FireSTORM je napisal/-a:no danes sem izvedo eno zanimivo novico, kolko je tu resnice pa res nebi vedo, če mogoče že kdo ve o tem bo potrdil ali pa tudi ne...
baje da lahko greš v nemčijo na tako sloviti Nuernbergring ali kakorkoli se že to napiše, plačaš 14 EUR in se pelješ en krog z kerim avtom hočeš(svojim seveda)
baje pa imaš tudi eno izbiro da te prelepa deklica pelje en krog z BMW M5 en krog, dodatnih uslug ne nudi :P
tko sam mal offtopic za tiste kateri bi se radi izdivjali z avtom, kolko je tu resnice pa res nebi vedo...
no glede kazni pa...nebojo nič rešli z tem...
FireSTORM je napisal/-a:meni gre na bruhanje ob takih forah...
glede dirkališča...kako je zdaj z tem kaskom? nisem te povsem razumel...če maš avto samo osnovno zavarovan ti tam kasko velja, ali moreš met avto kasko zavarovan?
vem da je bedasto vprašanje ja
dpecna je napisal/-a:nevem kak je pr vas u lublan sam na celjskem se je vse fural k ponavad;) drgač pa pravim, državi bi mogl mau vedet dat da ljudstvo narekuje zakone, ne pa peščica izbranih bogatašev in ponižna gamat v parlamentu (to leti na prejšnjo vlado hlapcev in hlapičk), vem da ne sodi to na ta forum, sam k smo glih pr zakonih, (sej se vseh tičejo), vse skupaj je odiranje po ljudstvu in to vam pravim se ne bo končal dokler ne bo enmu odlenkal, k ma dost moda in bo zbral dovolj somišljenikov pa z jajaci obmetal parlament in dau vedet krtom da se s slovenci ne gre zajebavat,....če to ne bo zalegl se pa lohk prpravjo na š kej hujga
za svobodo z uporom naprej!!
exclusive je napisal/-a:Hm...tudi jaz opažam razlike, ljudje so se dejansko začeli bolj paziti in začeli voziti počasneje. In veste kaj ? prav je tako!
254!!!še enkrat z besedo: dvestoštiriinpetdeset MRTVIH je bilo v letu 2004 v prometu!
Kaj bi še radi ? Da jih bo še več ? Da boste morda tudi vi med njimi ? Za božjo voljo, poslušajte se malo no! Nič ne rečem, tudi sam uživam v hitri vožnji in močnih vozilih, vendar mi ni vredno mojega, sploh pa ne drugega življenja.
In ker je pač denar sveta vladar, nas je država pritisnila na tem delu, saj ve, da nas edino ta lahko ''boli''.
Priznam da tistih 5-10 km manj/več na neki Celovški res ne bo najbrž revolucija, a vendarle.
Tudi sam sem začel voziti počasneje, zadnjič sem naredil isto pot čisto po omejitvah, kot sem jo prej z bistveno večjimi hitrostmi in vedno plačeval kazni. Rezultat ? morda 7 min kasneje (???) in še avto mi je bistveno manj pokuril.
Deajsnko nima smisla divjati, če ste že toliko (pa brez zamere, to velja samo za nekatere) nezreli in otročji, potem to nehajte zaradi denarnice!
Tako da čisto podpiram novi zakon, kar naj bo oster, čimbolj! Enkrat nas bodo že izučili!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov