Asterix je napisal/-a:slide, ti nimaš pojma, kak se pritožbe pišejo, tak da...
A ti ga maš?
Asterix je napisal/-a:Postopki niso povezani.
Mene so vedno vprašali, pa sem vedno rekel, da nisem v postopku
nimaš kaj dolgovezit, na kratko razloži:
Spodaj podpisani Aleksander Cardynal ugovarjam na odločbo sodišča............................
Dne 1.1.2012 smo s prijateljji sedeli v UGASNJENEM avtomobilu na privatnem parkirišču gost. lokala, ko je k avtu pristopil uniformiran policist, g. Balki Bartokomus.
Po ogledu dokumentov in obvezne opreme mi je odredil test alkoholiziranosti, za kar ni imel pravnega povoda, ker sem sedel v ugasnjenem avtomobilu brez namena nadaljevanja vožnje. Test z alkotesterjem znamke Dräger je pokazal 0.79 promila alkohola v izdihanem zraku.
Ugovarjam zato, ker policist ni imel nobene osnove za preizkus, opravili smo ga 5 minut po zaužitju nenormalne količine alkohola, čeprav v členu temintem piše 15 minut, glavni razlog ugovora pa je to, da nisem imel namena peljati naprej, za kar imam tudi priče, in sicer: Janko, Bine, Cene, Tine.
Moj podpis mi je gospod policist takorekoč vsilil, ker mi je v primeru odklona na aroganten način ponudil odvzem krvi in vse stroške le-tega.
Ker me je s svojim naučenim obnašanjem in besedami zmedel, sem podpisal preizkus.
Vendar ponavljam, da sem opravljal test brez pravne podlage.
Malo spremeniš, dodaš, vstran vzameš...
Avalon je napisal/-a:Tukaj pomagate kar je vse lepo in prav ampak pozabljate na eno dejstvo ki je zelo moteče... to, da je dečko podpisal, kar pomeni, da se z vsem!! strinja. Niti pomoči mali.. še enkrat delat izpit. (upam da se motim)
Avalon je napisal/-a:Zdele sem govoru z odvetnico.. kot piše v zakoniku ti on lahko,da pihat kljub temu, da si ti bil v mirujočem avtomobilu, mogoče te je on ravno videl kako si prišel iz lokala pa je reku "temu bom dal pa pihat" to lahko naredijo in ko te je videl sesti v avto je predvideval da boš nadaljeval z vožnjo, kar najbrž si... torej ni tukaj nič nezakonitega.
Glede une fore je pa:"Jaz ime in priimek se strinjam, da se ne strinjam z zgoraj napisanim zapinikom narejen dne (npr.) 25.12.2004 ob 20:34 na (lokacija) katerega je napisal (ime in priimek policista/ke). To razveljavi zapisnik kjub temu, da ste vi naredili prekršek in se tega zavedate, policist more zapisnik podpreti z slikami, katere se pa v našem zakonu ne smatrajo kot dokazno gradivo.
Avalon je napisal/-a:Zdele sem govoru z odvetnico.. kot piše v zakoniku ti on lahko,da pihat kljub temu, da si ti bil v mirujočem avtomobilu, mogoče te je on ravno videl kako si prišel iz lokala pa je reku "temu bom dal pa pihat" to lahko naredijo in ko te je videl sesti v avto je predvideval da boš nadaljeval z vožnjo, kar najbrž si... torej ni tukaj nič nezakonitega.
Glede une fore je pa:"Jaz ime in priimek se strinjam, da se ne strinjam z zgoraj napisanim zapinikom narejen dne (npr.) 25.12.2004 ob 20:34 na (lokacija) katerega je napisal (ime in priimek policista/ke). To razveljavi zapisnik kjub temu, da ste vi naredili prekršek in se tega zavedate, policist more zapisnik podpreti z slikami, katere se pa v našem zakonu ne smatrajo kot dokazno gradivo.
Avalon je napisal/-a:Še vedno bi pa imel več šans, da se zvleče ven.. je pa ena fora kako zjebeš cel zapisnik, tko da ma pol policaj malo morje dela na postaji (ne bom ga pisal ker vem da to berejo policaji.. ampak povprašajte odvetnike, dobra zadeva in deluje).
Sem bral forum, hvala.
AIRbrush je napisal/-a:Avalon je napisal/-a:Tukaj pomagate kar je vse lepo in prav ampak pozabljate na eno dejstvo ki je zelo moteče... to, da je dečko podpisal, kar pomeni, da se z vsem!! strinja. Niti pomoči mali.. še enkrat delat izpit. (upam da se motim)
Če nebi podpisal bi mu bil odrejen strokovni pregled. Daj malo beri topic ker je to že napisano.
Slide je napisal/-a:Na priče se je pa težko zanašat, ker jih lahko sodnik izloči, saj se lahko kot njegovi prijatelji smatrajo za pristranske priče, ki so se za pričanje skupaj dogovorile!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov