Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon So dec 18, 2004 5:08 pm

Kaj ste kle tok negativni glede štiparjev???
JA res je, da odgovarjaš za osebo ki jo peleš poleg sebe, sam roko na srce koliko izmed vas je že imelo nesrečo ravno takrat ko ste imeli v avtu štoparja/ko... jaz še niti enkrat oz. sploh še nisem imel nesreče. Da se bo pa ena joškasta lulika nastavla pa štopala sam zato, da pol tebe zajebe pa tož. EJ kapo dol taki, da ima tok možganov, da se je to spomnila. Imam pa izkušnje, ko grem kdaj zvečer domov, da so tisti štoparji ki so čim bolj "odfukani" in "odbijajo" veliko bolj prijetni kot pa une fine misice ki bi jih kle vsi pobral, pa dejte se zresnt, kakšne so šanse, da jo boš res porinu 1:??????? :roll: Očitno vam je škoda, vaših avtov in stvari v njem. Močno dvomim, da se bo en dijak/študent k štopa, vozniku zahvalil tko, da ga bo oropal ali tožil, vrjamem v pravilo izjeme in obstajajo taki primerki ampak so pa redki pod tem soncem. In kot sem prej napisal raje ustavim enmu tipu k ma 190cm pa 100kg kot pa eni 90-60-90 k vsak tadrug gleda v joške, noge al pa pičko pa tko hitr ustav da un zanjem komi odmota in se izogne nesreči.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron So dec 18, 2004 5:23 pm

Avalon je napisal/-a:Kaj ste kle tok negativni glede štiparjev???
JA res je, da odgovarjaš za osebo ki jo peleš poleg sebe, sam roko na srce koliko izmed vas je že imelo nesrečo ravno takrat ko ste imeli v avtu štoparja/ko... jaz še niti enkrat oz. sploh še nisem imel nesreče. Da se bo pa ena joškasta lulika nastavla pa štopala sam zato, da pol tebe zajebe pa tož. EJ kapo dol taki, da ima tok možganov, da se je to spomnila. Imam pa izkušnje, ko grem kdaj zvečer domov, da so tisti štoparji ki so čim bolj "odfukani" in "odbijajo" veliko bolj prijetni kot pa une fine misice ki bi jih kle vsi pobral, pa dejte se zresnt, kakšne so šanse, da jo boš res porinu 1:??????? :roll: Očitno vam je škoda, vaših avtov in stvari v njem. Močno dvomim, da se bo en dijak/študent k štopa, vozniku zahvalil tko, da ga bo oropal ali tožil, vrjamem v pravilo izjeme in obstajajo taki primerki ampak so pa redki pod tem soncem. In kot sem prej napisal raje ustavim enmu tipu k ma 190cm pa 100kg kot pa eni 90-60-90 k vsak tadrug gleda v joške, noge al pa pičko pa tko hitr ustav da un zanjem komi odmota in se izogne nesreči.

OK, verjetno res noben ne štopa zato da bi pokasiral ob morebitni nesreči, saj se tudi na cesti se folk namerno ne nastavlja da bi pol pokasiral. Ampak če pa že pride do česa, pač mal izkoristiš priliko (v mislih imam kakšne manjše crashe, "brez poškodb")

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So dec 18, 2004 5:30 pm

Pugi je napisal/-a:UUUUUUUUUUU mam en problem!!!! Fak kva se mi je zgodl!!!

Zdle grem iz kranja dam, pa tm ena na deleč fletna štoparka, tm ene 18, 19 let... Js tko ustavm, se napoka... FAAAAAK, kok je bla dobra!!! Ej js pa tko celo pot študiral, kva nej rečem, k drgač jo nikol več nam vidu. In res se nism čist nič spomnu... Odložu, odpelov.. JOKOV BOOOM!

Kaj naresti v takem primeru???!

Jaz u takem primeru muzko navijem....... pa se mi gladko j**e za vse :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So dec 18, 2004 7:05 pm

Eh saj bi ustavljal ampak itaq fre ves folk naprej od Moravč. :lol: Na listkih pa napisi: CE, MB, NM VELJENJE... Sem pa že ustavil enmu, ki je šel proti LJ (mater sem priden :oops: ).
V glavnem bi pa ustavil, če bi se kdo peljal v mojo smer. Ali pa, če grem jaz v njegovo.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
jaka-z
Novinec

Napisal/-a jaka-z So dec 18, 2004 7:14 pm

jaz sem pa zadnič tok prletu čez en ovink in pol je ravnina kjer štoparji štopajo pa so vsi dol dal roke, pa tok sem hotu enga pelat :? ;) 8)

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So dec 18, 2004 7:23 pm

jaka-z je napisal/-a:jaz sem pa zadnič tok prletu čez en ovink in pol je ravnina kjer štoparji štopajo pa so vsi dol dal roke, pa tok sem hotu enga pelat :? ;) 8)

Hja, folk bi rad se zivel... :P

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 So dec 18, 2004 7:28 pm

Symon je napisal/-a:VELJENJE...

lol :D
štoparjev ne pobiram ker se najraje vozim sam.
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim So dec 18, 2004 8:49 pm

kdor je v časih, ko je bil brez avta, dosti preštopal, tudi sedaj raje pobira štoparje. Zanimivo je spoznavati različne ljudi, njihove poglede... Vsaj 90%, če ne več štoparjev je poštenih, res pa je, da malomarno odvržena denarnica na sedežu ali polici avtomobila včasih zamika koga, ki na to prej ni pomislil.
Torej: štoparji - DA, če le imam možnost...čeprav - včasih si pa v avtu le raje sam s svojimi mislimi.
lp pilgrim

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So dec 18, 2004 10:13 pm

Jaz pa zaradi slabih izkusenj z narkomanom ne pobiram vec stoparjev, zal :? Prej sem jih z veseljem, ampak... :(

[Iztok]
Novinec

Napisal/-a [Iztok] So dec 18, 2004 10:22 pm

Povej kaj več o tem...

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So dec 18, 2004 10:26 pm

jst wčasih štopam...
pol k bom meu awto wam powem da bo pobiru štoparje...
ne štoparke...
ker
piška jim materna... ti tam štopaš 1h pol pa pride ena piška pa pauc uzigne pa kuj enga dubi.
kdor je že kdaj štopou to dobr we.
če bo weč folka štopal bom pobrau tipe!
dobr če bo edina pol že an... sam tko pišuka.
kwa a če ustauš pišk ti bo pa dala za fukat a kwa?
ma ja... celo pot jo boš poslušu...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Ne dec 19, 2004 12:32 am

ja jest sm nesramno in brez sramu okradu pugija... vrjetn ga boli globoko notri... junfr sm mu stegnu ;]
je pa res no, kdor je učash velik preštopou tut kot voznik pobere skoraj vedno :]

LP
Matic

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne dec 19, 2004 1:59 am

Sam sem včasih veliko štopal in to počnem na potovanjih še danes.

Zato tudi ko sem z avtom vedno ustavljam!!
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 19, 2004 3:09 am

Nejko87 je napisal/-a:kwa a če ustauš pišk ti bo pa dala za fukat a kwa?

Mislm, da maš prov glede zgornje trditve, vendar so seveda izjeme. Falil si pa en point in sicer, da še vedno lahko konec dneva še enkrat ustaviš isti štoparki in da ti da takrat brez problemov zapelješ v gozd.... Seveda ne pozabi zapret vrat od svoje sobe...

:D
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne dec 19, 2004 6:42 am

_Jerry_ je napisal/-a:
jaka-z je napisal/-a:jaz sem pa zadnič tok prletu čez en ovink in pol je ravnina kjer štoparji štopajo pa so vsi dol dal roke, pa tok sem hotu enga pelat :? ;) 8)

Hja, folk bi rad se zivel... :P

LOL To jaz rad delam u Mb na fontani smer dravograd.Ko že na daleč videš če kdo štopa tam na postaji. Pa če mi ni koga za pobrat......prpelem pune do semaforja pa zadnji trenutek zabremzam..... pol pa ko se rumena prižge pa po možnosti zacvilimi..... noben ne dvigne roke :D jaz pa u smehu :D :D

Drgač pa sem včasih dost preštopal..... pa zdej tud poberem kr dost folka.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne dec 19, 2004 9:56 am

Jest sicer nikol nism štopal,ker sem zmer imel takšen ali drugačen prevoz,sm pa včasih pobral kšnga štoparja ali štoparko,dokler se enkrat nism fejst nategnu..in sicer ko sem šel nekoč pozno ponoč z enga diskota,sm letu še na brzaka v Kranj tankat in sm vidu da na drugi strani štopa (kao)ena fejst baba.No in jest brž natankam pa gledam a še stoji tm gor in ko sm natankal sm šel do tiste osebe in ga pobral..nakar sm vidu da sploh ni baba ampak en totalno nagravžn pa nažgan dec(zbegala me je dolga čupa)in ker sm mu že ustavu je un kr not uletu pa sm ga pelou dao Nakla.Preklet prasc je tko smrdu po pjač da sm jest mislu da bom kuzlo zategnu(aja bil je pa še vs neki pokozlan)..mater sm 2 dni avto luftou po tisterm...
Tko da zdej pa zlo zlo redko še kerga poberem razn če ga dobr poznam al pa da je z našga konca. ;)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne dec 19, 2004 3:38 pm

Pugi je napisal/-a:
Nejko87 je napisal/-a:kwa a če ustauš pišk ti bo pa dala za fukat a kwa?

Mislm, da maš prov glede zgornje trditve, vendar so seveda izjeme. Falil si pa en point in sicer, da še vedno lahko konec dneva še enkrat ustaviš isti štoparki in da ti da takrat brez problemov zapelješ v gozd.... Seveda ne pozabi zapret vrat od svoje sobe...

:D

hehehe, takrt je se 3x bolš kokr bi blo pa tko
Slika Slika

baron
Novinec

Napisal/-a baron Ne dec 19, 2004 5:21 pm

Jest sm enkrat eni bejbi ustavu, zdej pa že poročen (z isto bejbo). Tko da ne kr vsakmu ustavt. :shock: :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne dec 19, 2004 5:54 pm

Ah stopanje... v zivljenju sem ene 3x stopal pa to za razdaljo 5-10 km
Stoparjem sem tut ze ustavil nekajkrat. Sam ponavadi je tko, da vsi stopajo v Vizmarjih in hocejo priti v Kranj al pa Sk.Loko jst pa grem v Medvode in jim pac ne ustavim. Ravno prejsnji teden pa sem ustavil dvema puncama v Šiški a se nista hoteli z mano peljati, ker sta šle pač do Kranja jst pa sam do Medvod. Sem rekel tut OK :P

Nazadnji "uspešen" štop je bil ko sem dve Kranjčanki peljal v šolo v LJ, ko sta štopali v Medvodah. Tko da mi ni problem ustavit, če sem pravega razpoloženja. Tut iz NG sem že pripeljal štoparja v LJ, sam včasih se mi pa posluša musko na glas in pol vprašanje če bo štoparju všeč moja muska pa glasnost... k*** pa grem rajš kr sam naprej. Drugač je pa mene tut že Pugi poštopal ko smo šli na srečanje v Mozirski gaj. :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne dec 19, 2004 5:57 pm

baron je napisal/-a:Jest sm enkrat eni bejbi ustavu, zdej pa že poročen (z isto bejbo). Tko da ne kr vsakmu ustavt. :shock: :D

No, a vidte, da se štparjem (štoparkam!) ne sme ustavljat. Te zaštopa, avto crkne, porivata, jo čez tri mesce spet vidš štopat, z mislijo, da bo spet avto crknu, ji ustavš, v gmajni ti pove, da je zanč, k sta tok porivala, da je kr guma počla, dobila tvoje "darilo", ti si tko paf, da se nadaljnega poteka dogodkov ne spomniš.
Naslednja slika, k jo maš v glavi so bele obleke, za tem dogodkom pa razmišljaš o tem, kako to, da je v demkratični Sloveniji možno, da je poleg tebe diktator.

:P
Licet volare si in tergo aquilae volat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov