Lesane Parish Crooks je napisal/-a: ni avta na svetu ki se ga ne bi dal ukrast,pa nej bo to japonc,italijan,francoz al pa vzhodnofrizijski riznštrudl!
Voith je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a: ni avta na svetu ki se ga ne bi dal ukrast,pa nej bo to japonc,italijan,francoz al pa vzhodnofrizijski riznštrudl!
ma to sploh ni res.
js ti zrihtam katerkol avto tko da ga najboljsi tat na planetu ne odpelje v eni uri.(brez prikolce seveda)
strosek je pa ene par jurjev.
Voith je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a: ni avta na svetu ki se ga ne bi dal ukrast,pa nej bo to japonc,italijan,francoz al pa vzhodnofrizijski riznštrudl!
ma to sploh ni res.
js ti zrihtam katerkol avto tko da ga najboljsi tat na planetu ne odpelje v eni uri.(brez prikolce seveda)
ma to sploh ni res.
ma to sploh ni res.
Se pa popolnoma strinjam z reber-jem. Zaščita mora bit unikatna. Ne pa da na šipi piše firma alarma, ker pol takoj vejo kako ga bodo onesposobli.
reber je napisal/-a:Voith je napisal/-a:Lesane Parish Crooks je napisal/-a: ni avta na svetu ki se ga ne bi dal ukrast,pa nej bo to japonc,italijan,francoz al pa vzhodnofrizijski riznštrudl!
ma to sploh ni res.
Končno eden, ki ve za kaj se gre in kaj je dobra zaščita. Najboljša je unikatna zaščita, potem se pa tatovi lahko je****
Še največ je bla-bla in čvek-čvek, sm slišu in rekla kazala, ....
Enkrat sem enmu starmu pasatu popravljal ključavnico, ki je bla pokvarjena in mu je delal pa ni delal mu ključ ni dobr prijel, imel pa je pnevmatsko CZ. Naredil sem mu daljinsko, da ni več s ključem odklepal in zaklepal, potem je bilo v redu.
No, še prej sem ponesreči zaklenil avto, ključavnica pa že čist zanič in sem se skor 1 uro matral da sem ga odprl. Pozabte na tenis žogco, pozabte na kavelj in podobne zadeve, saj ni šlo in ni šlo. S kavljem, bolj sem vleku knof ven, da bi se odklenilo, bolj je kompresor vleku knof nazaj noter![]()
S tenis žogco pa tut ni blo pogojev da ta fora dela, ker luknja od klučavnice nikakor ni povezana s cilindrom ( sem imel vrata razdrta in mehanizem, tko da ...)
In kaj sem na koncu naredil? da mi ne bi kompresor vleku knof nazaj, sem mu moral odklopiti štrom. Le kako, če je zaklenjen avto in zaprta havba? vlamljanje havbe, da sem prišel do akumulatorja, je bilo veliko lažje, potem pa sem tut knof lahko ven potegnu.
Zdej pa ne vem, a sem jaz tak štor, al pa je preveč čenč o raznoraznih načinih vlamljanja.
Torej, avte ukradejo v glavnem profiji, ki poznajo sisteme 100x bolje kot na servisih.
Ostali vlomi v avte; le kaj bi se matral, cegu al pa kamen v šipo ... vsake tolk cajta na kakem parkplacu vidim zdrobljeno šipo na tleh, le kaj bi to biloje mogoče spet kdo pustil denarnico na sedežu in je nekoga zamikala.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost