Speed_I_need je napisal/-a:sama tekalna površina pa je zihr bolj mehka od povprečja, ker jih kr hitro pobira.
Drži kot pribito, samo zaradi tega tudi dobro držijo tako v suhem kot mokrem.
Ja res je
Speed_I_need je napisal/-a:sama tekalna površina pa je zihr bolj mehka od povprečja, ker jih kr hitro pobira.
Drži kot pribito, samo zaradi tega tudi dobro držijo tako v suhem kot mokrem.
Vuso je napisal/-a:Jah jaz jih imam prvo sezono pa vse skupaj ni glih za na rit past.v mokrem so ql v suhem je pa bolj tkokako to da si se spet odločil za iste gume?a si probal tudi kakšne druge pa se ti te zdijo tok boljše ali jih tako poceni dobiš
![]()
lp
ASenna je napisal/-a:Vuso je napisal/-a:Jah jaz jih imam prvo sezono pa vse skupaj ni glih za na rit past.v mokrem so ql v suhem je pa bolj tkokako to da si se spet odločil za iste gume?a si probal tudi kakšne druge pa se ti te zdijo tok boljše ali jih tako poceni dobiš
![]()
lp
a mi lahko poveš katere so potem boljše, najbrž si jih že veliko stestiral![]()
jest sm mel prej fuldo,barum,dunlop9000, zele mam pa F1 gor pa mi najbol ustrezajo
f4676 je napisal/-a:Če gledamo letošnje teste letnih pnevmatik se je najbolje obnesla Pirelli P6 -v veliki večini kategorij na prvem mestu. Edina slaba lastnost naj bi bila glasnost. Sicer pa sporočim še danes kako se obnesejo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov