andrej777 je napisal/-a:Pa dejte nehat. Zgleda da nimate pojma kako hitr to rata in se mate za super dobre in previdne voznike. Res upam da ne boste mel nikol karambola samo ne se tuki pametenga delat ker te lahko že jutr ko greš na šiht/v šolo vnese in maš karambol.
Jz sem mel sicer samo en karambol z motorjem pa še to nisem bil kriv ampak me je en izsilu ampak si ne upam neki tazga kot vi pišete napisat ker se prej mal zamislm kolkrat bi lahko bil jz al pa marsikdo v takem položaju če bi bla situacija čist malenkost drugačna.
Shit hapens. Ampak ne zdej tle pametni bi.
andrej777 je napisal/-a:Pa dejte nehat. Zgleda da nimate pojma kako hitr to rata in se mate za super dobre in previdne voznike. Res upam da ne boste mel nikol karambola samo ne se tuki pametenga delat ker te lahko že jutr ko greš na šiht/v šolo vnese in maš karambol.
Jz sem mel sicer samo en karambol z motorjem pa še to nisem bil kriv ampak me je en izsilu ampak si ne upam neki tazga kot vi pišete napisat ker se prej mal zamislm kolkrat bi lahko bil jz al pa marsikdo v takem položaju če bi bla situacija čist malenkost drugačna.
Shit hapens. Ampak ne zdej tle pametni bi.
TiLeNkO je napisal/-a:slide a ti si s trbovl al kua?
a js tebe poznam al kako veš to?
a si biu ti tm na kraju nesreče al si pol vidu avto? jst sm šele učeri vidu slike nesreče, na polciji pa so adijo.
pa še slikce notranjosti dejte jih prlimat kr sploh ne znam
Je pa še neka zanimivo...Hondi je praktično zlomilo armaturko...passat je ostal v notranjosti popolnoma nepoškodovan no...pokrov je padu s sovoznikovega predalčka
mugen je napisal/-a:ej legenda pa to
kaj boš zdj z avtom? jz pač poznam kleparja( delam pr nemu) ki bi bil prpravlen tale avtomobil kupt pa ga upedenat pa gaa prodat ane.....ti meni povej kaj je zdj z avtom pa v kakem stanju je kaj(koliko je še celga)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov