Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 22, 2005 6:39 pm

Hm.. Radikovič bo zdele kr prav prišel dokler je še mir... Al pa še mal počakamo. Prosem če se ne kregate. Sprašuje se od sedaj naprej samo še kako se je zgodil in kaj, ne pa tudi pizdit vsepovprek kdo je norec in kdo ni. Hvala!
Slika

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO To feb 22, 2005 6:44 pm

S|icKeR - ja sam ti si meu šraufe ne jst mam pa umetno kost. jst še dva mesca ne smem sploh nč na nogo stopt. ja biu sm tri tedne u toplicah, gibljivost je zdej že ubistvu 100% sam obremenit pa še ne smem ne tko da pol leta na berglah minimalno.

v avtu nism meu nobenga airbaga. policaji so rekli da je blo to po eni strani bolše, ker je biu trk ne čist čelno ne ampak malo iz strani in bi mi lahko sprožitev airbaga zlomila vrat. ne moj sedež ni zlomil. sej mislem da sopotnikovega tudi ni ampak so ga reševalci ko so ga reševali, ker je biu vkleščen
Slika

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 To feb 22, 2005 6:46 pm

shit

brings back memories...
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 To feb 22, 2005 7:01 pm

piz....vsi pravte kako bo okej. Pa ni vse okej. Kriza je ž v tem, da je poškodoval sopotnika, da ne govorim, da je ogrozil tudi svoje življenje. Čist druga pesem pa je soudeleženi avto, kjer vidm, da tud on ni lep glih čez pršu.
Zaradi takih kokr si ti umirajo očetje, mame,...
Če se ti spihuje energija ti prdlagan, da greš na kakšno stezo, ne pa, da to delaš na cesti kokr ti.
Posledično zaradi takih prhajajo velike kazni pa vse večje piz... pri dobivanju vozniškega izpita.
LP

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To feb 22, 2005 7:14 pm

Fak...Tilenko maš mogoče še kako fotko notranjosti?
Tisto je šele grozno za vidit... železni drog ki je za motorjem oziroma pred armaturko je porinlo v notranjost :shock: Ko sm vidu ta avto u živo sem prvo vprašal koliko smrtnih je blo :|
Groza...res si mel srečo, hvala bogu da si cel :? Naj ti bo to res šola...čeprav je tale stala kar preveč...pa ne v materialnem smislu :|
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To feb 22, 2005 7:19 pm

Pa dejte nehat. Zgleda da nimate pojma kako hitr to rata in se mate za super dobre in previdne voznike. Res upam da ne boste mel nikol karambola samo ne se tuki pametenga delat ker te lahko že jutr ko greš na šiht/v šolo vnese in maš karambol.

Jz sem mel sicer samo en karambol z motorjem pa še to nisem bil kriv ampak me je en izsilu ampak si ne upam neki tazga kot vi pišete napisat ker se prej mal zamislm kolkrat bi lahko bil jz al pa marsikdo v takem položaju če bi bla situacija čist malenkost drugačna.

Shit hapens. Ampak ne zdej tle pametni bi.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 To feb 22, 2005 7:21 pm

andrej777 je napisal/-a:Pa dejte nehat. Zgleda da nimate pojma kako hitr to rata in se mate za super dobre in previdne voznike. Res upam da ne boste mel nikol karambola samo ne se tuki pametenga delat ker te lahko že jutr ko greš na šiht/v šolo vnese in maš karambol.

Jz sem mel sicer samo en karambol z motorjem pa še to nisem bil kriv ampak me je en izsilu ampak si ne upam neki tazga kot vi pišete napisat ker se prej mal zamislm kolkrat bi lahko bil jz al pa marsikdo v takem položaju če bi bla situacija čist malenkost drugačna.

Shit happens, sam ne v takem obsegu kokr je tega modela s Hondo.
LP

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To feb 22, 2005 7:23 pm

andrej777 je napisal/-a:Pa dejte nehat. Zgleda da nimate pojma kako hitr to rata in se mate za super dobre in previdne voznike. Res upam da ne boste mel nikol karambola samo ne se tuki pametenga delat ker te lahko že jutr ko greš na šiht/v šolo vnese in maš karambol.

Sej je poba priznal da je prehitro pripelja...torej se mu pol oprostil...poznam tud natančno tisti odsek ceste in vem da je res mogu prehitro prpelat...druga stvar ki je pa malo olajševalna okoliščina je pa to, da je tam veliko tovornjakov in večkrat se dol sipa pesek...rezultat...juhu drsalnica, kar pomeni da se lahko kakšna nevšečnost pripeti tudi ob ne tako zelo prekoračeni hitrosti...
Pomoje bo Tilenko bolj po pameti vozu...vsaj upam da ga je izučilo no...
Je pa še neka zanimivo...Hondi je praktično zlomilo armaturko...passat je ostal v notranjosti popolnoma nepoškodovan :shock: no...pokrov je padu s sovoznikovega predalčka ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To feb 22, 2005 7:26 pm

spet se neki kregate,po toči zvoniti je prepozno :? , bo Radiković pršu,pa vse zaklenu :D

honda je pa kr dobr zdelana :shock:
sem imel tud sam kreš iz Civicom še tastarim, pri 30km/h enmu u rit,en pa zadi u nas,
avto je bil ocenjen kot totalka,tud čist zvit :shock:
Slika

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO To feb 22, 2005 7:34 pm

slide a ti si s trbovl al kua?
a js tebe poznam al kako veš to?
a si biu ti tm na kraju nesreče al si pol vidu avto? jst sm šele učeri vidu slike nesreče, na polciji pa so adijo.

pa še slikce notranjosti dejte jih prlimat kr sploh ne znam
Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To feb 22, 2005 7:39 pm

TiLeNkO je napisal/-a:slide a ti si s trbovl al kua?
a js tebe poznam al kako veš to?
a si biu ti tm na kraju nesreče al si pol vidu avto? jst sm šele učeri vidu slike nesreče, na polciji pa so adijo.

pa še slikce notranjosti dejte jih prlimat kr sploh ne znam
Slika

Slika

Sm s trboul ja...sm pa dober frend od tvojih kolegov...ja saj menda ste kolegi no...eden vozi dormeo, da ne bi o imenih tle :mrgreen: tku de verjetn veš kjra partija...
Midva se pa osebno ne poznava.
Avto sm vidu pa gor pr Kovačiču...s kolegom sva šla glih mimo in sva se ustavla...učke so mi skor ven padle :shock: fak :?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To feb 22, 2005 7:43 pm

adijo pamet :?
Slika

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT To feb 22, 2005 7:46 pm

Tilenko, želim ti vso srečo pri okrevanju, tebi in tvojemu sopotniku, ampak ti vseeno povem, da si ga tukaj pošteno polomil. Lepo, da se zavedaš svoje napake, tudi s hitro vožnjo ni nič narobe, ampak vedno moraš imet dovolj rezerve, da se lahko rešiš tudi v primeru poslabšane podlage (pesek/olje/voda). V prihodnje ti želim veliko varnih in užiantskih kilometrov, po možnosti brez vmešavanja plavih angelov.

Lp

mugen
Novinec

Napisal/-a mugen To feb 22, 2005 8:04 pm

ej legenda pa to
kaj boš zdj z avtom? jz pač poznam kleparja( delam pr nemu) ki bi bil prpravlen tale avtomobil kupt pa ga upedenat pa gaa prodat ane.....ti meni povej kaj je zdj z avtom pa v kakem stanju je kaj(koliko je še celga)
Slika

Uporabniški avatar
TurboMan
Novinec

Kraj: Nurburgring Nordschleife

Napisal/-a TurboMan To feb 22, 2005 8:07 pm

povsem offtopic, mogoče sm že kdaj reku, ko bi se vsi zavedali, v koliko situacijah smo blil, v katerih bi če bi šlo le mal narobe blo mrtvih, bi vsi vozil defenzivno ...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To feb 22, 2005 8:34 pm

Je pa še neka zanimivo...Hondi je praktično zlomilo armaturko...passat je ostal v notranjosti popolnoma nepoškodovan no...pokrov je padu s sovoznikovega predalčka

Hondica je prletela postrani in z vogalom v avto. Pasat je pa čist naravnost fasal. To se fejst pozna. Na šoferski strani honda ni tolk razbita. Je pa pomoje bil tle vsen pasat mal bol trd.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

hondaesi
Nov uporabnik

Kraj: Stajerska

Napisal/-a hondaesi To feb 22, 2005 8:41 pm

opala tole je pa fajn usekal, zelim vama cim hitrejse okrevanje, ob priloznosti pa bi rad vprasal ce je ze kdo iz savinjskih koncev in ima mogoce kaksno sliko avtobusa v katerega je trcil vlak 13.5.1999. Sem bil sam udelezenec nesrece (na avtobusu, ne na vlaku) in bi zelel videt kaj je ostalo od avtobusa se sploh nisem videl kako je bilo, spomnim pa se tudi bolj malo zaradi kome.

Ce ima kdo kaksno sliko, bi ga prosil, da jo gor prilima.

HVALA!

Uporabniški avatar
[SALE]
Nov uporabnik

Kraj: Prevalje

Napisal/-a [SALE] To feb 22, 2005 8:42 pm

Pa ti si ja nor¨!!! :(
Mate pa res srečo v nesreči :(
NI VAŽNO AL JE RDEČA AL JE BJONDA SAM DA JE HONDA!!! :]

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR To feb 22, 2005 8:46 pm

mugen je napisal/-a:ej legenda pa to
kaj boš zdj z avtom? jz pač poznam kleparja( delam pr nemu) ki bi bil prpravlen tale avtomobil kupt pa ga upedenat pa gaa prodat ane.....ti meni povej kaj je zdj z avtom pa v kakem stanju je kaj(koliko je še celga)

Ti to resno?

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To feb 22, 2005 8:53 pm

mugen je napisal/-a:ej legenda pa to

Lepo vas prosim,kdor to kupi in ima namen popravit je za moje pojme cudak ali pa ima prevec denarja inprostega casa!Jaz osebno nisem za to da bi se ta avto kdarkoli popravljal,dvomim tudi da se bo!Sam sem koncal solo avtokleparja in sem ze marsikaj videl&delal to se pa za moje pojme niti pod razno ne izplaca!

On to popravi in proda!!!Malo prelepo se vse to slisi,pa kdor to popravi in nekomu proda kot nekarambolirano ga je treba kaznovati!
Sploh pa dvomim v to da bi se avto popravljal,res velik podvig bi bil to!Ti ga pa kupi in popravljaj ce ti je!Toliko za enkrat!Hvala in lep vecer!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov