Dugi7 je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:Dej prosm če nimaš nič pametnega za povedat bod rajš tih, tko sam kažeš kolk si omejen! Kaj pa če bi en rekel da mu greš na jetra ker maš npr. litke gor???
Zgleda da sem še vedno pametnejši od tebe ker ti zgleda nisi skapiral da moj post leti na de modre lučke na anteni šobah za branje stekel in prednjih lučeh.
Sm čist dobr skapiral, kaj tebe moti!
AndrejD je napisal/-a:Vičo je napisal/-a:Danes so frenda ustavli republiški kepsi, z njimi je bil tudi nek inšpektor.
Najprej so ga drkali na parkirplacu eno uro, pol pa še na Izredni tehnični peljali. Tisti
inšpektor mu je pofotkal vse od a do ž, kar je nenavadnega oz. spremenjenega na avtu, tudi blok pofarban v rdeče. Pregledal so mu tudi čisto vse številke na avtu. Zapičli so se v sledeče:
- nižanje (čeprav ima homologacijo, so neki sanjal da se št. ne ujemajo)
- LED šobe za šipo (čeprav ugašnjene)
- LED antenca (tudi ugašnjena)
- modre LED pozicije
- bele žarnice
- obrvi (ni še vpisal)
- prvi odbijač (enako)
- stikalca v notranjosti
- ALU tepihe
- ročka menjalnika
Pol so ga peljali še na tehnični, kjer so mu zmerli pline - ok, dali na valje - ok, tudi naklon gume so mu merli!
Rezultat: ostal brez nalepke (tablic mu niso mogli uzet, kr ma zanetane gor) + lušna položnica za 100k (da, sto tisoč sit!!).
Torej, tudi na primorskem se je začelo.
Fantje moji, to je za popizdit!!!
Vsa pohvala da so se končno spravli na te potujoče novoletne jelke čiimveč tega pa bo
MALIJOHN je napisal/-a:Jst mam rajš clean lool. Daš gor hude feltne z veliko colažo, spustiš avto za cca4 cm, daš en lep zadn spojlerček, mogoče zatemniš šipe pa bo avto HUUUD in. se bo vsak za tabo obraču . Ne pa tisti k okitjo svoj avto z nevem kakimi lučkami, pa neslanimi kombinacijami spojlerjev in car tatoojev k bi človk najrajš se zjoku.
eXtreme je napisal/-a:A pa si ti dolzan kar enemu poglavcu oblecenemu v policijsko unofrmo, pokazat kaj vozis v prtljazniku, oz kaj imas v notranjosti avtomobila?
Kako pa je s tem, ce filtra sploh nimas. Oziroma imas drugacen sesalni sistem? Po cem on sklepa kazen, da nekaj nebi smelo bit oz ni prav, in ti napiše 100k SIT?
mistervegas je napisal/-a:samo če že moreš met vse svetleče jelke homologinare, kak pa je pri šleparistah.
oni se orto šajnajo in njigovi svetleči napisi in michelini me motijo bol kot plava lučka na anteni. joj joj toti zakon
monster_d je napisal/-a:
Sam useen mi ni jasno kaj majo oni z naklonom kolesa?
plazydor je napisal/-a:Končno se je policija spravila na "novoletne jelke". Ker pa nekateri zelo pljuvate čez delo policije pa samo v razmislek: kaj bi bilo, če nebi opravljali svojega dela. Totalni kaos. Tako je pa vsaj malo reda na naših cestah. In upam, da bodo iztrebili "novoletne jelke"
puter je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:A pa si ti dolzan kar enemu poglavcu oblecenemu v policijsko unofrmo, pokazat kaj vozis v prtljazniku, oz kaj imas v notranjosti avtomobila?
Kako pa je s tem, ce filtra sploh nimas. Oziroma imas drugacen sesalni sistem? Po cem on sklepa kazen, da nekaj nebi smelo bit oz ni prav, in ti napiše 100k SIT?
normalno,da si dolzan. on ti lahko vsak kot avta pregleda, ce sumi,da skrivas drogo al pa kaj takega pred njim!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov