accim je napisal/-a:hm..Subaru forester 300k sit.
nekaj s sklopko + redni servis na mislm da 150.
nism šur
_Jerry_ je napisal/-a:Sicer sta pa absolutna rekorderja v zaracunavanju oba "neuradna" SAAB servisa, imen ne bom povedal, ampak tisti ki ste imeli SAABe boste vedeli, katera dva mislim. Gorenjski "mojster" je mojemu prijatelju enkrat menjal motor na 900 Turbo (stari model) za 250.000 SIT...Jaz sem zaradi teh INDIJANCEV raje "presaltal" na BMW,
urosr je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Če mene mislš: zadnj servis sm kr menjal :P : svečke, zavorne ploščice, jermene (od altenatorja, zarad starosti) oljni filtr, olje. Cena 30.000 z delom +olje. Minimum torej :P nasledni servis (na 10000km) bo sam olje+filtr
Še 10000 nimaš, pa si vse to že menju, :P
PS. Mal si se zatipku
pilgrim je napisal/-a:najprej: ne meni, kolegu je šel računalnik na sharanu - 270 tisoč sit, in ga je prodal
potem pa:accim je napisal/-a:hm..Subaru forester 300k sit.
nekaj s sklopko + redni servis na mislm da 150.
nism šur
a ne, da malo pretiravaš, oziroma, da je bilo nekaj posebnega, subaruju se to najbolj ne spodobi - upam
(lastnik foresterja)
ToniTic je napisal/-a:Generalka na motorju AX 1.4 d 80.000 sit
Menjali pa smo vse dihtunge, brusli in rihtali glavo (tefloni, vodila ventilov...), novi batni obročki
Delo razstavljanja in nazaj sestavljanja 17.000 (prijatelj)
vse v zvezi z glavo 15.000 (en tip iz okolice Žalca)
ostali deli (tesnila, batni obročki,...) 45.000
vleka avta 3000 (prijatelj)
{Grega} je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Sicer sta pa absolutna rekorderja v zaracunavanju oba "neuradna" SAAB servisa, imen ne bom povedal, ampak tisti ki ste imeli SAABe boste vedeli, katera dva mislim. Gorenjski "mojster" je mojemu prijatelju enkrat menjal motor na 900 Turbo (stari model) za 250.000 SIT...Jaz sem zaradi teh INDIJANCEV raje "presaltal" na BMW,
A lahko kakšen primer?
Če bo vse po sreči v ponedeljek kupujem Saaba, kam naj pol vozim avto na servis?
GoGo je napisal/-a:Ne vem kaj delajo na raznih renault in volkswagen servisih ampak cene se mi zdijo mal prehude....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov