Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po dec 06, 2004 6:01 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:pišuka, moj prvi avto ne bo clio, ampak hummer!!!!

Ma ne, a nismo rekli, da je Smart varnejsi? :ue

Sorry, malo heca, da ne bo zamere... ;)

Vidu sm, da se kletka bl težko zlomi... Sam če se iz 100 ustaviš na mestu, vseeno ni najbolš, pa čeprav je notranjost brez praske... :evil:
Jap, hummer, pol pa nej drkajo, če hočjo... 8) A la pimp my ride: ... if you wanna move some cars or trees... :twisted: :har

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Po dec 06, 2004 6:01 pm

metallic je napisal/-a:
Avalon je napisal/-a:Men neki ni jasn, če je on pelu po nasprotnem pasu, kako da ga nsproti vozeče vozilo oz voznik/ica ni opazila in se izognila trku??? Ne sam res nesreče pri nas so vsak dan bolj čudne prav zanima me kakšna bo naslednja.

In kaj če mu je zapelu DIREKT pred avto. Verjetno res ni bil slep in če bi un to naredu že en km prej, bi se mu mogoče izmaknil. :roll:
Drgač pa piše, da je poskušal... :roll:

Pri poročilih je bila animacija (podlaga k poročilu o nesreči), da je vozilo DLJE ČASA VOZILO po levem pasu!

p.s.
Tako so rekli na POP TV, jaz pa tam nisem bil in nisem vidu, samo povzemam!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Po dec 06, 2004 6:05 pm

Ja, sm bral dons v dnevniku. Včer nism vedu... ;)
Jah, kaj pa veš, kva je un tip u fordu mislu... vsekakor pa nič ni bil kriv... :evil: :roll:

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Po dec 06, 2004 6:23 pm

nesreče se dogajajo....takšne in drugačne....nekatere so take da žiu bog ne ve kako je do tega pršlo....v dost primerih pa tut policajem ni jasn kako pa kaj....sam pač napišejo poročilo za javnost....kako pa kaj se je z voznikom v resnici dogajalo pa nikol ne bomo vedl.....še največkrat pa je v poročilih napisano: " iz neznanega vzroka"......največji šit pa je če pomisliš da so zaradi tega "neznanega vzroka" mrtvi 2 al pa 3-je ....včas pa še več.....žalostno......nesreč bo pa skos več in ne manj!!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Po dec 06, 2004 9:16 pm

Giovanni, Giovanni....... :( Zakva si zaspal? P****!!!
Sožalje punci... :cry:
In love with Eleanor ;)

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Po dec 06, 2004 10:33 pm

metallic je napisal/-a:Vidu sm, da se kletka bl težko zlomi... Sam če se iz 100 ustaviš na mestu, vseeno ni najbolš, pa čeprav je notranjost brez praske...

Tako je. Pri 100 na uro v zid je prakticno vseeno, ali si v Smartu ali v Hummerju.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov