Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas To feb 15, 2005 11:34 am

te pa smo tak skoraj vsi istega mnejnja. Policija pač zvoha ricerje na kilometre

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To feb 15, 2005 11:59 am

Dostikrat policaji pretiravajo z raznoraznimi pregledi in je****** lastnikov uštimanih avtov. Je pa tudi res, da se marsikateri od teh lastnikov tudi neprimerno obnaša do policajev in potem se ve kako je. Dostikrat nekateri tudi pretiravajo s stylingom.
Razne modre ledice in lučke tudi jaz ne maram in sem mnenja da ne spadajo na cesto, zato se strinjam s strogim pregonom teh novoletnih jelk na cestah.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To feb 15, 2005 12:43 pm

Dugi7 je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:
Dugi7 je napisal/-a:Dej prosm če nimaš nič pametnega za povedat bod rajš tih, tko sam kažeš kolk si omejen! Kaj pa če bi en rekel da mu greš na jetra ker maš npr. litke gor???

Zgleda da sem še vedno pametnejši od tebe ker ti zgleda nisi skapiral da moj post leti na de modre lučke na anteni šobah za branje stekel in prednjih lučeh.

Sm čist dobr skapiral, kaj tebe moti!

Če si skapiral zakaj si pa pol litke omenjal ?
Mene motijo te lučke.

TITan
Policaji pa majo modre luči pa tisto homologirano
Slika

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo To feb 15, 2005 12:59 pm

Za vse "novoletne jelke" :roll: : ledic ni imel vžganih skoraj nikoli, razen REDKO kdaj na kašnem parkirplacu. Šobe je mel gor samo zato, ker so vredu špricale tekočino in pa tudi niso slabe za videt (kromirane).
Gre se pa za Ibizo l. 96.

Aja, pa v avatarju mi piše, kje se je zgodilo: Il. Bistrica

pa lp
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: Začelo se je tudi v naših krajih...

Napisal/-a X-Hair To feb 15, 2005 1:01 pm

AndrejD je napisal/-a:
Vičo je napisal/-a:Danes so frenda ustavli republiški kepsi, z njimi je bil tudi nek inšpektor.
Najprej so ga drkali na parkirplacu eno uro, pol pa še na Izredni tehnični peljali. Tisti
inšpektor mu je pofotkal vse od a do ž, kar je nenavadnega oz. spremenjenega na avtu, tudi blok pofarban v rdeče. Pregledal so mu tudi čisto vse številke na avtu. Zapičli so se v sledeče:
- nižanje (čeprav ima homologacijo, so neki sanjal da se št. ne ujemajo)
- LED šobe za šipo (čeprav ugašnjene)
- LED antenca (tudi ugašnjena)
- modre LED pozicije
- bele žarnice
- obrvi (ni še vpisal)
- prvi odbijač (enako)
- stikalca v notranjosti
- ALU tepihe
- ročka menjalnika

Pol so ga peljali še na tehnični, kjer so mu zmerli pline - ok, dali na valje - ok, tudi naklon gume so mu merli!

Rezultat: ostal brez nalepke (tablic mu niso mogli uzet, kr ma zanetane gor) + lušna položnica za 100k (da, sto tisoč sit!!).

Torej, tudi na primorskem se je začelo.

Fantje moji, to je za popizdit!!! :?

Vsa pohvala da so se končno spravli na te potujoče novoletne jelke čiimveč tega pa bo

Retardet :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN To feb 15, 2005 1:08 pm

Jst mam rajš clean look. Daš gor hude feltne z veliko colažo, spustiš avto za cca4 cm, daš en lep zadn spojlerček, mogoče zatemniš šipe pa bo avto HUUUD in. se bo vsak za tabo obraču . Ne pa tisti k okitjo svoj avto z nevem kakimi lučkami, pa neslanimi kombinacijami spojlerjev in car tatoojev k bi se človk najrajš se zjoku. :ue
Zadnjič spremenil MALIJOHN, dne To feb 15, 2005 2:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 To feb 15, 2005 1:09 pm

AndrejD je napisal/-a:Če si skapiral zakaj si pa pol litke omenjal ?
Mene motijo te lučke.

Še enkrat preberi! Rekel sem da je to isto kot da bi jaz rekel naj prepovejo npr. lite felge ker mi niso všeč :roll:
SIMPLY CLEVER

Moongoose
Nov uporabnik

Napisal/-a Moongoose To feb 15, 2005 1:47 pm

MALIJOHN je napisal/-a:Jst mam rajš clean lool. Daš gor hude feltne z veliko colažo, spustiš avto za cca4 cm, daš en lep zadn spojlerček, mogoče zatemniš šipe pa bo avto HUUUD in. se bo vsak za tabo obraču . Ne pa tisti k okitjo svoj avto z nevem kakimi lučkami, pa neslanimi kombinacijami spojlerjev in car tatoojev k bi človk najrajš se zjoku. :ue

:pivo To je beseda.
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To feb 15, 2005 2:08 pm

A pa si ti dolzan kar enemu poglavcu oblecenemu v policijsko unofrmo, pokazat kaj vozis v prtljazniku, oz kaj imas v notranjosti avtomobila?

Kako pa je s tem, ce filtra sploh nimas. Oziroma imas drugacen sesalni sistem? Po cem on sklepa kazen, da nekaj nebi smelo bit oz ni prav, in ti napiše 100k SIT?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 15, 2005 2:18 pm

Neizpraven avto.. Prtljažnik MORAŠ odpreti. Pa havbo tudi.
Slika

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter To feb 15, 2005 2:22 pm

eXtreme je napisal/-a:A pa si ti dolzan kar enemu poglavcu oblecenemu v policijsko unofrmo, pokazat kaj vozis v prtljazniku, oz kaj imas v notranjosti avtomobila?

Kako pa je s tem, ce filtra sploh nimas. Oziroma imas drugacen sesalni sistem? Po cem on sklepa kazen, da nekaj nebi smelo bit oz ni prav, in ti napiše 100k SIT?

normalno,da si dolzan. on ti lahko vsak kot avta pregleda, ce sumi,da skrivas drogo al pa kaj takega pred njim!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To feb 15, 2005 3:22 pm

[quote="Vičo]
ok, dali na valje - ok, tudi naklon gume so mu merli!

quote]

Sam useen mi ni jasno kaj majo oni z naklonom kolesa? :lol:

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas To feb 15, 2005 3:28 pm

samo če že moreš met vse svetleče jelke homologinare, kak pa je pri šleparistah.
oni se orto šajnajo in njigovi svetleči napisi in michelini me motijo bol kot plava lučka na anteni. joj joj toti zakon

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To feb 15, 2005 3:40 pm

Jaz pa verjamem v to!Pred leti ko sem se obiskoval srednjo solo so mojemu sosolcu obrnili celega Yuga(imel sportni volan,sportno pestavno rocico,sportne stopalke,prebarvan blok motorja...,zatemnjene luci zadaj in spredaj smerokaze,znizan,sirse gume,sportni filter,precko od montizerja do mon. prek motorja).POLICAJ se sploh ni hotel pogajati ampak je vzel list papirja in zapisal kar ni original!Ob vsem tem se poslikal in napisal placilni nalog v visini 100.000SIT!Takoj na tehnicni pregled in odvzem tablic...Tako da momci kar ni original ni original!Pac ce kdo zeli imeti kaj vec od avta naj vse to HOMOLOGIRA!

P.S.:Tudi meni gredo tiste lucke na...kaj vse se se nebodo namislil!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To feb 15, 2005 3:44 pm

mistervegas je napisal/-a:samo če že moreš met vse svetleče jelke homologinare, kak pa je pri šleparistah.
oni se orto šajnajo in njigovi svetleči napisi in michelini me motijo bol kot plava lučka na anteni. joj joj toti zakon

Sam obcasno vozim kamion po Europi,verjemi da so bili primeri ko so tudi koga kaznovali(50 EURO)...tako da je to tako tako,jaz mislim da ce te ustavijo te ustavijo prej zaradi tahografa ali prehitre voznje ali nepravilnega prehitevanja...kazni so kar visoke!Pusti kamionđiam veselje,neves kako je sedeti in gaziti sam po evropi!

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Napisal/-a Vičo To feb 15, 2005 4:29 pm

monster_d je napisal/-a:
Sam useen mi ni jasno kaj majo oni z naklonom kolesa? :lol:

Ja jebiga, ne vem jst, sam gledali so!!

Pa dobro ustavte se že z temi fakin' lučkami! :roll: sm že povedal da ni mel vžganih!
Mislim da vem kje je meja dobrega okusa.

lp
Slika

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Napisal/-a Vičo To feb 15, 2005 4:35 pm

eXtreme je napisal/-a:A pa si ti dolzan kar enemu poglavcu oblecenemu v policijsko unofrmo, pokazat kaj vozis v prtljazniku, oz kaj imas v notranjosti avtomobila?

Ja tko je. Plus tega je bil z njimi en inšpektor, oblečen v dolg črn kapot. Kaj veš kaj izvleče spod njega (mafia.press) :lol:
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To feb 15, 2005 4:39 pm

plazydor je napisal/-a:Končno se je policija spravila na "novoletne jelke". Ker pa nekateri zelo pljuvate čez delo policije pa samo v razmislek: kaj bi bilo, če nebi opravljali svojega dela. Totalni kaos. Tako je pa vsaj malo reda na naših cestah. In upam, da bodo iztrebili "novoletne jelke"

saj pa je kaos, idi malo zvečer ob petkih ali sobotah v park pogledat, kaj se dogaja.....

najbol pa mi gre na jetra ko gledajo samo preurejene avtomobile, ne pa NEIZPRAVNE :? prasci prokleti

sma zadnjič z kolegom gledala pri njem skozi okno naše drage policajčke na šentiljski cesti v Mb (kjer ZELO prepogosto stojijo) in kaj sta delala....
nič drugega ko da sta se čohala po jajcah, pelje mimo en yugo JAOOO zrjavet do konca, če bo ga ustavla, se tak nebi mogo zaustavit, ker mu bremze nebi primle, zadi pa tak dimna zavesa..... ja njega samo gledata ajde KER PAČ ni IMEL LITIH feln in ŠPORTNEGA avspuha ga nista ustavla :x :evil:
no gledama še malo se nekajkrat tudi peljejo taki bogi avti mimo ajde pol čez 10 min pa glej ga zlomka nekaj pridboli evo en frajer v meganu z litkami in športnim avpuhom...
JAOOOO plavi se je skoraj na cesto pred njega vrgo in ga seveda iz KOLONE poklical ven....
Obravnaval ga je 20 min. :shock: on je nekaj po avtu iskal in iskal, no pol je policaj šel do avta, on za njim pritekel :lol: mu pokazal "sklepam" homologacijski kartonček in bil je fraj čez 3 sekunde nazaj v avto in se lahko odpeljal.

hja kaj češ še malo, pa bomo namesto prometne in vozniške kazali samo homologacijski kartonček.

LP

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To feb 15, 2005 5:04 pm

puter je napisal/-a:

normalno,da si dolzan. on ti lahko vsak kot avta pregleda, ce sumi,da skrivas drogo al pa kaj takega pred njim!

sploh ni res.

policaj more met upravicen sum, upravicen pa pomeni da se lahko na neki zgovarja v primeru da ne najde nic.

tko da kr brskat ti vsak policaj k ma 5min cajta ne sme!
ker smo v svobodni drzavi (kao) in zasebni prostori (kar avto je) so nedotakljivi, razen po sodni poti.

drgac pa men grejo tud na jetra novoletne jelke. neonke definitivno niso za pod avto, pa kakorkoli. razni cartattoji pa take zadeve so pa itak za pozornost zbujat, torej ce policajem tud pozornost zbudi, to ni nc cudnga.

zdi se mi pa bedno da hocjo da se kr vse homologira, ok razumu bi za varnostne sklope avta, sam kr tko za saltkebl je pa mal toomuch.

pa tud to da nemors homologirat odbijacev pa bodyworka ki ga nardis doma, se mi zdi zlocin. pac mogl bi met ene par majstrov ki bi ocenil a je zadeva za na cesto al ne. simple as that.
Zadnjič spremenil Voith, dne To feb 15, 2005 5:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

blaz57
Nov uporabnik

Napisal/-a blaz57 To feb 15, 2005 5:07 pm

sam vidm da eni nedonošenčki še zdej niso dojel da modri samo izvajajo zakon katera niso oni napisali. pa če bi vlada sprejelda zakon da ni nobenga treba ustavt bi pa tko delal. Zakon se samo iuzvaja s strani poilicije. Pomojem je tu tud kak policaj in mislim da se ne počuti ravno najbolje ko prebera razne žaljivke. Dojeti bo treba da je treba delat v skladu z zakonom. Če ga pa zavestno ne spoštuješ pa sprejmi posledice. Zakon pa je kakršen je (obupen) ampak takšen je in tko bodo delal.

lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov