Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To feb 01, 2005 6:05 pm

hmm kaj sele ce ti v lublani sesujejo avto zato ker mas lj tablce :shock:

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To feb 01, 2005 6:25 pm

pa glede tega da lj avte na obali odpeljejo z pajkom pa lisice dajejo samo lj tablcam,
sem bil pri kolegu v lj, in vemo kako je z parkingi zvečer v lj (vsaj večinoma)
in vidi kolega celo vrsto avtov parkiranih na pločniku (seveda vsi lj) in on tudi gor z njimi z kp tablcami,pa zjutraj gor obvestilo redarstva, in seveda drugim naprej lj nobenmu.
tako da ne mi stem kej dosti ker povsod prihaja do tega.
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To feb 01, 2005 6:25 pm

edino pravilo pri debatah te sorte: ni pravil
lp pilgrim

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage To feb 01, 2005 7:32 pm

jest lepo povem zakaj ostali ne marajo lublančanov... simply zato kr se nosjo... vsaj večina... se spomnem maturantskega izleta pa ladje: -primorci zakon, -štajerci norci, -gorenci pjanci, vse ql in prav, le lj-bežigrad z povzdignjenim glavam so se vsem izmikal. pa ne pretiravam.

LP
Matic

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To feb 01, 2005 7:44 pm

voltage je napisal/-a:jest lepo povem zakaj ostali ne marajo lublančanov... simply zato kr se nosjo... vsaj večina... se spomnem maturantskega izleta pa ladje: -primorci zakon, -štajerci norci, -gorenci pjanci, vse ql in prav, le lj-bežigrad z povzdignjenim glavam so se vsem izmikal. pa ne pretiravam.

LP
Matic

bežigrajska gimnazija?
pa uni piflarji itq da niso za žur

mi smo ga žural s celo slovenijo

jst sm tud ponoč dubu u lj kazen za parkiranje, pa sm jo pač plaču
sam vem da se najdejo primitiuci ki kaznujejo samo določene prekrškarje
pa najdejo se tud taki, ki uničujejo tuje aute
alko pa pomankanje možganou dela svoje
podpis

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To feb 01, 2005 7:48 pm

voltage je napisal/-a:jest lepo povem zakaj ostali ne marajo lublančanov... simply zato kr se nosjo... vsaj večina... se spomnem maturantskega izleta pa ladje: -primorci zakon, -štajerci norci, -gorenci pjanci, vse ql in prav, le lj-bežigrad z povzdignjenim glavam so se vsem izmikal. pa ne pretiravam.

LP
Matic

hej,
malo si zamešal: štajerci - pjanci bo bolj držalo (že vem, sem od tam)
:P

resno: če ste bili na maturantskem izletu so bili ljubljančani najverjetneje z gimnazije bežigrad - to pa je samo ena šola, ki jo pač obiskuje določena mladina s svojimi značilnostmi in pedigrejem, pa šola jih dodatno napumpa, da so oh in ah... tako, da je na podlagi tako ozkega specifičnega dela populacije težko posplošiti...
lp pilgrim

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To feb 01, 2005 8:02 pm

LP
Matic

mene so pa tele besede zmotl- vsaj večina
jst kamorkoli pridm povsod se razumem z domačini
in ČIST VSI moji kolegi tut, ja prov si slišu vsi (kaj nej rečem mam pač same normalne prjatle)
v ljubljani žvi 200.000- 300.000 ljudi
kolk si jih pa ti spoznal da lahko ocenjuješ večino?
k zarad tazga mišlenja najebemo ostali, ki nimamo nč prot nikomur- razen hrt so se mi pa zamerl- pa še to samo en lokal in nekaj primerkov in ne VSI
aja pa prebral sm besede samooklicana metropola- pa kakšen b**** je to napisal, če ste že slišal lj je dejansko glavno mesto slovenije
ma v taki debati je brezveze sodelvat, ker je osnova nerazumevanja med okraji predvsem denar, s katerim pa smo okuženi tudi mlajši.
vsi (tut jst) smo pre ozkogledi,
sam men tut na pamet ne pride, da bi KOMURKOLI porajsal avto, al pa kej podobnega in po moje nema veze kdo je s kje vandali so pač idijoti, ki se morejo zaradi manjvrednostnega kompleksa zanašat nad drugimi
aja hodu sm na bežigrajsko- ja so tud piflarji, sam žuri so bli pa nori :lol: (matr nm je blo dobr)
če vrjamete al pa ne mene so tud povsod že vse reg tablce izsiljevale- pa kva pol, tko se v slo vozi, pa POVSOD so slabi in seveda tudi dobri vozniki
kar se tiče pa denarja, euro je euro pa ne poznam gostinca k bi bil nesramen do gostov- drugo je natakar, ki nima nič od njegovega denarja, saj je plačan na uro
to je zaenkrat vse
pa dejte se prosm civilizirat
lp

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To feb 01, 2005 8:05 pm

pilgrim je napisal/-a:

LP
Matic

hej,
malo si zamešal: štajerci - pjanci bo bolj držalo (že vem, sem od tam)
:P

resno: če ste bili na maturantskem izletu so bili ljubljančani najverjetneje z gimnazije bežigrad - to pa je samo ena šola, ki jo pač obiskuje določena mladina s svojimi značilnostmi in pedigrejem, pa šola jih dodatno napumpa, da so oh in ah... tako, da je na podlagi tako ozkega specifičnega dela populacije težko posplošiti...

aja jst tud pravtko ne morm rečt kakšen folk je zdej gor
lahko pa rečm da je blo pred štirimi leti pol folka vredu ostali pa srednja žalost
(nekateri smo ga šli na kreto žurat, drugi pa znamenitosti gledat)
lp
BTW sm se spomnu da niso bli bežigrajčani, ker ne smejo na maturanca z ladjo
še enkrat lp

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To feb 01, 2005 9:06 pm

Jest sm vsakga lublančana vesev k pride k nm na Bled. Prvic fajn turizm lavfa, drugic nikol nc ne pizdijo, vozjo pa mav bl počas, to je pa itak normalno če nisi iz teh krajev.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo To feb 01, 2005 11:09 pm

no....js tko razmisljam glede tega...sm s primorske.....in osebno mi je vsec ce prihaja folk iz drugih krajev.....al je to lj al hr al nemcija...al bilo kaj.....
samo fora je v tem...kot je ze m3 reku...da pride kak turist bilo kam...in se ima...kdo more meni kej.........in to kot nam domacinom ni vsec....in kot turistom ki so tu..........
drugo pa je to...glede avtov.....to pocnejo samo tisti ki res ne vejo kaj bi poceli in nimajo drugega dela pac.....kot pa da bo s kakim turistom kej podebatirali...sli na pijaco...in ostali kolegi...pac tko je...in tko vedno bo......
neki pa me zanima....js sm slisal kao studenti ki v lj studirajo....in podobno.....da ce parkirajo na parking pred blok da drug dan imajo vs avto popraskan....ne obtozujem nobenega.....ampak samo info me zanima, ker naslednjo solsko leto grem tui js v lj...pa me zanima ce se mi splaca se vozit z avtom v lj....
LP.......pa zivela slovenija :)

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To feb 01, 2005 11:43 pm

Dariooo je napisal/-a:no....js tko razmisljam glede tega...sm s primorske.....in osebno mi je vsec ce prihaja folk iz drugih krajev.....al je to lj al hr al nemcija...al bilo kaj.....
samo fora je v tem...kot je ze m3 reku...da pride kak turist bilo kam...in se ima...kdo more meni kej.........in to kot nam domacinom ni vsec....in kot turistom ki so tu..........
drugo pa je to...glede avtov.....to pocnejo samo tisti ki res ne vejo kaj bi poceli in nimajo drugega dela pac.....kot pa da bo s kakim turistom kej podebatirali...sli na pijaco...in ostali kolegi...pac tko je...in tko vedno bo......
neki pa me zanima....js sm slisal kao studenti ki v lj studirajo....in podobno.....da ce parkirajo na parking pred blok da drug dan imajo vs avto popraskan....ne obtozujem nobenega.....ampak samo info me zanima, ker naslednjo solsko leto grem tui js v lj...pa me zanima ce se mi splaca se vozit z avtom v lj....
LP.......pa zivela slovenija :)

kam pa greš,na katero fakulteto
ja starčki v bloku radi zajebavajo- preveč cajta
sam dejstvo je da je neka tuja reg bol očitna, sam ko vidjo da si prkeru pred blokom (kjer še sami nimajo dost placa) z lj reg, pa te vidjo da greš stran od bloka je čist isti ps pa je možn da boš mel avto poškodvan
pa smo spet tm PRIMITIVCI- povsod so
P.S. na ekonomski maš glede parkinga 200 sit na dan tko da kle ni panike (pa če boš pridn študent maš tut zastonj, sam morš dost zgodi na faks pridt-men zlo redko rata :roll: ), v domu maš pa itak parkinge, oz. ob stanovanju, če boš žvel v lj

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr feb 02, 2005 7:59 am

Ubistvu, se v zivljenju nisem mel problemov izven Lj. Zmeraj v Lj in sem Ljubljancan. Sem najdu ze vse na avtu, od ogrizkov, j**c, pepela, laka, etc .. lepega dne samo cakam, da bo kaj hujega.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr feb 02, 2005 8:40 am

@Nu-NRG: Se strinjam, najhujs je okol ob blokih kjer so tut kaksni poslovni objekti in pol ce hoces v sluzbo nic hudega slutec pustis avto pred kakim blokom in pol je groza. Pri nas v sluzbi so nas ze posvarili katerih blokov naj se izogibamo. Nekje ti samo dvignejo brisalce, drugje dobis cel zvarek ki je ostal po kosilu na haubo... mislim groza. Bi clovek dobil obcutek, da so stari ljudje zleht! :twisted:

@Dariooo: Moras pa priznat, da se dostikrat dogaja (ne sam na primorskem, špo celi Sloveniji) ko prides nekam v novo okolje in gres zurat... pa bognedaj da zgledas malo bolje, pa kot da imas kaj pod palcem... takoj fovsija, lokalni jebachi se ze zbirajo v grupe in sam cakajo, da ponesreci butnes ob koga al pa probas zmuvat kaksno lokalno deklico. No ce mas sreco, vsaj avto cel ostane :lol:

P.S. Klemen dober podpis :P (sam je zal kar veliko resnice v njem :roll: )
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Sr feb 02, 2005 8:17 pm

DACO.... to pa ti dam praw...je kak folk ki prav se hoce prerivat...in pol ga isce...tko sm js jih skoraj za eno ny dubu po nosu, ker sm bil pijan in sm enemu red bul na tla ruknu........in js njemu pol sorry dej...ti kupim novega...in tip ne ne...js hocem unega...razumes....bi dubu se celega, saj un je bil verjetno ze 3/4 prazen...in pol bom poklical kolega...in bos vidu..bla bla bla....

KLJUKEC.......ma verjetno bom sel na strojno....zakaj pa?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr feb 02, 2005 8:45 pm

Dariooo je napisal/-a:DACO.... to pa ti dam praw...je kak folk ki prav se hoce prerivat...in pol ga isce...tko sm js jih skoraj za eno ny dubu po nosu, ker sm bil pijan in sm enemu red bul na tla ruknu........in js njemu pol sorry dej...ti kupim novega...in tip ne ne...js hocem unega...razumes....bi dubu se celega, saj un je bil verjetno ze 3/4 prazen...in pol bom poklical kolega...in bos vidu..bla bla bla....

KLJUKEC.......ma verjetno bom sel na strojno....zakaj pa?

na aškarčevi je mal zaj za parkirat, zato
a žvel boš pa v stanvanju al v rožni al kje
kar se tiče prpelat avto v lj
jst brez avta ne morm, sam če boš žvel v centru, avta za na fax definitivno ne rabš
drugo pa je k boš hotu kakšno češplo km zapelat :lol:
lp

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Sr feb 02, 2005 8:49 pm

na aškarčevi je mal zaj za parkirat, zato
a žvel boš pa v stanvanju al v rožni al kje
kar se tiče prpelat avto v lj
jst brez avta ne morm, sam če boš žvel v centru, avta za na fax definitivno ne rabš
drugo pa je k boš hotu kakšno češplo km zapelat :lol:
lp

aaa.....hmm..kje bom zivel se ne vem...ce bom dubu dom verjetno domu..oz rozni a ne?....ce ne pa kje privat...a se da kej dobit?....
hhmm..ma ce bom v centru mi ne rabi avto ne....saj so stroski...cestnina...pa benz....raje s kolesom...hehe ;)
aahh......cesplo....ta pa me tko in tko doma caka... :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov