAPARKIRA, NJEGOV AVTO V MOJEM PRTLJAŽNIKU ČAKA SEKIRA!!!!
BUUUUUUUUUUUUMMMM, PA JE PETSTO JURIJEV ŠKODE, ČE PA GLIHK PRIDE K SM NA DELU, PA SAM GUN...

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne dec 05, 2004 3:45 pm

Sm4jli je napisal/-a:ČE ME KDO ZAPARKIRA, NJEGOV AVTO V MOJEM PRTLJAŽNIKU ČAKA SEKIRA!!!!
BUUUUUUUUUUUUMMMM, PA JE PETSTO JURIJEV ŠKODE, ČE PA GLIHK PRIDE K SM NA DELU, PA SAM GUN...

Ja, v Siski (jaz sem tudi Siskar) se ze skoraj streljamo za parkirplac :lol: Meni je sosed enkrat pred blokom predrl gume na dveh avtomobilih, ker sem enega parkiral pred njegovim oknom :evil: Ga je vedno tam parkiral (pred oknom svojega stanovanja), da mu ga ne bi ukradli, ampak takrat drugje nikjer ni bilo prostora, pa sem parkiral tam :roll: In guess what? 8) Cez en mesec so mu avto UKRADLI TOCNO IZ TISTEGA PROSTORA POD OKNOM... :bonk

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 05, 2004 3:48 pm

Daco je napisal/-a:Ma jebemu, a vi tut vedno parkirate samo pred svojo bajto pa na plačljivih parkingih?

vedno. je pa res da nikoli za cel dan (če pa že je pa to zelo redko)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 05, 2004 3:50 pm

Sm4jli je napisal/-a:ČE ME KDO ZAPARKIRA, NJEGOV AVTO V MOJEM PRTLJAŽNIKU ČAKA SEKIRA!!!!

Uau...car...a kr strelu boš :roll: Čist ziher boš ja :?
Skratka...ne vem...a je blo tole v hecu rečen? ČE ni blo...glej da ne naletiš kakega pacienta, k bo vidu da razbijaš po njegovem avtu in bo mal bolj kot ti ali pa bo res nor in boš ti dobil kak metek u glavo...ali si pa mogoče še odporen nanje...ali se jim znaš umikati...jao...strelal se bi za zaparkiran avto... :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne dec 05, 2004 4:53 pm

Slide je napisal/-a:

Uau...car...a kr strelu boš :roll: Čist ziher boš ja :?
Skratka...ne vem...a je blo tole v hecu rečen? ČE ni blo...glej da ne naletiš kakega pacienta, k bo vidu da razbijaš po njegovem avtu in bo mal bolj kot ti ali pa bo res nor in boš ti dobil kak metek u glavo...ali si pa mogoče še odporen nanje...ali se jim znaš umikati...jao...strelal se bi za zaparkiran avto... :?

Slide: Škoda zgublat besed s takimi.... Vidš da se mu še rob od kahle pozna no. Al fizično al pa mentalno :lol:

Sm4jli: Dej povej kakšn avto imaš. Te zanalašč zaparkiram pa upam da se boš naslonu na avto. Pa poglej kaj se bo zgodil v tej temi par postov nazaj.

Drugač pa še v življenju nisem nikogar zaparkiral. Tut če sm skolu u trgovino po žvečilke ne, pa se mi je že kar velikrat zgodil da so mene zaparkiral pa še nikol nisem nikomur naredu škode. Če je bil/a v bližini sem mu/ji povedal marsikaj (če je bla luštna sem se sam mal nasmehnu), al pa spustu gumo pa s tem naredu mal dela. Ne razumem kako ste lahko taki luzerji, da kradete z avtomobilov in povzročate nepopravljivo škodo.

Sem že prej napisal. Če se mi mudi mu razbijem šipo. Pač plača 10 jurjev in se mu nič ne pozna. Ne pa da hodi k ličarjem pa še pol izgubi na vrednosti, ko avto prodaja.

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Ne dec 05, 2004 4:57 pm

dejan84 je napisal/-a:To pred privat hišo razumem, sam pred bloki mi pa ni čist glih ql. Zakaj ne bi smel parkirat od 8ih do 14ih k sm na faxu, če je tam plac frej, pa če drugje ni placa? Sej s tem ne škodim nobenmu, sam da mi pa pol delajo rise po avtu, lomjo špegle, pa kradejo stvari... :? Malo morgen...

Pred blokom je tko, da če parkplac v njihovi lasti in je označen jim ševedno dam čisto prov... Če je pa pač parkerplac pred blokom je pa isto k parkerplac v BTCju recimo.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov