upam da nau ispita zgubu ,ceprav enim dnar nc ne pomen pa bi blo mogoce bols da bi bil ob izpit

Templar je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!
Pa brez zamere...
A je že ker od vas ki se tule neki serete da nič sožalje pa te fore... A ker sploh ve kako izgleda Mariborska cesta v Celju? In še to ob enih zjutraj?
Mariborska je:
-dvopasovna(po dva pasa v vsako smer),
-osvetljena toliko da bi lahko meli na cesti regularne mednarodne košarkaške tekme,
-na probližno polovici dolžine sta pasova ločena s robniki in zelenim otokom vmes,
-kolesarska in pločnik pa sta na obeh straneh in širša kot večina lokalnih cest in na delih odmaknjena od ceste skoraj meter.
Resno mi povejte koga je ogrožal na taki cesti ob 1 zjutraj![]()
V ozkih ulicah ko ti v juboxe predelani golfi in jugeci žgejo po cesti široki 2,5m 90km/h in dejansko ogrožajo celo stanovalce v hišah mimo katerih se vozijo pa še nikoli nisem videl policaja! Zato ker tam bi dejansko moral kaj delat.![]()
Problem je da policaji lovijo tam ko lahko in ne tam ko bi bilo treba!
darkdog24 je napisal/-a:Templar je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!
Pa brez zamere...
A je že ker od vas ki se tule neki serete da nič sožalje pa te fore... A ker sploh ve kako izgleda Mariborska cesta v Celju? In še to ob enih zjutraj?
Mariborska je:
-osvetljena toliko da bi lahko meli na cesti regularne mednarodne košarkaške tekme,
-na probližno polovici dolžine sta pasova ločena s robniki in zelenim otokom vmes,
-kolesarska in pločnik pa sta na obeh straneh in širša kot večina lokalnih cest in na delih odmaknjena od ceste skoraj meter.
Resno mi povejte koga je ogrožal na taki cesti ob 1 zjutraj![]()
V ozkih ulicah ko ti v juboxe predelani golfi in jugeci žgejo po cesti široki 2,5m 90km/h in dejansko ogrožajo celo stanovalce v hišah mimo katerih se vozijo pa še nikoli nisem videl policaja! Zato ker tam bi dejansko moral kaj delat.![]()
Problem je da policaji lovijo tam ko lahko in ne tam ko bi bilo treba!
Sej maš prav glede te ceste da je dost široka itd... sam se pa nahaja v naselju in v naselju je omejitev 50km/h in ker je omejitev 50km/h se je treba pač tolk pelat in ker se je gospod pelu 107km/h se nečudim da so ga ustavli in se nečudim da bi lahk oziroma da bo zgubu izpit.Jebat ga tk je,policaje nebi tolk bolelo recimo če bi bla hitrost okrog 60km/h al pa celo malo več sam 107?
Kaj naj rečem žal ampak ded bo nafuku.
Žiga Plešnik je napisal/-a:ok to razumem sam zaka nisn nc podpiso
mah idiotizem, nikakor ni isto ce se po ulci peles sred noci 110 al pa sred dneva.
to je pac stos v tem da ni vazna varnost, vazn je to da dobijo koga k ga lahk fukajo v glavo.
tm k gledate kako bmw m powah nori po nemciji z 300+ se vm vsem sline cedijo tega bi pa kr ubil ker je su 107 po cesti ki je cist primerna za tako hitrost in to sred noci.
aja pa ker vem da boste rekl da v nemciji nimajo omejitev, majo jih sam ne povsod in uni ga tiscijo tud tm k so omeitve.
ne gre se tle o eni ulci med bloki ampak o mariborski ki je ce me spomon ne vara kr fina dvopasovnica.
Mariborska je:
Resno mi povejte koga je ogrožal na taki cesti ob 1 zjutraj
golf_c je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!
Toleranca je že vključena v napisano hitrost.
tako je....ker če bi upošteval toleranco....lahko da jo tudi je.....bi mu to povedal na licu mesta
TOM1.5 je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:NE BO ODVZEMA VOZNISKE!!!!!
Ker tip lahko uposteva toleranco, ki je pod 100 km7h 3%, nad 100 km/h pa mislim da glih okoli 7% (al pa 14 km/h) PREBER SI V ZVCP, ŽigA!!!!!
Napises pritozbo, oz. ugovor, ko dobis kazen/sankcijo in si resen!! sicer bos moral ful placat, ampak vozniske ti ne bojo vzeli.
LP
Kennman
aja, pa pir si mi dolzn
Ne vem no. Odvisno je tudi s čim so mu merili hitrost. Glede toleranc je tak (nekje sem prebral, nisem 100%)
Če je hitrost merjena pri fiksnih radarjih, radarjih trinožnikih ali v mirujočem avtomobilu se od izmerjene hitrosti do 100km/h odšteje 5 km/h, nad to vrednostjo pa 7 km/h - torej si točno na 100.
Če pa je bilo merjeno z laserskim merilnikom pa se do 100 km/h odšteje 3 km/h, nad to vrednostjo pa 5 km/h - torej e še vedno nad 100.
Če se slučajno motim pa brez zamere in naj me kdo popravi
lisko je napisal/-a:Ma dej vsi neki jokate...... kok vas je takih ki ob enih ponoč na takih cestah vozite 50 ali 60???? Prosim za resnične odgovore..... sam sem ponoč dost na cesti..... pa še tega nisem doživu (edin kaka stara mamica ali pa preponoa piška ki je lihkar nardilla izpit) pa še taki delajo prekrškov malo morje ampak furajo 40 in mislijo da so boga za jace prijel......
Po pravic.... še nisem doživel primera da bi se en sred noči pelu po omejitvah.... sem lih zadnjič opisal primer kjer sem se za policajem ponoč pelu 70 pri omejtvi 50... poleg tega nemogoče razmere niti za vožnjo 30.
Sicer pa tko kot je kolega izjavo zdej ko je novi zakon.... btw hotu si je kupit neki možn avtek zdej pa ma ax-a 1.0... je reku: Pa kaj pri kurcu mi bo močn avtek če ga tko ne smem niti mal pritisnit..... za vožnjo po omejitvah al pa mal prek je pa 1.0 motor prek dovolj...... še celo prav ma.
Pa še to kar sem že ne vem kokrat kritiziral...... policaji merijo hitrost ponoč..... po možnosti u razmerah ko misiš da jih za boga ne boš srečal...... podnev al pa zjutri ko pa je šolarjev malo morje na cesti pa ni žive duše...takrat pa lahk peljem brez problema 80 mimo OŠ pa me noben ne bo kaznoval.... (ok primer sam se tega ne dela in tud sam ne delam tega ampak tko je.....)
Ko j**e prasce piši pritožbe...... joki buni se...... ma deli vse kar ti pride na pamet.....Dokler bomo meli tkole porihtan se bom tud sam bunu na vse možno..... ko pa se bo tole uredilo pol bom pa zagovarju visoke kazni pa ne vem kaj še vse.
lisko je napisal/-a:Ma dej vsi neki jokate...... kok vas je takih ki ob enih ponoč na takih cestah vozite 50 ali 60???? Prosim za resnične odgovore..... sam sem ponoč dost na cesti..... pa še tega nisem doživu (edin kaka stara mamica ali pa preponoa piška ki je lihkar nardilla izpit) pa še taki delajo prekrškov malo morje ampak furajo 40 in mislijo da so boga za jace prijel......
Po pravic.... še nisem doživel primera da bi se en sred noči pelu po omejitvah.... sem lih zadnjič opisal primer kjer sem se za policajem ponoč pelu 70 pri omejtvi 50... poleg tega nemogoče razmere niti za vožnjo 30.
Sicer pa tko kot je kolega izjavo zdej ko je novi zakon.... btw hotu si je kupit neki možn avtek zdej pa ma ax-a 1.0... je reku: Pa kaj pri kurcu mi bo močn avtek če ga tko ne smem niti mal pritisnit..... za vožnjo po omejitvah al pa mal prek je pa 1.0 motor prek dovolj...... še celo prav ma.
Pa še to kar sem že ne vem kokrat kritiziral...... policaji merijo hitrost ponoč..... po možnosti u razmerah ko misiš da jih za boga ne boš srečal...... podnev al pa zjutri ko pa je šolarjev malo morje na cesti pa ni žive duše...takrat pa lahk peljem brez problema 80 mimo OŠ pa me noben ne bo kaznoval.... (ok primer sam se tega ne dela in tud sam ne delam tega ampak tko je.....)
Ko j**e prasce piši pritožbe...... joki buni se...... ma deli vse kar ti pride na pamet.....Dokler bomo meli tkole porihtan se bom tud sam bunu na vse možno..... ko pa se bo tole uredilo pol bom pa zagovarju visoke kazni pa ne vem kaj še vse.
MiniMoris je napisal/-a:Sožalje, ampak upam, da boš ob izpit, pa upam, da se boste tudi ostali zamislili glede tega, pa ni mi treba zdaj tle pisat, da je Mariborska cesta dvopasovnica, osvetljena kot novoletna jelka... Ogrožal bi lahko koga, ker marsikdo se vrača iz službe, ali prihaja v službo tudi ob enih in kasneje. 107 km/h pa lahko povzroči veliko nesrečo. Kaj, če bi bili vi v tem primeru in bi se zaleteli? Vi bi preživeli, drugi voznik pa bi umrl. Izguba izpita, veliko kazni... bi vas čakalo. In pa zelo razbit avto, ki bi šel samo še na odpad.
L.P. Dejan
lublancan je napisal/-a:tud ponoč se v naselju ne pele 107
Voith je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:tud ponoč se v naselju ne pele 107
tako je! pod 200 nikar, 107 sam pogojno ce je prehud ovinek![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov