Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr dec 08, 2004 9:49 pm

res, ni me blo zraven. sem lansko leto ali 2 leti nazaj bral v slovenskih novicah. pisal pa je, da sta policista čelno trčila z motorjem. tko da jz sm sam povedal kar sem prebral. če je blo pa kj drugač pa prosim: razsvetli me!! pa še to: če sem koga kukrkol užalil s pluvanjem po policajih, podcenjevanjem ter zaničevanje policajev, se mu globoko opravičujem.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr dec 08, 2004 9:53 pm

Mene nisi nič, me nimaš za kaj...isto bi blo če bi reku ,da ti je en x štromar zajebu štrom na avtu in s tega zaključu, da so zdej vsi štromarji idioti nesposobni...in ker mam recimo kolega dobrga štromarja, bi temu verjetno ugovarjal...se razumeva ;) Poleg tega pa so tukaj pljuvali in ocenjevali tudi kar tako na blef, dobesedno kot da se to nobenmu ne more nardit, povrhv vsega, pa pojma niso mel kaj se je sploh v resnici zgodilo...Puchu bi lahko tud gumo razgnalo BTW

LP in brez zamere
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Sr dec 08, 2004 9:57 pm

Bom pa še jaz povedal svoje mnenje.

Najprej bi rad pohvalil naše policiste, za dobro delo, saj so v večini primerov korektni in strokovni.

Vsekakor pa se ne morem strinjati s pojasnilom o prvi nesreči. Sem iz Celja in precej dobro poznam tisti odsek Mariborske ceste (prevozim ga skoraj vsak dan). Slaba vidljivost... bla bla bla... izogibanje delu na cesti... malo pretiravajo. Sem imel priložnost voziti kar nekaj terencev, in vem da tisto malo robnika ne postavi avto na streho. Potreben je še precej nespreten voznik.

Nekdo je zagovarjal policiste, da naredijo vsaj 150 km na delovni dan. Tudi sam sem leto in pol vsak dan vozil na relaciji CE-MB (cca 150km), poleg tega pa še bil prisoten na faksu in ostale dnevne obveznosti, pa mi ni uspelo povzročiti niti ene nesreče, čeprav sem bil vsak dan na cesti v prometni konici, moja vožnja pa je bila vse prej kot po predpisih. Poleg tega sem nekaj časa vozil manjši tovornjak, dnevno naredil med 650 in 1000km (preden me kdo linča naj povem da je imel skupno maso samo 3,5t in ni imel tahometra, zato ne velja omejitev 8h vožnje). Na cesti sem preživel med 15 in 20h na dan, pa vseeno nisem povzročil nobene prometne nezgode. Zato ne morem verjeti pojasnilom v stilu tudi to se mora kdaj zgoditi. Če bomo verjeli takšnim izgovorom, se bo nadaljevala črna statistika letošnjega leta.

Mislim pa da bi morali pri izbiri in šolanju policistov narediti več, saj vellikem delu mladih policistov ego precej zraste, ko dobijo uniformo.

Lp Tristan01

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr dec 08, 2004 10:04 pm

tristan01 je napisal/-a:Bom pa še jaz povedal svoje mnenje.

Najprej bi rad pohvalil naše policiste, za dobro delo, saj so v večini primerov korektni in strokovni.

Vsekakor pa se ne morem strinjati s pojasnilom o prvi nesreči. Sem iz Celja in precej dobro poznam tisti odsek Mariborske ceste (prevozim ga skoraj vsak dan). Slaba vidljivost... bla bla bla... izogibanje delu na cesti... malo pretiravajo. Sem imel priložnost voziti kar nekaj terencev, in vem da tisto malo robnika ne postavi avto na streho. Potreben je še precej nespreten voznik.

Nekdo je zagovarjal policiste, da naredijo vsaj 150 km na delovni dan. Tudi sam sem leto in pol vsak dan vozil na relaciji CE-MB (cca 150km), poleg tega pa še bil prisoten na faksu in ostale dnevne obveznosti, pa mi ni uspelo povzročiti niti ene nesreče, čeprav sem bil vsak dan na cesti v prometni konici, moja vožnja pa je bila vse prej kot po predpisih. Poleg tega sem nekaj časa vozil manjši tovornjak, dnevno naredil med 650 in 1000km (preden me kdo linča naj povem da je imel skupno maso samo 3,5t in ni imel tahometra, zato ne velja omejitev 8h vožnje). Na cesti sem preživel med 15 in 20h na dan, pa vseeno nisem povzročil nobene prometne nezgode. Zato ne morem verjeti pojasnilom v stilu tudi to se mora kdaj zgoditi. Če bomo verjeli takšnim izgovorom, se bo nadaljevala črna statistika letošnjega leta.

Mislim pa da bi morali pri izbiri in šolanju policistov narediti več, saj vellikem delu mladih policistov ego precej zraste, ko dobijo uniformo.

Lp Tristan01

lah sam neki rečem: :bow :bow :bow

p.s.: jz zaključujem s to debato, ker se nimam namena z nubenmu na tem forumu skregat.

lp
Zadnjič spremenil Slicker, dne Sr dec 08, 2004 10:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Sr dec 08, 2004 10:04 pm

tristan01 je napisal/-a:Vsekakor pa se ne morem strinjati s pojasnilom o prvi nesreči. Sem iz Celja in precej dobro poznam tisti odsek Mariborske ceste (prevozim ga skoraj vsak dan). Slaba vidljivost... bla bla bla... izogibanje delu na cesti... malo pretiravajo. Sem imel priložnost voziti kar nekaj terencev, in vem da tisto malo robnika ne postavi avto na streho. Potreben je še precej nespreten voznik.

O.K., jaz sem to teorijo izpeljal na podlagi treh slik. Priznam, da ne poznam tistega dela in me tudi ni bilo zraven, tako, da tisto je bilo samo moje osebno mnenje...

tristan01 je napisal/-a:Nekdo je zagovarjal policiste, da naredijo vsaj 150 km na delovni dan.

Podatek iz prve roke 8)

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr dec 08, 2004 10:31 pm

Lp Tristan01

Tudi tebi pol lahk čestitamo kot vzornemu šoferju. Lepo da je tko.Takih se manjka.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr dec 08, 2004 11:33 pm

Ja od kolega sestrična je tut razsula marico po nekaj mesecih dela na policiji. Pa ni blo nobenga avta , suha cesta, nobenga ni lovila. Preprosto je pretiravala v ovinku in avto prevrnila in naredila totalko. Seveda za njo nobene kazni, nobenega ukrepa, in nobenega plačila za škodo. Ajde se naredi samo kazen za neprilagojeno hitrost bi pa vseno lahko dobila. Da tudi njo malo izuči.

Drgač pa je res večina policajev dost poštenih in "normalnih".

Ko je glih o policajih debata bi pa še neki uprašal. Ka slučajno veste kaj so mel včeri policaji okol železniške. Cel kup avtomobilov je blo pa v cca 10 min so naju s kolegom 2x popisali. Šla sva od topniške po vojkovi proti centru. se nasproti pripelje marica, naju policaj pogleda in že skoraj skoči vn iz premikajočega avta. Pa si nekako premisli in odpelje naprej. Čez pol minute priteče za nama in naju prosi za dokumente. Midva pokaževa in uprašam kaj je narobe. Policaj nč ne odgovori samo popiše naju in gre. Midva greva naprej po podhodom do mcdonaldsa na železniški. Greva jest in pol prleti k nama za mizo vsaj ene 5 policajev če ne še več. Od tega 2 v civilu. Spet prosita za dokumente in jz mu dam samo povem da so naju ravnokar popisali. pa je bil un policaj ki naju je prvi popisal tut zraven pa se je tadrug prfukjenga delal kao da ne ve. Poli me še enkrat popiše, jz ga lepo uprašam kaj je narobe ampak un spet samo neki zmaja z glavo. Pol začne pa kolega sprašvat zakaj je teku po želeniški.(halo zdej ti policaji težijo če prehit hodš??) Pol se naju po CB-jevki še oba preverili in strokovno ugotovili da mama vsak "samo" nekaj prometnih prekškov drgač pa nč. Mislm prou paniko so neki zganjal pa se neke hude detektive špilala. Pa še tolk jih je pršlo kje da je vs folk v mcdonaldsu samo gledal. Kr krog so naredili okoli naju.

Nevem al so ble kakšne pizdarije samo vseeno me nebi blo treba 2x popisovati in me pol še motiti ko jem. Aja seveda ko je pršu policaj je reku da morva nehat jest ker sva v POLICIJSKI PREIZKAVI :lol: :lol: in da morava sodelovat in uglavnem poba nč starejši od 20 let je bil pameten na moč.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr dec 08, 2004 11:47 pm

andrej777 je napisal/-a:Nevem al so ble kakšne pizdarije samo vseeno me nebi blo treba 2x popisovati in me pol še motiti ko jem. Aja seveda ko je pršu policaj je reku da morva nehat jest ker sva v POLICIJSKI PREIZKAVI :lol: :lol: in da morava sodelovat in uglavnem poba nč starejši od 20 let je bil pameten na moč.

Tle jih pa nočem nič zagovarjat, ampak samo sklepam....
Verjetno je kdo kaj ukradel, naredil...pomožnosti velikega, vidva sta ustrezala opisu, tvojga kolega je videl da teče(beži---kao) popisal vaju je...fertik...
Verjetno je vmes popisal še 30 drugih ljudi in težko si je zapomnit vsako faco se strinjaš ;) Zato se te morda ni spomnil...
To da so vaju preverli je standard, rutina, nikakršna strokovna ugotovitev postopali so pač tako kot so jih učili v tacnu(čeprav verjamem da se kdo hoče poistovetiti z kakšnim Columbom v takih primerih :lol: )

;)
LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Sr dec 08, 2004 11:57 pm

Nevem k un ko se je po CB-jevki menu je reku da naju je že popisal, tadrug je pa zraven stal pa še enkrat v knjigco pisal. Bedno se mi zdi če bo kdaj spet kej koa narobe pa po gledal svojo knjigco in videl da sem bil že 2x popisan. Panika verjetno takoj. Bom že hudo sumljiv. Pa še nevem zakaj nebi mogla lepo samo dva policaja( v civilu ali ne) pridet pa upraša....NE... pršla je cela četica jz sem jih vidu 5 samo prjatu je reku da sta bla pa pr vhodu še 2. Mislm to je pa preveč k da bova začela strelat glih zato me zanima kaj je moglo bit da so še tut za tem eno uro po čelezniški letal. Samo nisem pa vidu da bi še koga popisovali.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če dec 09, 2004 12:13 am

andrej777 je napisal/-a:Nevem k un ko se je po CB-jevki menu je reku da naju je že popisal, tadrug je pa zraven stal pa še enkrat v knjigco pisal. Bedno se mi zdi če bo kdaj spet kej koa narobe pa po gledal svojo knjigco in videl da sem bil že 2x popisan. Panika verjetno takoj. Bom že hudo sumljiv. Pa še nevem zakaj nebi mogla lepo samo dva policaja( v civilu ali ne) pridet pa upraša....NE... pršla je cela četica jz sem jih vidu 5 samo prjatu je reku da sta bla pa pr vhodu še 2. Mislm to je pa preveč k da bova začela strelat glih zato me zanima kaj je moglo bit da so še tut za tem eno uro po čelezniški letal. Samo nisem pa vidu da bi še koga popisovali.

Če je bil pa zrel za bilobil mu pa res ne moreš pomagat :lol: ...ne skrbi, zarad tega ne boš nič bolj sumljiv ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če dec 09, 2004 12:58 am

men se zdi pa tole vse skup ena velka svinjarija. ok ne recem 60% policajev je uredu, sam tistih ostalih 40% pa j**e direkt u glavo. f*** Off pac mam dolgo cupo in zdej mi bo pa kr zmer teziu z testom za travo, pa tud ce ne poham ze vec ko en let.

pa pol ene akcije na lastno roko pa pijn k axa bo men daju alkotest halooo, nismo v texasu.

pol se pa cudjo zakva jih kdo pred bajto pocaka pa jim vse kosti polom. tocn to se bo tud enmu tle okol zgodil, k sicer js se nism meu opravka z njim, sam word arround the campfire je da je tip zaj**** k p*****a str je pa 23, in misl da je svet njegov.

pac ok se strinjam policija je za red in mir, pohvalno.
sam da se bo pa en k****n tm preseravu pa zlorablu to moc ki smo mu jo dal mi, to si pa zasluz najvecjo kazen mozno, ne pa tkole da je kr en lep cover-up pa nikomu nista.

mislm js sm prvi za, da se poiciste ki zlorabljajo svojo moc javno linca.
eno je da si policaj pa da mas slab dan, sam neki cis druzga je pa da se gres eno osebno vendetto brez razloga, pac po sistemu ko je jaci.

pa sori vsem tistim k ste kul, to leti na une k so/ste prasci.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če dec 09, 2004 5:07 am

andrej777 je napisal/-a:Aja seveda ko je pršu policaj je reku da morva nehat jest ker sva v POLICIJSKI PREIZKAVI :lol: :lol: in da morava sodelovat in uglavnem poba nč starejši od 20 let je bil pameten na moč.

Hehe LOL men je zadnjič ustavu ko sem med vožnjo jedu hamburger.... pa vem da je kaznico.... sam pač jebat ga tko je naletel (mcdonals powa) pa sem pač mal zamujal že u šolo pa pač po poti jedu.... pa me ustav pa mi prvo reče dober tek pol pa kao naj pojem u miru on bo pa ta čas podatke preveru pol boma pa še pihala.... svašta no... aja bil pa je neki mlad policaj pa vseen faca... u glavnem na konc se smejala oba.

Drgač pa tale tema.... najdli ste nekaj slikic.... in zdej je razprava..... dokler bo na nivoju.... se ne bom utikal.... kak bo sam zasledit kreganje (pametnjakoviče je že blo zasledit) bom temu zakleno brez debate.
Zavedite se pa da so policaji tudi prav tako krvavi pod kožo kod mi.... Včasih nardijo kako pizdarijo.... včasih kako napako... ampak smo vsi ljudje.
Tudi men gre na falus ko rečmo policaj nardi kak prekršek na ne dobi kazni (poznam zadeve) ampak jebat ga..... zakaj pa nisem jaz policaj....Pač tako je življenje eni majo več privilegijev eni manj..... še nikol ni blo življenje fer....Čimprej ko se tega navadiš tem manj blemov in živciranja maš.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če dec 09, 2004 9:18 am

Lp Tristan01

Tut jst sm že kr nekej terencev vozil in da bi ga čez robnik prtisnu tko, da bi te na streho postavl je skor nemogoče. Sam skačem čez robnike tut pri 60km/h, pa mi do sedaj še ni uspelo avto vsaj na 2 kolesi spravt, kaj da bi ga šele na bok postavil. Tut če bi mu gumo raznesl, bi ga težko postavl na streho - men je na avtocesti pri 110 km/h gumo raznesl k sm na neki zapelu - zraven sta bila Cheno in WildWRX iz tega foruma, pa se je avto začel samo trest pa mal ga je vlekl v eno stran - še vedno smo lahko 3km prevozili, do prvega varnega postanka, kjer smo zamenjali gumo. Tko da tuki je mogl bit neki druzga!!!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Če dec 09, 2004 10:01 am

UGOTAVLJANJE IDENTITETE

Policist sme ugotavljati identiteto sumljive osebe, osebe, ki jo je prijel (aretiral), na upravičeno zahtevo uradnih oseb državnih organov, subjektov z javnimi pooblastili ter na upravičeno zahtevo druge osebe.

Za policista je sumljiva tista oseba, ki s svojim obnašanjem, ravnanjem, videzom ali zadrževanjem na določenem kraju ali ob določenem času vzbuja sum, da bo izvršila, izvršuje ali je izvršila prekršek ali kaznivo dejanje.

Oseba dokazuje svojo identiteto z osebno izkaznico ali katero koli drugo veljavno javno listino s fotografijo, ki jo je izdal državni organ. Takšno listino so državljani dolžni nositi s seboj.

www.policija.si

Hm, nič ne piše, da ti bi moral povedati, zakaj te popisuje. Pač sumljiv si bil :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če dec 09, 2004 11:09 am

nebivedu je napisal/-a:
Tut jst sm že kr nekej terencev vozil in da bi ga čez robnik prtisnu tko, da bi te na streho postavl je skor nemogoče. Sam skačem čez robnike tut pri 60km/h, pa mi do sedaj še ni uspelo avto vsaj na 2 kolesi spravt, kaj da bi ga šele na bok postavil. Tut če bi mu gumo raznesl, bi ga težko postavl na streho - men je na avtocesti pri 110 km/h gumo raznesl k sm na neki zapelu - zraven sta bila Cheno in WildWRX iz tega foruma, pa se je avto začel samo trest pa mal ga je vlekl v eno stran - še vedno smo lahko 3km prevozili, do prvega varnega postanka, kjer smo zamenjali gumo. Tko da tuki je mogl bit neki druzga!!!

Zdej ne vem, a jo je tebi razneslo, ali je spustila...ker kolegu je na motorju na avtocesti guma spustila, pa ni blo hudga, ker je spustila(počasi---no ja, u bistvu hitro, ampak jo ni razneslo), dočim je pa drugemu kolegu na Roverju na avtocesti pri 110 razgnalo(eksplodirala) gumo, se je pa 2x prevrnil in obstal na strehi...hvala bogu nepoškodovan ;)
Tako da guma ki jo RAZNESE je LAHKO čist dovolj za kakšen salto mortale...čeprav se tu jasno vidi da so gume na Puchu cele(jz sm dal sam primer)...
Ampak še vedno ne ve nihče točno kaj je blo...jaz bi prej ugibal, da je že prej kej slalomiral pri veliki hitrosti, recimo da se je umaknu dvema avtomobiloma(levo-desno) pri veliki hitrosti, in je v ravno pravem trenutku zadel še robnik...in zagotovo gre tak puch okrog svoje vzdolžne osi potem...Hudiča, Mercedes A že pri losovem testu ni ostal na kolesih, Land Rover Freelander tudi prav lepo včasih dvigne kar obe kolesi na isti strani in ni hudič enkrat večji hitrosti (recimo blizu100 ) ne bi mogu kipnat Pucha...
Res pa je, da normalno se pa sigurno niso peljali(spet pa je vprašanje zakaj!!!)

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Če dec 09, 2004 11:13 am

....iz neznanega vzroka...... :roll: ....tko k pr večini prometnih nesreč....
hec......ka pa veš zakaj....se bo iz tistga konca kdo oglasu pa kej več povedu.....filma že niso snemal....pa kr tko tut niso razbil avta.....neki je že mogl bit :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če dec 09, 2004 11:18 am

andrej777 je napisal/-a:Ja od kolega sestrična je tut razsula marico po nekaj mesecih dela na policiji. Pa ni blo nobenga avta , suha cesta, nobenga ni lovila. Preprosto je pretiravala v ovinku in avto prevrnila in naredila totalko. Seveda za njo nobene kazni, nobenega ukrepa, in nobenega plačila za škodo. Ajde se naredi samo kazen za neprilagojeno hitrost bi pa vseno lahko dobila. Da tudi njo malo izuči.

No jest poznam pa človeka, ki je bil zaposlen na MNZ (zelo visoka živina in bil neposredno podrejen ministru za notranje zadeve), pa se je s službenim avtom, ki ga je lahko uporabljal tudi v privatne namene zaletel v patruljni avto. No avto, ki ga je vozil on je popravil na lastne stroške. Pa je bil avto orenk sesut in če ne bi bil star pol leta bi bil sigurno totalka.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Če dec 09, 2004 11:46 am

SCH-MM je napisal/-a:UGOTAVLJANJE IDENTITETE

Policist sme ugotavljati identiteto sumljive osebe, osebe, ki jo je prijel (aretiral), na upravičeno zahtevo uradnih oseb državnih organov, subjektov z javnimi pooblastili ter na upravičeno zahtevo druge osebe.

Za policista je sumljiva tista oseba, ki s svojim obnašanjem, ravnanjem, videzom ali zadrževanjem na določenem kraju ali ob določenem času vzbuja sum, da bo izvršila, izvršuje ali je izvršila prekršek ali kaznivo dejanje.

Oseba dokazuje svojo identiteto z osebno izkaznico ali katero koli drugo veljavno javno listino s fotografijo, ki jo je izdal državni organ. Takšno listino so državljani dolžni nositi s seboj.

www.policija.si

Hm, nič ne piše, da ti bi moral povedati, zakaj te popisuje. Pač sumljiv si bil :D

2X ...od tega drugič 5 policajev. Samo to je problem. Prvič je lepo uprašal sem dal dokumente je popisal (ko sem ga uprašal zakaj ni ogovoril). To je še nekak konkretno policijsko delo. Samo da pa čez 10 min isti policaj z celo četico prleti za menoj pa povovno zahteva isti dokument je pa mal hacno.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če dec 09, 2004 11:56 am

Ah ja, se zgodi. Mene so oponasal in jim je uspel :mrgreen:

AIRbrush ne si prevec gnat k srcu ko vas kritiziramo. Smo debatiral ze v drugem topicu. Je pa res da imas tega ze poln falus -> logicno. Kdo pa ne bi imel. Ampak to se vse nanasa na tiste ko oblecejo uniformo mislijo, da je vse njihovo. Taki so taki bodo in to je dejstvo. Ravno tako recimo pri trenjih, ko je navzoci policaj trdil in trdil, da se v policiji pa ne dogaja tole ker so ostali trdil. Ce bo policaj naredil prekrsek ne bo placal. Dobro vemo da pokaze znacko in se pelje naprej ;) In v to je bil 100% preprican. Se mu je pa zih pol slovenije smejalo v glavo. Ampak on se je narobe izrazil. Moral bi reci. Na nasi postaji se kaj takega ne dogaja za ostale pa ne vem ker nimam nadzora. Se clovek ne more biti na 100 mestih hkrati ;) Bi se pa ostrigel, da bi bili vsi taki, kot je on pravil. Svaka cast. Tudi sam nimam slabih izkusenj. In ze veliko je omenilo da so problem mladi kader. Se mi je se bratec potrdil, da jih umirja, ker eni so pa res cist adijo.

Pa se spomnimo se nekaj stavkov ze dolgo nazaj, ko je nekdo pisal, da mu je kolega rekel, da bo sel za policaja, da bo lahko folk drkal. :?

To tudi mislim da je nekako isti primer. Ko nekdo sreca nekolikan bolj zrihtan avtomobilcek si ze misli " Glej ga norca " Ampak dobro vemo da eni to delajo zgolj za hobi ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če dec 09, 2004 11:58 am

andrej777 je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:UGOTAVLJANJE IDENTITETE

www.policija.si

2X ...od tega drugič 5 policajev. Samo to je problem. Prvič je lepo uprašal sem dal dokumente je popisal (ko sem ga uprašal zakaj ni ogovoril). To je še nekak konkretno policijsko delo. Samo da pa čez 10 min isti policaj z celo četico prleti za menoj pa povovno zahteva isti dokument je pa mal hacno.

So bili primeri, ko sem se vprasal zakaj je toliko vicev na racun modrih. Jah no, vcasih si recem - se je vse res. :P
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov