andrej777 je napisal/-a:Al pa BMW 728i je tut ke dobr. Ta pa sigurno ne žre čez 15l/100km. Pelješ se pa kot kralj. Kar se pa debate o ceni delov tiče. Res lahko naletiš na avto ki bo mel probleme in je lahko hitr pol miljona stroškov (ali več), samo 99% teh avtomobiliv se vozi brez problemov majo po 500.000km in se samo servisi delajo pa gre naprej. Tako da če dobr kupš je vsa razlika ki ti ostane samo v registraciji in porabi.
kljukec je napisal/-a:kar se tiče porabe doma mamo espaca 2.0 16V pa mamo 12 l porabe tko da ne vrjamem da ma lohka 2,8 pod 14 4,0 al pa tm okrog pa ob enaki vožnji vsaj ene 16-17+
res je da avta ne šparamo sam vseen 2.0 je cca 12l pa jebat ga
vesolc je napisal/-a:lej Dark...moj dobr kolega ma A8 4,2 quatro in je zeeelllooo zadovoljen! poraba je za tako ladjo nizka in mislim da je okrog 10-12l, ampak je res uzitek v voznji in nori pospeski!! res da je spravu porabo na 20 in vec, ampak z zelo tezko nogo!! je pa res da registracija pride ohoho dnarja!
Pa dark...ne cliota stran dat....k ti res sede pa tok si vlozu vanga![]()
Vuso je napisal/-a:Morš mal še z glavo mislt ne sam s srcem![]()
2.8 audi popije pomoje okol 12l ob normalni vožnji.sicer pa punca pa mularija takoj prnesejo manjšo porabo.![]()
s takim avtom se lahko naserješ k merjasec:)mislim da je na takih ladjah veliko bolj aktualno ˇvrtenje" števca.če ti recimo nekdo pripelje alfo ki ima 50k km, realnih je pa 150k km,ti bo že ob vžigu motorja jasn da ti kotali buče.pr ladjah je pa to pomoje mal teži ugotovit.pa težko jo prodaš naprej pol.
ah bluzim......
če ti finančno stanje(beri solidni REDNI dohodki) omogoča poskrbet za dušco pol go for it.
zravn se pa lahko še zgovarjaš da ti gre za udobje in varnost familije
darkdog24 je napisal/-a:Od teh ladjih bi najraje mel A8 recimo 2.8 motor.A8 me privlači že od srednje šole in nevem js se enostavno vidim v tem autu.Tu negre za španarijo al pa kaj bodo sosede rekli itd.... ampak ta auto mi je res všeč poleg A6 in BMW 7.
der_Alte je napisal/-a:Če pije več, pa kaj. Kupiš pač toliko cenejši avto, da te celo leto poraba ne briga. Je pa res, da je dobro kupit avto z znano in preverljivo zgodovino. Od avta ne zahtevam, da je olišpan, ampak samo, da me ni nikoli strah it v avto in se peljat, recimo, 3000km daleč.
Bom Jerryju naredil reklamo.ops: http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=5825. Priznam, da sem par dni tuhtal, če čem zavit v banko, ampak je pri hiši že zadosti avtomobilov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov