voltage je napisal/-a:jest lepo povem zakaj ostali ne marajo lublančanov... simply zato kr se nosjo... vsaj večina... se spomnem maturantskega izleta pa ladje: -primorci zakon, -štajerci norci, -gorenci pjanci, vse ql in prav, le lj-bežigrad z povzdignjenim glavam so se vsem izmikal. pa ne pretiravam.
LP
Matic
voltage je napisal/-a:jest lepo povem zakaj ostali ne marajo lublančanov... simply zato kr se nosjo... vsaj večina... se spomnem maturantskega izleta pa ladje: -primorci zakon, -štajerci norci, -gorenci pjanci, vse ql in prav, le lj-bežigrad z povzdignjenim glavam so se vsem izmikal. pa ne pretiravam.
LP
Matic
LP
Matic
pilgrim je napisal/-a:voltage je napisal/-a:jest lepo povem zakaj ostali ne marajo lublančanov... simply zato kr se nosjo... vsaj večina... se spomnem maturantskega izleta pa ladje: -primorci zakon, -štajerci norci, -gorenci pjanci, vse ql in prav, le lj-bežigrad z povzdignjenim glavam so se vsem izmikal. pa ne pretiravam.
LP
Matic
hej,
malo si zamešal: štajerci - pjanci bo bolj držalo (že vem, sem od tam)
:P
resno: če ste bili na maturantskem izletu so bili ljubljančani najverjetneje z gimnazije bežigrad - to pa je samo ena šola, ki jo pač obiskuje določena mladina s svojimi značilnostmi in pedigrejem, pa šola jih dodatno napumpa, da so oh in ah... tako, da je na podlagi tako ozkega specifičnega dela populacije težko posplošiti...
Dariooo je napisal/-a:no....js tko razmisljam glede tega...sm s primorske.....in osebno mi je vsec ce prihaja folk iz drugih krajev.....al je to lj al hr al nemcija...al bilo kaj.....
samo fora je v tem...kot je ze m3 reku...da pride kak turist bilo kam...in se ima...kdo more meni kej.........in to kot nam domacinom ni vsec....in kot turistom ki so tu..........
drugo pa je to...glede avtov.....to pocnejo samo tisti ki res ne vejo kaj bi poceli in nimajo drugega dela pac.....kot pa da bo s kakim turistom kej podebatirali...sli na pijaco...in ostali kolegi...pac tko je...in tko vedno bo......
neki pa me zanima....js sm slisal kao studenti ki v lj studirajo....in podobno.....da ce parkirajo na parking pred blok da drug dan imajo vs avto popraskan....ne obtozujem nobenega.....ampak samo info me zanima, ker naslednjo solsko leto grem tui js v lj...pa me zanima ce se mi splaca se vozit z avtom v lj....
LP.......pa zivela slovenija
Dariooo je napisal/-a:DACO.... to pa ti dam praw...je kak folk ki prav se hoce prerivat...in pol ga isce...tko sm js jih skoraj za eno ny dubu po nosu, ker sm bil pijan in sm enemu red bul na tla ruknu........in js njemu pol sorry dej...ti kupim novega...in tip ne ne...js hocem unega...razumes....bi dubu se celega, saj un je bil verjetno ze 3/4 prazen...in pol bom poklical kolega...in bos vidu..bla bla bla....
KLJUKEC.......ma verjetno bom sel na strojno....zakaj pa?
na aškarčevi je mal zaj za parkirat, zato
a žvel boš pa v stanvanju al v rožni al kje
kar se tiče prpelat avto v lj
jst brez avta ne morm, sam če boš žvel v centru, avta za na fax definitivno ne rabš
drugo pa je k boš hotu kakšno češplo km zapelat![]()
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov