LP
N1D je napisal/-a:da ne govorimo o modelih k jih muska nabija iz avta da se sliš posod okolno sej ne rečm jst tut učasih mal naglas poslušam sam en model enkrat nabija musko na semaforju pa pride rešilc za njem intervencijska vožnja in ga model ni slišu ker je meu musko pa je rešilc mogu čakat ene 3 min dokler je model dojeu za kaj se gre.pa mu je folk kazau naj se umakne ker je rešilc odzad sam nevem kaj si je mislu da mu folk kaže da je car al kaj
![]()
1. Žmigavci
Kaj ljudje misljo da majo tisto čudno ročko na levi strani volana... za pucanje ušes? Mislm, a kdo to čudno okroglo al pa šteroglato ročko sploh še uporablja? Kriza, niša. Avtocesta tema, križišča tema, krožišča tema... nič, noben. Ko da žmigavci ne obsajajo.
2. Meglenke
Ja, res, velik car si, če maš pržgane meglenke. Še večji ko ti gori še zadnja. Videvam frajerje, ke misljo da so boga za j***a prjel, kr majo meglenke. Sm to še ni tko... pač rečem i****, pa grem naprej... aja, da ne pozabim oment, na čist normalen malo blačen dan, kjer ni ne duha ne sluha o megli. Kriza rata, ko majo to uklopljeno tud babice pa dedki, ke misljo da morjo vse luči na avtu pržgat da se jih vidi.
3. Speljevanje
Ok, sej razumm, peljem se 70, sm tko 40 metrov stran, pa vidm avto da se hoče prklučt na cesto. In potem ko sm tko 20 metrov stran, avto spelje in je rabil, nič več nič manj 200 metrov da je prišel do bogih 50 km/h. Ok halo... aja, naj še rečem da gre za Audija A4 2.0 TDI.
pilgrim je napisal/-a:Meglenke, vožnja za ritjo, izsiljevanje... to je stvar kulture vožnje, mene pa tu zanima še nekaj, razmišljam namreč, kako bi bilo, če bi se udeležil kakšne šole varne vožnje. sicer je drago (30k za en dan), vendar bi mi mogoče pomagalo, da bi po sloveniji vozil varneje???
nebivedu je napisal/-a:pilgrim je napisal/-a:Meglenke, vožnja za ritjo, izsiljevanje... to je stvar kulture vožnje, mene pa tu zanima še nekaj, razmišljam namreč, kako bi bilo, če bi se udeležil kakšne šole varne vožnje. sicer je drago (30k za en dan), vendar bi mi mogoče pomagalo, da bi po sloveniji vozil varneje???
Kje je za 30k sit? jst vem samo da kizmič računa 42k sit za en dan.
N1D je napisal/-a:če je bil pa gluh pol pa res nimam pojma kaj je delu na cesti!!kako je sploh naredu zdravniški?to je isto ko da si 88% slep pa ne vidš da je rdeča pa kr mim furaš ane.in to je kao opravičilo al kaj
loni20 je napisal/-a:Ja to glede žensk kr drži, ene so čist leve...no sam ne zdj kr vse v isti koš metat, sj vem sj jz tut čist popizdim k kšna babnca pred mano ne ve da ma prednost, pa pol robantim... Sj kdaj se tut kšn fant najde da pojma nima kako pa kaj..
loni20 je napisal/-a:Ah to ne, sj jz nč ne trobim, sam sama pr seb kšno grdo rečem, ja no izkušnje gor al pa dol, voznik začetnik mora poznat znake, pa opazovat okollico...sj maldi si še preveč upajo če mene vprašaš, sicer pa to nisem misnla na mlade ampak mal starejše k so že pozabl na znake!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov