der_Alte je napisal/-a:Actually... ponavadi JE njegov parking. Ko kupiš stanovanje in če spada zraven. Ni občinski, ni od nekoga s sosednje ulice, ni od nekoga na obisku... zato pa se po Ljubljani pojavlja vedno več ramp. Ker imajo ljudje zadosti terorja prišlekov, ki mislijo, da so vsa parkirna mesta kar od vseh.
PS. Kako (sicer ne preveč natančno) izveš, če je parkirno mesto privat? Pokličeš pajka. Če ga moraš sam plačat, potem veš, da si parkiral na privatnem parkirišču. Za odvoze z občinskih cest plača mestna blagajna.
_Jerry_ je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:No ker živim blizu TITan-a je pr nas parkiranje obup vsi letijo parkirat v dve ulci zdraven bolnce, tako da mi je začel najedat in sm začel pisat listke ker sm pa opazu da eni ne znajo odnehat sm uzel wd40 in prešprical prvo in zadnjo šajbo vsakmu k je parkiru dvakrat na enmu mestu, čeprav sm lepo napisu da ne!
Mastna fora...A potem niso vec tam parkirali?
dejan84 je napisal/-a:Me prav zanima kako vesel bi bil ti, če bi šou na fax/službo, pa bi pol k bi pršou nazaj vidu tvoj avto brez brisalcev, radkap, antene, znakov![]()
In to sam zato k si tam parkiru avto k ga drugje ne moreš in se je en objestnež tak k si ti spravu nad avto
BY_JOVICH je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:No ker živim blizu TITan-a je pr nas parkiranje obup vsi letijo parkirat v dve ulci zdraven bolnce, tako da mi je začel najedat in sm začel pisat listke ker sm pa opazu da eni ne znajo odnehat sm uzel wd40 in prešprical prvo in zadnjo šajbo vsakmu k je parkiru dvakrat na enmu mestu, čeprav sm lepo napisu da ne!
Ja večinoma ne! je pa par primerov k tm še zmer parkirajo! Pol pa odvisno od situacije in moje volje znam pa pobrat naslednje: radkape (dobr jih naprej prodam), znakce, tablce, brisalce , anteno!
tomaz40 je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:No ker živim blizu TITan-a je pr nas parkiranje obup vsi letijo parkirat v dve ulci zdraven bolnce, tako da mi je začel najedat in sm začel pisat listke ker sm pa opazu da eni ne znajo odnehat sm uzel wd40 in prešprical prvo in zadnjo šajbo vsakmu k je parkiru dvakrat na enmu mestu, čeprav sm lepo napisu da ne!
Ja večinoma ne! je pa par primerov k tm še zmer parkirajo! Pol pa odvisno od situacije in moje volje znam pa pobrat naslednje: radkape (dobr jih naprej prodam), znakce, tablce, brisalce , anteno!
Ma to ni to. Če mu gumo spustiš pa mu nardiš mal dela OK. To da mu pa kradete stvari iz avta... Zame navadni izmečki![]()
TITan je napisal/-a:Sem ostal že brez dost stvari brez tega da bi kogarkoli zaparkiral....
To da mu jaz dol poberem stvari iz avta ki ga je pustil na našem zemlišču je nekako njegov problem. Sej če je človk normaln dobi 70% nazaj brisalce, sam 2 gajbi brisalcev govori o oliki parkiralcev....
TITan je napisal/-a:Sem ostal že brez dost stvari brez tega da bi kogarkoli zaparkiral....
To da mu jaz dol poberem stvari iz avta ki ga je pustil na našem zemlišču je nekako njegov problem. Sej če je človk normaln dobi 70% nazaj brisalce, sam 2 gajbi brisalcev govori o oliki parkiralcev....
tomaz40 je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Sem ostal že brez dost stvari brez tega da bi kogarkoli zaparkiral....
....in o oliki tistih, ki kradejo s tujih avtomobilov
Sm4jli je napisal/-a:ČE ME KDO ZAPARKIRA, NJEGOV AVTO V MOJEM PRTLJAŽNIKU ČAKA SEKIRA!!!!
BUUUUUUUUUUUUMMMM, PA JE PETSTO JURIJEV ŠKODE, ČE PA GLIHK PRIDE K SM NA DELU, PA SAM GUN...
Sm4jli je napisal/-a:ČE ME KDO ZAPARKIRA, NJEGOV AVTO V MOJEM PRTLJAŽNIKU ČAKA SEKIRA!!!!
BUUUUUUUUUUUUMMMM, PA JE PETSTO JURIJEV ŠKODE, ČE PA GLIHK PRIDE K SM NA DELU, PA SAM GUN...
Slide je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:ČE ME KDO ZAPARKIRA, NJEGOV AVTO V MOJEM PRTLJAŽNIKU ČAKA SEKIRA!!!!
Uau...car...a kr strelu bošČist ziher boš ja
![]()
Skratka...ne vem...a je blo tole v hecu rečen? ČE ni blo...glej da ne naletiš kakega pacienta, k bo vidu da razbijaš po njegovem avtu in bo mal bolj kot ti ali pa bo res nor in boš ti dobil kak metek u glavo...ali si pa mogoče še odporen nanje...ali se jim znaš umikati...jao...strelal se bi za zaparkiran avto...
dejan84 je napisal/-a:To pred privat hišo razumem, sam pred bloki mi pa ni čist glih ql. Zakaj ne bi smel parkirat od 8ih do 14ih k sm na faxu, če je tam plac frej, pa če drugje ni placa? Sej s tem ne škodim nobenmu, sam da mi pa pol delajo rise po avtu, lomjo špegle, pa kradejo stvari...Malo morgen...
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov