WRC555 je napisal/-a:Tko je...jst bi bil lahko svina, pa bi zahteval, dej mi kupon...ampak sm mu reku za minimalno vsoto denarja, tok da se bo ravno izslo pri licarju...pac nism tak, da bi nategoval. Skode ni veliko, u bistvu je minimalna...ampak gre se za princip, je pa reku, da je klicu na policijo in da so mu tam dali naso telefonsko.
Fora je pa v tem, da ce jaz podpisem pritozbo, pol bom zajebal tistega policaja, ki ga je ujel, a me razumete...zdej jst ne vem, a je mel res tako dobre namene, ampak tega pa ne morm nardit temu policistu, u bistvu me je on resil ker ga je ujel.
sori, ampak te moram razočarat... povzročitelj bo sel na zagovor na sodišče (bivši sodnik za prekrške) če ti kaj podpišeš, ali pa ne...

in to zato, ker se prekrški ne preganjajo na predlog oškodovanca (razen v primeru, da podaš predlog sam pri sodišču) ampak na podlagi, tako kot v tem primeru, ugotovitve uradne osebe... se pravi... popolnoma nepotrebno dejanje, pa še osmešil se boš...
če pa želiš možakarju kej pomagat, boš lahko v njegov prid pričal na sodišču med obravnavo... sam... ne vem, če si je to zaslužil..

in zlasti ker imam občutek, da ti je poleg vsega še lagal... zakaj?
1. ker na legalen način ni mogel preko tvoje registrske številke priti do tvojih osebnih podatkov
2. ker policija nima posebnega imenika telefonskih številk... le tistega. katerega se lahko poslužiš tudi ti
3. nobenga, tud policista ne, ne boš potunkal, zgorej pa sem ti napisal zakaj
In še moje mnenje:
hotel je pobegnit, da ne bi plačal za popravilo, sedaj, ko je bil najden pa se na vse možne načine "vleče ven" in se mu kronica na glavi kr sveti
skratka... če mene vprašaš brez milosti, pa da mu drugič kaj takega nebo več padlo na pamet