Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type So dec 18, 2004 1:16 am

Jaz sm se fural po ljublani pa kranju pa v 2 urah nism vidu enga policaja ne, ne nobene kontrole nič! :?: :?:

Full racija!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So dec 18, 2004 1:19 am

salesky je napisal/-a:Heh vidiš nism niti pomislu na to pole nism pogledu al kej driftajo al ne :D :D :D

pejt se prepričat pa fotodokumentiraj :P :lol: :lol:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby So dec 18, 2004 1:57 am

n o jst sm šu tud iskat policaje, pa ne duh ne sluha o njih, par jih je blo, paq so se fural okol, tko k itaq vsak dan. Tko da ne vem. Rekl so tud, da bo hujša poledica k učer, pa je avto komi obrnal, ker ledu ni blo nikjer :) :D

no pa lp

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So dec 18, 2004 2:00 am

enako k vsak vikend :roll:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So dec 18, 2004 2:20 am

HA ha mene so pa lihkar pofukal :D prasci so neki jokal zarad muske k je kao prenaglas :D drgac pa je blo na obeh straneh po kibla pa astra v blizin je pa tut stal volvo v pripravljenosti :D ce ma kdo muda naj proba bezat :D

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne So dec 18, 2004 2:32 am

Fak sem ravno dobil sms da je en kolega pred 5 min napihal 1.98 :? Jih grem iskat :cry:
Born to be wild !

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c So dec 18, 2004 2:47 am

Airborne je napisal/-a:Fak sem ravno dobil sms da je en kolega pred 5 min napihal 1.98 :? Jih grem iskat :cry:

ja pa vedl so nooooooooooo.....pol si je pa čist sam kriv :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid So dec 18, 2004 3:00 am

Airborne je napisal/-a:Fak sem ravno dobil sms da je en kolega pred 5 min napihal 1.98 :? Jih grem iskat :cry:

Pa to nemors vrjet skor 2 je napihal pa ta ni pri treh čistih :/:o:/
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So dec 18, 2004 3:08 am

slovenija bo v par letih policijska drzava.

kasn sistem je to da si kr dolocjo da bojo uzel 2000 izpitov??? 2000 izpitov k jih je folk prigaral, in jim jih ni noben potalu. itak uzet za vsako ceno, tud ce not v odlocbah pol nalozijo 238na uro, wtf sej majo itak zmer zadno besedo.

ok lepo bi blo ce bi uvedl v avtosoli obveznih 150 ur, pa od tega 100 ur vozniske etike, ne pa to da kr zasede po cestah postavlajo, kva d fak smo naravni rojeni morilci al kva???

ciganija cela.

ce ze tok v rit lezejo nasi americanom, nej pa se tak zakon nardijo, da ko te policaj ustavi, ga uprasas; gospod policaj kaj sem naredil narobe, mi morda ne gori kaksna luc?

kar se mene tice bi lahk ustavl sele ko kdo nardi prekrsek, ne pa kr tkole mal v 3 krasne. na vse zadnje so tle zato da delajo red in mir, ne pa da se usajajo za brezveze, in kr tezijo, ce majo slab dan.

komi cakam da za obvezno opremo dolocjo novo prvo pomoc... pa zdignejo cene registracije, pa ob nakljucni kontroli prometa, kjer se izkaze da si nedolzen, uvedejo preventivno kazen 50.000sit.

slovenija ratuje nekak neprijetn plac za zvet.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So dec 18, 2004 7:28 am

Voith je napisal/-a: slovenija bo v par letih policijska drzava.

kasn sistem je to da si kr dolocjo da bojo uzel 2000 izpitov??? 2000 izpitov k jih je folk prigaral, in jim jih ni noben potalu. itak uzet za vsako ceno, tud ce not v odlocbah pol nalozijo 238na uro, wtf sej majo itak zmer zadno besedo.

ok lepo bi blo ce bi uvedl v avtosoli obveznih 150 ur, pa od tega 100 ur vozniske etike, ne pa to da kr zasede po cestah postavlajo, kva d fak smo naravni rojeni morilci al kva???

ciganija cela.

ce ze tok v rit lezejo nasi americanom, nej pa se tak zakon nardijo, da ko te policaj ustavi, ga uprasas; gospod policaj kaj sem naredil narobe, mi morda ne gori kaksna luc?

kar se mene tice bi lahk ustavl sele ko kdo nardi prekrsek, ne pa kr tkole mal v 3 krasne. na vse zadnje so tle zato da delajo red in mir, ne pa da se usajajo za brezveze, in kr tezijo, ce majo slab dan.

komi cakam da za obvezno opremo dolocjo novo prvo pomoc... pa zdignejo cene registracije, pa ob nakljucni kontroli prometa, kjer se izkaze da si nedolzen, uvedejo preventivno kazen 50.000sit.

slovenija ratuje nekak neprijetn plac za zvet.

se strinjam s tabo, res postajamo policijska država, no glede alkota se strinjam,to bi se mogl nehat( pit pa vozit mislm)

BTW: kekci se tolk radi zgledujejo po skandinavskem načinu represije na cestah

zakaj ne uvedejo še njihovega načina kaznovanja prekrškov,da bi vsakega udarlo po žepu,ne samo tiste ki imajo majhne prihodke, kaki sinček od g. Jankovića pa bo lahko tišu in brez problemov plačeval kazni,ker je to zanga kot zame kupit štruco kruha :? , nej dajo kazni glede na prihodke denarja, tist k ima več naj več tud da,pa bo Pujsek od države sit ;)

LP Killah bee
Slika

BaTeMaN
Novinec

Napisal/-a BaTeMaN So dec 18, 2004 9:00 am

kdo misli da zna vozit avto z 2 promila nebi smel met izpita nikoli...

en tak se je v mene čelno zabil 10 let nazaj in alkohola na cesti ne oddobravam...

med tem ko z prehitro vožnjo dotler ne ogrožate nikogar in ostajate v svojem pasu nimam nič proti, konec koncev avti so narejeni da gredo, pa tud šoferji ste zmožni mnogo več...

zgodi se pa lahko vsakomur...

drugače, včeraj policajev zelo malo,.. sem se pogovarjal s taxisti in so rekli da celo MANJ kot ponavadi...
The best way to get over someone is to get under someone else.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So dec 18, 2004 9:19 am

če bi kazni delili po dohodninski napovedi, jih tretjino ne bi uspeli rešit, glede na hitrost sodnih mlinov...bilo pa bi najbolj fer do vseh.
Strinjam pa se, da bise mogli zgledovat po skandinavskih državah, so najnaprednejše v takih in tudi večih stvareh.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 So dec 18, 2004 9:21 am

darkdog24 je napisal/-a:Ma dej dej racija pa taka.Dans sm šel zjutri iz Velenja v Celje nikjer nobenga policaja.Popoldne sm šel domu iz Celja v Velenje NIKJER nobenga policaja ampak res nikjer nobenga.Niti da bi hitrosti merili,ničesar nobenga zuni.Pa taka racija ko bi naj bla.Se peljem po Velenju 1 uro nazaj nikjer nobenga policaja,pred policijsko postajo pa nobenga auta parkiranega - službenega mislim.Mislim nevem no kaj so v gozd šli frulice tišat medvedom v gobec.

darkič kje hodiš?! :twisted: a si probu it ob enih zjutri od gostišča Skala pa do Interšpara?! damn. js sm zle šou po avto.... me je kr minalo učeri.. kot že rečeno cesto so kr zaprli.. pa folk nit na parkplac k interšparu pošilal , pa vsi so pihal..
sam jih je pa zeeeeebloooo :P :twisted: :twisted: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 18, 2004 9:52 am

golf_c je napisal/-a:

ja pa vedl so nooooooooooo.....pol si je pa čist sam kriv :evil:

Mislem samo ta je pa res kalibr. Ko se trob ze cel tedn in neeeeee gremo ga pit. Nimas kaj jokat, upam da si ga se nadru. Mislem :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So dec 18, 2004 12:32 pm

Voith je napisal/-a:slovenija bo v par letih policijska drzava.

Men se zdi, da je bla Jugoslavija policijska država...včasih so točno to delal, kar se je folk zajebaval...najprej si dobu dve vzgojne, pol so pa sprašval, če nis nč naredu, nisi dobu nobene več, al pa eno za preventivo, če si pa kej zajebu, so te pa "vzgajal" na prenočitvi v arestu :roll: Zdej ti itak nč ne oziroma ne more, če je vse uredu...maš pa provokatorje, ki te hočjo pofukat na vsak način, valda :evil: Zato je pa dobr med mal pravne podlage...in ga pofukaš nazaj...če si seveda nedolžen ;)

2000 izpitov je lari-fari...preberi si celotno temo, pa ti bo bolj jasno ;) Ne vem kdo si je to zmislu...čudno da 3 kolegi ne vejo nič o tem...zaposleni na policiji...čudno ne :?
Aja, pa folk...ki vozi pijan...in s tem močno ogroža folk na cesti...taki 1,98 bedaki...BMK za prigaran izpit, nima kej delat na cesti, se strinjaš?

Sistem, kjer ustavijo šele, ko je kaj narobe, se prakticira v državah kjer je vozniška kultura svetlobna leta naprej od Slovenske, kjer vsak i**** vozi po svoje. Sicer pa ni težko sprovocirat človeka da naredi nekaj narobe...
Meni so zadnjič vozili za ritjo(niso nič provocirali, pač so se znašli za mano!!!) in ko sem buljil v špegu, kdaj jih ne bo več, sem se skoraj enmu v rit zapiču :lol:
Tko da...prej ali slej bi našli razlog, zakaj so te ustavli ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So dec 18, 2004 12:49 pm

meni osebno se zdi ameriški sistem še najboljši - ustavijo te če je kaj narobe, najprej preizkusijo tvoje psihofizične sposobnosti (!!), če tu padeš greš šele na alkotest ali pa kak drug test - a če je tam rezultat pozitiven ne dobiš sodnika za prekrške, temveč si aretiran...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
s3c
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a s3c So dec 18, 2004 1:19 pm

Ena zanimiva zgodba iz Avstralije, v tem kontekstu... Tam imajo vozniška dovoljenja razdeljena po več razredih. Razredi se ločijo po barvah (recimo, običajna, srebrna, zlata...). Zadeva deluje po enakem principu, kot pri nas zavarovalniški kuponi. Če si pridn, si s tem nabiraš procente in ko dosežeš določeno število le-teh dobiš srebrno in na koncu zlato dovoljenje... Folk zi zelo prizadeva za napredovanje saj s tem pridobi veliko bonitet... Tudi pri zaposlitv je velik + če imaš katerega izmed teh dovoljenj. Men se zdi zadeva zelo zanimiva, saj se s tem kaznuje poredne in nagradi tiste, ki se pravil držijo...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So dec 18, 2004 1:58 pm

RegY je napisal/-a:torej, ko bojo prišli danes zvečer kopsi na drift plac, bojo nam dali pihat, ker smo nekam čudno vijugali :lol:

Men bi dali pihat pa še na odvzem bi me peljal........ tako ko sem delu :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

zivijo
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a zivijo So dec 18, 2004 3:54 pm

jst sm se od 9h zjutri pa do zdele furu po stajerskem koncu pa tut ene patrulje nism vidu

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice So dec 18, 2004 4:04 pm

Na Gorenjskem sta bila včeraj na udaru Kranj in Škofja Loka, danes pa drugi kraji...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov