Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr mar 16, 2005 9:35 pm

vidm da ste na forumu sami carji
vsi ste nardil pr 20 h
dobri ste
vsak bo svojga hvalu
to je dejstvo
jst ti samo odpriporočam AMD zvezda al kva je- kr nekaj kolegom so nabijal ure
tko da tja res nebi šel
osebno bi se še enkrat odloču za vezi in andreja, če ne zarad druzga da bi se vozu z a4 z usnjem :lol:
lp

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon To maj 31, 2005 10:27 am

hehe, da mal obudim tole temo.

jaz pa mislim it delat za 125ccm.
pa me zanima če imate kake predloge za avtošole v okolici domžal al pa mogoče LJ, sam da ni preveč za čakat na glavno :D

LP, zlabo

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl Če jun 02, 2005 12:48 pm

Men se zdi blisk zelo vredu. Sama sem delal pri njih in moram rečt, da sem bila z inštruktorjem Damjanom ful zadovoljna. Res te nauči tko kot je treba, ne nabija ur in ti pomaga, če ti kej ne gre, da čimprej odpraviš problem. Vse vidi in ne verjame unim foram, ja sej sem pogledala s kotičkom očesa na kolesarsko stezo. Če delaš tko kot je treba maš izpit hitro v rokah.

Je pa on tudi za motorje inštruktor, po besedah kolega tudi zelo vredu. Lahko se pozanimaš direkt na njegovo cifro. Upam, da ma še vsaj eno od teh številk:

041 732 168, 031 377 611 ali 040 392 297 (AŠ BLISK Damjan Intihar)

P.S.: Drugače je ful zaseden tako da je treba mal zatežit da hočeš ful pri njemu delat, takoj ko vidi da si pripravljen(zelo dobro oceni!) greš delat glavno. In seveda narediš ;)

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Če jun 02, 2005 1:12 pm

mevden je napisal/-a:sm pa delu v avtosoli IDEAL, in so res dobri. ce gres tja uprasi za instruktora Ivana...dobr instruktor, starejsi...v Fuzinah

od moje mat sosolec u gimnaziji! :D in nenazadnje nas sosed!
lep pozdrav audi racing

Slika

MOMO UZEIR
Nov uporabnik

AVTOSOLA JAS

Napisal/-a MOMO UZEIR Po avg 06, 2007 7:43 am

Jaz vam svetujem,da se izogibate avtosole jas na avtih pise Aida.Ker instruktor,ki tam uci je malo cuden ,nima pravega odnosa z kandidati.Tista druga ,ki je sefica neka jasmina, pa je baje boljsa od njega ,ker prijateljice so potem pri njej naredile izpit .Osebno vam priporocam avtosolo Ideal,ker sem sam pri njim delal izpit pred 4 leti in sem naredil v prvo in sem res zadovoljen.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 19 gostov