Full racija!
Voith je napisal/-a: slovenija bo v par letih policijska drzava.
kasn sistem je to da si kr dolocjo da bojo uzel 2000 izpitov??? 2000 izpitov k jih je folk prigaral, in jim jih ni noben potalu. itak uzet za vsako ceno, tud ce not v odlocbah pol nalozijo 238na uro, wtf sej majo itak zmer zadno besedo.
ok lepo bi blo ce bi uvedl v avtosoli obveznih 150 ur, pa od tega 100 ur vozniske etike, ne pa to da kr zasede po cestah postavlajo, kva d fak smo naravni rojeni morilci al kva???
ciganija cela.
ce ze tok v rit lezejo nasi americanom, nej pa se tak zakon nardijo, da ko te policaj ustavi, ga uprasas; gospod policaj kaj sem naredil narobe, mi morda ne gori kaksna luc?
kar se mene tice bi lahk ustavl sele ko kdo nardi prekrsek, ne pa kr tkole mal v 3 krasne. na vse zadnje so tle zato da delajo red in mir, ne pa da se usajajo za brezveze, in kr tezijo, ce majo slab dan.
komi cakam da za obvezno opremo dolocjo novo prvo pomoc... pa zdignejo cene registracije, pa ob nakljucni kontroli prometa, kjer se izkaze da si nedolzen, uvedejo preventivno kazen 50.000sit.
slovenija ratuje nekak neprijetn plac za zvet.
darkdog24 je napisal/-a:Ma dej dej racija pa taka.Dans sm šel zjutri iz Velenja v Celje nikjer nobenga policaja.Popoldne sm šel domu iz Celja v Velenje NIKJER nobenga policaja ampak res nikjer nobenga.Niti da bi hitrosti merili,ničesar nobenga zuni.Pa taka racija ko bi naj bla.Se peljem po Velenju 1 uro nazaj nikjer nobenga policaja,pred policijsko postajo pa nobenga auta parkiranega - službenega mislim.Mislim nevem no kaj so v gozd šli frulice tišat medvedom v gobec.
golf_c je napisal/-a:Airborne je napisal/-a:Fak sem ravno dobil sms da je en kolega pred 5 min napihal 1.98Jih grem iskat
ja pa vedl so nooooooooooo.....pol si je pa čist sam kriv
Voith je napisal/-a:slovenija bo v par letih policijska drzava.
kasn sistem je to da si kr dolocjo da bojo uzel 2000 izpitov??? 2000 izpitov k jih je folk prigaral, in jim jih ni noben potalu. itak uzet za vsako ceno, tud ce not v odlocbah pol nalozijo 238na uro, wtf sej majo itak zmer zadno besedo.
kar se mene tice bi lahk ustavl sele ko kdo nardi prekrsek, ne pa kr tkole mal v 3 krasne. na vse zadnje so tle zato da delajo red in mir, ne pa da se usajajo za brezveze, in kr tezijo, ce majo slab dan.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov