cardynal je napisal/-a:jap pa se mislim da so kr najdrazje si zbrali)
v nemčiji majo boljše

RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a::?:![]()
Vprašanje za tiste k hočjo met tablce provid; kaj vam to pomen če jih mate? A boste mel cajt, da gledate ker auto je za/pred vami in pol preverjal tablce če je slučajno provida?(predn se to prever se sigurno nardi že kakšn prekršek)
menjekul je napisal/-a:RUFF RYDERS BROTHERS je napisal/-a::?:![]()
Vprašanje za tiste k hočjo met tablce provid; kaj vam to pomen če jih mate? A boste mel cajt, da gledate ker auto je za/pred vami in pol preverjal tablce če je slučajno provida?(predn se to prever se sigurno nardi že kakšn prekršek)
bolj fajn je, če veš. ja, vedno maš dovolj časa za preverit registrske
lublancan je napisal/-a:peleš recimo 150 po avtocesti, zadi za tabo moder pasat
in ti maš cajt uzet listek in pogledat če je ta tablca gor?
s tem da si na levem pasu in je za tabo auto?
in se ne zaletiš?
fensi, sam še taki manjkajo
menjekul je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:peleš recimo 150 po avtocesti, zadi za tabo moder pasat
in ti maš cajt uzet listek in pogledat če je ta tablca gor?
s tem da si na levem pasu in je za tabo auto?
in se ne zaletiš?
fensi, sam še taki manjkajo
da ne boš poču no. očitno ti je težko gledat u srednji retrovizor vsaki 2 sekundi. pa očitno se ti še ni provida hitro približala. zato se prosim malo zadrži takih komentarjev. provida te ne ustavi vrat na nos (razen če res pelješ 200+) ampak te dolgo časa provocirajo (če imaš manjšo hitrost od omenjene) in šele nato ukrepajo. zatorej...mi sam model avtomobila, (poznavanje tablic je zelo priporočljivo ko se pelješ v mestu -napol praznem in cesta dovoljuje večje hitrosti, in kadar se pelješ po lokalni cesti -izven mesta in ravno tako cesta dovoljuje višje hitrosti) dosti pomeni. sicer pa peljem cik cak - prehitim enega se vrnem na desni pas, prehitim drugega in se ponovno vrnem na desni pas hitrost 150km/h ni pretiranno kritična. in s takim stilom vožnje vrjemi so me že spremljali pa so potem šli mimo. pa kokr so premetani tile naši krofi...vsakič do zdaj ko so me spremljali so peljali preblizu kar pomeni, da vidiš, dva frajerja, v modro oblečena (modra srajca in tisti njihov pulover sta v belem dnevu lepo razpoznavna tudi, če se za tabo peljeta nekaj metrov), skulirano gledata naprej in ponavadi istočasno napravijo premik (beri: prehitevanje). ja res jih je težko skužit
.
sicer pa še tole. če je noč in sem razpoložen malce bolj drzne vožnje (beri: nad 130+) vsakič ko vidim ksenonke (po možnosti se še hitro približujejo) moja hitrost takoj iz 140
pade na 130! (točno tok in nič več) dokler ta avto ne gre mimo.
ja, vedenje o registrskih in tipih vozilih mi malo bolj pomaga ja
ok?
jaka-z je napisal/-a:Kako so pa oblečeni teli policaji ki se vozijo v providah a majo uniformo al čist civilno?
menjekul je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:Kako so pa oblečeni teli policaji ki se vozijo v providah a majo uniformo al čist civilno?
zdaj po novem, vidim veliko policistov s tistimi svetlečimi rumenimi jaknami kar za valonam kombija in vse ostalih službenih vozil. v providah so da zdaj bili vedno oblečeni v policijske cote (isto kot vsi ostali zaposleni policisti).
ravno sem prebral novo obvestilo pod novicami na portalu...gorenjska vectra je spet aktivna. srečno
andrej777 je napisal/-a:Po ljublajni včasih fura mondeota ena deklca. Tako mi je rekla sama k smo bli v kmš-ju. Vem da je policajka v avtu je pa drgač še nisem vidu.
To je še ena varka več če je res. Kdo pa še žensko za volanom zares vzame.![]()
![]()
PureTNT je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Po ljublajni včasih fura mondeota ena deklca. Tako mi je rekla sama k smo bli v kmš-ju. Vem da je policajka v avtu je pa drgač še nisem vidu.
To je še ena varka več če je res. Kdo pa še žensko za volanom zares vzame.![]()
![]()
Kakšne barve Mondeo? Drugače pa so lani poleti imeli tudi črnega Golfa V (ne vem, če je še), tri mesece nazaj pa sem videl tudi črn Golf IV Variant, ki je na koncu gorenjske AC v LJ nekoga ustavil, notri pa sta bila policista v civilu, brez uniform.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov