Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 12:36 pm

cardynal je napisal/-a:jap pa se mislim da so kr najdrazje si zbrali :))

v nemčiji majo boljše ;)

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To jan 18, 2005 1:44 pm

btw, saj mariborskega accorda so ze pred dobrim mescem oz. se malo vec razbili :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 3:58 pm

jrk0 je napisal/-a:btw, saj mariborskega accorda so ze pred dobrim mescem oz. se malo vec razbili :)

aja? kak to nihče ne omenja? od kej ti info? koliko so ga stolkli? :shock:

ZgAgEc
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a ZgAgEc To jan 18, 2005 6:30 pm

prokleta goveda opičja
Slika

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS To jan 18, 2005 7:02 pm

:?: :!: :?: Vprašanje za tiste k hočjo met tablce provid; kaj vam to pomen če jih mate? A boste mel cajt, da gledate ker auto je za/pred vami in pol preverjal tablce če je slučajno provida?(predn se to prever se sigurno nardi že kakšn prekršek), al bi jih radi mel sam zato da se lahko pohvalte svojim kolegom, kaj mate vi?!?
Zresnte se! ;ne preostane druzga kakr vožnja po pravilih CPP!

Pa ne me zdej napadad, kr to je samo moje mnenje (vprašanje)!

Lp, RRB

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To jan 18, 2005 7:05 pm

ZgAgEc je napisal/-a:prokleta goveda opičja

Upoštevaj, da jih vozijo ljudje, ne roboti oz. računalniki, pa še njim se to zgodi, poglej nesrečo podzemne železnice na Tajskem. Nič ni 100%...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 7:24 pm

RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a::?: :!: :?: Vprašanje za tiste k hočjo met tablce provid; kaj vam to pomen če jih mate? A boste mel cajt, da gledate ker auto je za/pred vami in pol preverjal tablce če je slučajno provida?(predn se to prever se sigurno nardi že kakšn prekršek)

bolj fajn je, če veš ;) . ja, vedno maš dovolj časa za preverit registrske ;)

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To jan 18, 2005 7:33 pm

menjekul je napisal/-a:
RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a::?: :!: :?: Vprašanje za tiste k hočjo met tablce provid; kaj vam to pomen če jih mate? A boste mel cajt, da gledate ker auto je za/pred vami in pol preverjal tablce če je slučajno provida?(predn se to prever se sigurno nardi že kakšn prekršek)

bolj fajn je, če veš ;) . ja, vedno maš dovolj časa za preverit registrske ;)

peleš recimo 150 po avtocesti, zadi za tabo moder pasat
in ti maš cajt uzet listek in pogledat če je ta tablca gor?
s tem da si na levem pasu in je za tabo auto?
in se ne zaletiš?
fensi, sam še taki manjkajo
podpis

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 8:10 pm

lublancan je napisal/-a:peleš recimo 150 po avtocesti, zadi za tabo moder pasat
in se ne zaletiš?

da ne boš poču no :lol: . očitno ti je težko gledat u srednji retrovizor vsaki 2 sekundi. pa očitno se ti še ni provida hitro približala. zato se prosim malo zadrži takih komentarjev. provida te ne ustavi vrat na nos (razen če res pelješ 200+) ampak te dolgo časa provocirajo (če imaš manjšo hitrost od omenjene) in šele nato ukrepajo. zatorej...mi sam model avtomobila, (poznavanje tablic je zelo priporočljivo ko se pelješ v mestu -napol praznem in cesta dovoljuje večje hitrosti, in kadar se pelješ po lokalni cesti -izven mesta in ravno tako cesta dovoljuje višje hitrosti) dosti pomeni. sicer pa peljem cik cak - prehitim enega se vrnem na desni pas, prehitim drugega in se ponovno vrnem na desni pas hitrost 150km/h ni pretiranno kritična. in s takim stilom vožnje vrjemi so me že spremljali pa so potem šli mimo. pa kokr so premetani tile naši krofi...vsakič do zdaj ko so me spremljali so peljali preblizu kar pomeni, da vidiš, dva frajerja, v modro oblečena (modra srajca in tisti njihov pulover sta v belem dnevu lepo razpoznavna tudi, če se za tabo peljeta nekaj metrov), skulirano gledata naprej in ponavadi istočasno napravijo premik (beri: prehitevanje). ja res jih je težko skužit :lol: .
sicer pa še tole. če je noč in sem razpoložen malce bolj drzne vožnje (beri: nad 130+ :lol: ) vsakič ko vidim ksenonke (po možnosti se še hitro približujejo) moja hitrost takoj iz 140 :lol: pade na 130! (točno tok in nič več) dokler ta avto ne gre mimo.

ja, vedenje o registrskih in tipih vozilih mi malo bolj pomaga ja

ok?

2FAST4YOU
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FAST4YOU Sr jan 19, 2005 3:56 pm

menjekul je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:peleš recimo 150 po avtocesti, zadi za tabo moder pasat
in se ne zaletiš?

da ne boš poču no :lol: . očitno ti je težko gledat u srednji retrovizor vsaki 2 sekundi. pa očitno se ti še ni provida hitro približala. zato se prosim malo zadrži takih komentarjev. provida te ne ustavi vrat na nos (razen če res pelješ 200+) ampak te dolgo časa provocirajo (če imaš manjšo hitrost od omenjene) in šele nato ukrepajo. zatorej...mi sam model avtomobila, (poznavanje tablic je zelo priporočljivo ko se pelješ v mestu -napol praznem in cesta dovoljuje večje hitrosti, in kadar se pelješ po lokalni cesti -izven mesta in ravno tako cesta dovoljuje višje hitrosti) dosti pomeni. sicer pa peljem cik cak - prehitim enega se vrnem na desni pas, prehitim drugega in se ponovno vrnem na desni pas hitrost 150km/h ni pretiranno kritična. in s takim stilom vožnje vrjemi so me že spremljali pa so potem šli mimo. pa kokr so premetani tile naši krofi...vsakič do zdaj ko so me spremljali so peljali preblizu kar pomeni, da vidiš, dva frajerja, v modro oblečena (modra srajca in tisti njihov pulover sta v belem dnevu lepo razpoznavna tudi, če se za tabo peljeta nekaj metrov), skulirano gledata naprej in ponavadi istočasno napravijo premik (beri: prehitevanje). ja res jih je težko skužit :lol: .
sicer pa še tole. če je noč in sem razpoložen malce bolj drzne vožnje (beri: nad 130+ :lol: ) vsakič ko vidim ksenonke (po možnosti se še hitro približujejo) moja hitrost takoj iz 140 :lol: pade na 130! (točno tok in nič več) dokler ta avto ne gre mimo.

ja, vedenje o registrskih in tipih vozilih mi malo bolj pomaga ja

ok?

to stari tko se piše.
TLE MAŠ TABLICO OD VOLVOTA - LJ-PO 13 R
PA MONDEO - LJ V8 -37P

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jan 19, 2005 4:01 pm

2FAST4YOU je napisal/-a:
to stari tko se piše.
TLE MAŠ TABLICO OD VOLVOTA - LJ-PO 13 R
PA MONDEO - LJ V8 -37P

vem za volvota, ga velikokrat srečam :lol: . mondeo v lj? :shock: katere barve?

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Sr jan 19, 2005 4:09 pm

Kako so pa oblečeni teli policaji ki se vozijo v providah a majo uniformo al čist civilno?

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jan 19, 2005 4:14 pm

jaka-z je napisal/-a:Kako so pa oblečeni teli policaji ki se vozijo v providah a majo uniformo al čist civilno?

zdaj po novem, vidim veliko policistov s tistimi svetlečimi rumenimi jaknami kar za valonam kombija in vse ostalih službenih vozil. v providah so da zdaj bili vedno oblečeni v policijske cote (isto kot vsi ostali zaposleni policisti).

ravno sem prebral novo obvestilo pod novicami na portalu...gorenjska vectra je spet aktivna. srečno 8)

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z Sr jan 19, 2005 4:39 pm

menjekul je napisal/-a:
jaka-z je napisal/-a:Kako so pa oblečeni teli policaji ki se vozijo v providah a majo uniformo al čist civilno?

zdaj po novem, vidim veliko policistov s tistimi svetlečimi rumenimi jaknami kar za valonam kombija in vse ostalih službenih vozil. v providah so da zdaj bili vedno oblečeni v policijske cote (isto kot vsi ostali zaposleni policisti).

ravno sem prebral novo obvestilo pod novicami na portalu...gorenjska vectra je spet aktivna. srečno 8)

če so v svetlečih rumenil jaknah je zlo dobr sej se jih velik hitreje opazi al so policaji al je le nekdo ki ima enak avtomobil 8)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr jan 19, 2005 4:40 pm

Po ljublajni včasih fura mondeota ena deklca. Tako mi je rekla sama k smo bli v kmš-ju. Vem da je policajka v avtu je pa drgač še nisem vidu.

To je še ena varka več če je res. Kdo pa še žensko za volanom zares vzame. :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr jan 19, 2005 6:22 pm

andrej777 je napisal/-a:Po ljublajni včasih fura mondeota ena deklca. Tako mi je rekla sama k smo bli v kmš-ju. Vem da je policajka v avtu je pa drgač še nisem vidu.

To je še ena varka več če je res. Kdo pa še žensko za volanom zares vzame. :lol: :lol: :lol:

Kakšne barve Mondeo? Drugače pa so lani poleti imeli tudi črnega Golfa V (ne vem, če je še), tri mesece nazaj pa sem videl tudi črn Golf IV Variant, ki je na koncu gorenjske AC v LJ nekoga ustavil, notri pa sta bila policista v civilu, brez uniform.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr jan 19, 2005 6:26 pm

golf IV variant črn ni od prometne policije, ma pa table za ustavlanje
podpis

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr jan 19, 2005 7:18 pm

PureTNT je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Po ljublajni včasih fura mondeota ena deklca. Tako mi je rekla sama k smo bli v kmš-ju. Vem da je policajka v avtu je pa drgač še nisem vidu.

Kakšne barve Mondeo? Drugače pa so lani poleti imeli tudi črnega Golfa V (ne vem, če je še), tri mesece nazaj pa sem videl tudi črn Golf IV Variant, ki je na koncu gorenjske AC v LJ nekoga ustavil, notri pa sta bila policista v civilu, brez uniform.

Glej nevem. To je bil pogovor ob treh zjutri po parih perih v diskaču. :lol: :lol: Men se zdi da je povodala barvo samo nočem ugibat.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr jan 19, 2005 7:33 pm

No verjeli ali ne jst sm jih zadnjič vidu v r19 ( ja tist star avto )temno zelena barve.

LP Joseph

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 19, 2005 7:47 pm

Josephe je napisal/-a:No verjeli ali ne jst sm jih zadnjič vidu v r19 ( ja tist star avto )temno zelena barve.

LP Joseph

a si siguren da so ustavljal, pa da je bla to provida, lahko so se pač službeno prevažali.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov