Norden je napisal/-a: Problem je v tem, da nekateri ne bodo priznali, da se lahko tudi BMW pokvari, pa če mu neposredno pred njim raznese motor.
Se pa človek jasno bolj razjezi, če se mu pokvari praktično nov M5 ali serija 7, kot če se to zgodi cliu za slaba 2 milijona.
Ne razumem pa, kako si lahko baje ugleda bavarska znamka privošči, da so recimo rotorji vodnih črpalk plastični??? Imajo to tud VAg-ovci, ampak razliak v ceni vozil je očitna.
Demo je napisal/-a:Norden je napisal/-a: Problem je v tem, da nekateri ne bodo priznali, da se lahko tudi BMW pokvari, pa če mu neposredno pred njim raznese motor.
Se pa človek jasno bolj razjezi, če se mu pokvari praktično nov M5 ali serija 7, kot če se to zgodi cliu za slaba 2 milijona.
Ne razumem pa, kako si lahko baje ugleda bavarska znamka privošči, da so recimo rotorji vodnih črpalk plastični??? Imajo to tud VAg-ovci, ampak razliak v ceni vozil je očitna.
Najd mi enga člana ki je rekel da so BMW-jevi avtomobili neuničljivi pa ti plačam pivo ob prvi priliki ko se vidva![]()
Problem je v tem, da nekateri ne bodo priznali, da se lahko tudi BMW pokvari, pa če mu neposredno pred njim raznese motor.
Demo je napisal/-a:Norden je napisal/-a: Problem je v tem, da nekateri ne bodo priznali, da se lahko tudi BMW pokvari, pa če mu neposredno pred njim raznese motor.
Najd mi enga člana ki je rekel da so BMW-jevi avtomobili neuničljivi pa ti plačam pivo ob prvi priliki ko se vidva![]()
andrej777 je napisal/-a:Ckrne pa tut avtobus ki je 100-150 miljonov nov. Naša scanija je prša nova iz fabrike ven z pokvarjeno klimo in napačno priklopljenem računalnikom. Menjal so komplet računalnik in klima kompresor. Brezveze govort kolk bi bla cena če nebi blo garancije pa avtobus je nov 2 tedna stal. V tem času bi lahko že 2-3 miljone dnarja obrnu. Cena ni važna. Napka se lahko nardi na faracajhu za 100 sit al pa na avtobusu,jahti, avijonu....
Norden je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Ckrne pa tut avtobus ki je 100-150 miljonov nov. Naša scanija je prša nova iz fabrike ven z pokvarjeno klimo in napačno priklopljenem računalnikom. Menjal so komplet računalnik in klima kompresor. Brezveze govort kolk bi bla cena če nebi blo garancije pa avtobus je nov 2 tedna stal. V tem času bi lahko že 2-3 miljone dnarja obrnu. Cena ni važna. Napka se lahko nardi na faracajhu za 100 sit al pa na avtobusu,jahti, avijonu....
S tem se strinjam. Crkne lahko karkoli. Razlika pa je v tem, kot sme že nakazal, da vžigalnik za 100 SIT lepo odvržeš, medtem ko je pri dragem avtu situacija prevej drugačna.
Žune je napisal/-a:Jah baje je zaropotal. Zdej a je kakšna serijska napaka al je pač na tem avtu napaka bohve.Me prov zanima kaj po še kej izpadlo iz tega. Dejstvo je, da je biu avto 2500km žgan. Verjetno tudi mrzu itd. Samo po moje še vseeno ne bi smelo zaropotat.
jakaracman je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Nevem kdo je sploh reku da je mašina šla. Jz sem spraševal če je mašina šla al kej druzga in ni vedu noben odgovort.
Masina sla ... Se pas e ne ve al se bo menjala lai popravljala.
jakaracman je napisal/-a:Vprasal sem. Slisal sem, ko je motor laufal. Saj sem tud slikco (ki je ni vec) jaz naredil (in jo dal stran).
SuperFly je napisal/-a:SWIFTHEAD jst nism noben fan BMWja al pa kej... Ampak veš kakšna so dejstva? Mercedes se kvari prbližn 1,5-krat tolko k BMW... Mogoče se ne sliš tok velik ampak recimo -> pokvari 500 BMWjev, v istem času 750 Mercedesev (50% več!)
Aja... po statistiki se najmn kvarju Toyote, največ pa Renaulti, sledi Fiat, Opel in VW.
Aja... Pa modi? A bi ga lahk ker mal opozoru? Se vnaprej zahvaljujem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov