vepar je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Za take je na žalost samo ena šola - full huda nesreča, pa se pol umirijo.
al pa ne.
poznam precej takih k so se razpič**** ko gajbice, pa jih ni čist nč izučlo.
nebivedu je napisal/-a:Za take je na žalost samo ena šola - full huda nesreča, pa se pol umirijo.
nebivedu je napisal/-a:Za take je na žalost samo ena šola - full huda nesreča, pa se pol umirijo.
Avalon je napisal/-a:...sem bratu reku, da ko opravi izpit greva na Dolgi most na park plac in bova tm probala kako je če ti zadek avtomobila zdrsne. Zanimivo je da se je ta ideja hitro prijela med mladimi, da to prakticirajo, sicer bolj iz zabave Drifting pa to samo bolje na enem park placu kot pa na cesti v prometu, žalostno pa je, da je eno noč prišla Policija in rekla, da je to prepovedano/nezakonito in smo mogli oditi.
ice je napisal/-a:HeP][MeN mal poglej nove CPP člene s 1.1.2005....
---------------
244. člen
(1) Če voznik sluti, da so pri čakanju na semaforiziranem križišču pred njim nesposobni vozniki z zapoznelimi refleksnimi sposobnostmi ali nemara napol slepi ostareli vozniki, se mora le ta razvrstiti na levi vozni pas, po predpogoju da je le ta prazen, in počakati na zeleno luč. Pri tem se s sunkovitim speljevanjem razvrsti pred (še vedno) čakajoče vozilo. V primeru da je oseba narobe ocenila (ne)sposobnost ali bila opažena s strani policistov, dobi uradna oseba ali ogroženi voznik dovoljenje za odstrel.
[Iztok] je napisal/-a:Jaz bom če bo mi še keri z meglenkami vozil ob večerni uri po mestu znoru! Ne resno, ustavil ga bom pa ga tak prebutal, potem pa mu bom obe sprednji meglenki v rit zabil... Pa ne vem zakaj imajo samo takšni avti nižjega cenovnega razreda z tonami plastike okoli meglenke prižgane ko jih ni potrebno imeti?
[Iztok] je napisal/-a:Jaz bom če bo mi še keri z meglenkami vozil ob večerni uri po mestu znoru! Ne resno, ustavil ga bom pa ga tak prebutal, potem pa mu bom obe sprednji meglenki v rit zabil... Pa ne vem zakaj imajo samo takšni avti nižjega cenovnega razreda z tonami plastike okoli meglenke prižgane ko jih ni potrebno imeti?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov