Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr mar 09, 2005 6:21 pm

mogoče je tist m5 samo narobe parkirov. :lol:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 09, 2005 8:05 pm

Norden je napisal/-a: Problem je v tem, da nekateri ne bodo priznali, da se lahko tudi BMW pokvari, pa če mu neposredno pred njim raznese motor.
Se pa človek jasno bolj razjezi, če se mu pokvari praktično nov M5 ali serija 7, kot če se to zgodi cliu za slaba 2 milijona.
Ne razumem pa, kako si lahko baje ugleda bavarska znamka privošči, da so recimo rotorji vodnih črpalk plastični??? Imajo to tud VAg-ovci, ampak razliak v ceni vozil je očitna.

Najd mi enga člana ki je rekel da so BMW-jevi avtomobili neuničljivi pa ti plačam pivo ob prvi priliki ko se vidva :pivo ;)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 09, 2005 8:18 pm

Demo je napisal/-a:
Norden je napisal/-a: Problem je v tem, da nekateri ne bodo priznali, da se lahko tudi BMW pokvari, pa če mu neposredno pred njim raznese motor.
Se pa človek jasno bolj razjezi, če se mu pokvari praktično nov M5 ali serija 7, kot če se to zgodi cliu za slaba 2 milijona.
Ne razumem pa, kako si lahko baje ugleda bavarska znamka privošči, da so recimo rotorji vodnih črpalk plastični??? Imajo to tud VAg-ovci, ampak razliak v ceni vozil je očitna.

Najd mi enga člana ki je rekel da so BMW-jevi avtomobili neuničljivi pa ti plačam pivo ob prvi priliki ko se vidva :pivo ;)

To ni noben reku...samo je pa dejstvo da jih kar nekaj skoči do stropa in le-tega prebije, ko kdo kaj reče čez BMW...sicer pa isto velja za Alfiste, Hondaše...Zastava-še :lol: :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Sr mar 09, 2005 8:47 pm

INFINITI je napisal/-a:
Žune je napisal/-a:Slika

Ja sej žalosno za tak keš da vidiš kaj takega, ampak sam tudi opažam vse več prizorov novih BMWjev natovorjenih na šlep službe

Bomo vidl kako bo nissanu uspel "500KM" skyline... pa toyoti... :roll: Aja sej res, o napakah japoncev se kakopak ne govori.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr mar 09, 2005 9:54 pm

Problem je v tem, da nekateri ne bodo priznali, da se lahko tudi BMW pokvari, pa če mu neposredno pred njim raznese motor.

Za tisto ceno več maš tut velik več v avtu. VAGovci istega razreda in z isto opremo niso pa skor nč cenejši. Mal cenike poglej.

Ckrne pa tut avtobus ki je 100-150 miljonov nov. Naša scanija je prša nova iz fabrike ven z pokvarjeno klimo in napačno priklopljenem računalnikom. Menjal so komplet računalnik in klima kompresor. Brezveze govort kolk bi bla cena če nebi blo garancije pa avtobus je nov 2 tedna stal. V tem času bi lahko že 2-3 miljone dnarja obrnu. Cena ni važna. Napka se lahko nardi na faracajhu za 100 sit al pa na avtobusu,jahti, avijonu....
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden Sr mar 09, 2005 11:06 pm

Demo je napisal/-a:

Nisem rekel, da gre za člane tega foruma. :)

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden Sr mar 09, 2005 11:08 pm

andrej777 je napisal/-a:Ckrne pa tut avtobus ki je 100-150 miljonov nov. Naša scanija je prša nova iz fabrike ven z pokvarjeno klimo in napačno priklopljenem računalnikom. Menjal so komplet računalnik in klima kompresor. Brezveze govort kolk bi bla cena če nebi blo garancije pa avtobus je nov 2 tedna stal. V tem času bi lahko že 2-3 miljone dnarja obrnu. Cena ni važna. Napka se lahko nardi na faracajhu za 100 sit al pa na avtobusu,jahti, avijonu....

S tem se strinjam. Crkne lahko karkoli. Razlika pa je v tem, kot sme že nakazal, da vžigalnik za 100 SIT lepo odvržeš, medtem ko je pri dragem avtu situacija prevej drugačna.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Če mar 10, 2005 12:07 am

Norden je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Ckrne pa tut avtobus ki je 100-150 miljonov nov. Naša scanija je prša nova iz fabrike ven z pokvarjeno klimo in napačno priklopljenem računalnikom. Menjal so komplet računalnik in klima kompresor. Brezveze govort kolk bi bla cena če nebi blo garancije pa avtobus je nov 2 tedna stal. V tem času bi lahko že 2-3 miljone dnarja obrnu. Cena ni važna. Napka se lahko nardi na faracajhu za 100 sit al pa na avtobusu,jahti, avijonu....

S tem se strinjam. Crkne lahko karkoli. Razlika pa je v tem, kot sme že nakazal, da vžigalnik za 100 SIT lepo odvržeš, medtem ko je pri dragem avtu situacija prevej drugačna.

A kaj pol cliota ki je samo 2-3 miljone tut odvržeš?? Res je žalostno da se tut pri tako dragem avtu pojavi napaka samo napak je po procentih gledano povsot nekaj. Po številu okvarjenih avtomobilov so pa take mašine na bolšem. Se pravi če si že tak srečnež da ga kupiš je že sam avto bolj redek tako da določen procent prdstavlja manj avtomoblov, in tut taki avtomobili ne padejo kr po eni uri iz traka in gre v trgovino. Je mal bolj pregledan, uporabljeni bolši materiali.... Samo kjub temu se najde kakšen z napako. Da ga nebi blo bo minilo še veliko časa.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če mar 10, 2005 12:23 am

Žune je napisal/-a:Jah baje je zaropotal. Zdej a je kakšna serijska napaka al je pač na tem avtu napaka bohve. :? Me prov zanima kaj po še kej izpadlo iz tega. Dejstvo je, da je biu avto 2500km žgan. Verjetno tudi mrzu itd. Samo po moje še vseeno ne bi smelo zaropotat.

Mrzuga ne mors zgat. Ne pusti elektronika ...
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če mar 10, 2005 12:24 am

andrej777 je napisal/-a:Nevem kdo je sploh reku da je mašina šla. Jz sem spraševal če je mašina šla al kej druzga in ni vedu noben odgovort.

Masina sla ... Se pas e ne ve al se bo menjala lai popravljala.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Če mar 10, 2005 12:49 am

jakaracman je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Nevem kdo je sploh reku da je mašina šla. Jz sem spraševal če je mašina šla al kej druzga in ni vedu noben odgovort.

Masina sla ... Se pas e ne ve al se bo menjala lai popravljala.

In iz katerih zanesljivih virov si to zvedu?? pa definiraj "mašina".

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če mar 10, 2005 9:20 am

Vprasal sem. Slisal sem, ko je motor laufal. Saj sem tud slikco (ki je ni vec) jaz naredil (in jo dal stran).
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 10, 2005 11:09 am

jakaracman je napisal/-a:Vprasal sem. Slisal sem, ko je motor laufal. Saj sem tud slikco (ki je ni vec) jaz naredil (in jo dal stran).

Slika
Slika NeRo & jakaracman! ---> Slika ---> Slika ---> Slika :jao:
Slika

Ok, šalo na stran...jakaracman kakšni so pa drugače vtisi? Če vzameš M3 za referenco recimo :mrgreen:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če mar 10, 2005 1:36 pm

Avto ma mal ve
jo medosno, tako da se mi zdi lepse vodljiv, manj zivcen. Najbolj zabavno: ne bi si mislil, kako obcutna je razlika med 400 in 500 konji ...
Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Napisal/-a swifthead Če mar 10, 2005 7:04 pm

Ej te BMW fani kot sem ze mnogokrat rekel so ene najbolj zabitih avtomobilskih navdusencev!!!BMW kot da je bog, kot da je neunicljiv!!!ja tole M5 so sfukal novinarji in sicer so motor zazgal!!!in to ni serijska napaka ampak preprosto nevzdrzljivost saj je treba dojet da V10 ni ustvarjen za take vrtljaje pri tako tezki limuzini in ga ne gre primerjat z bolj kompaktnim M3 motorjem ki se kljub boljsi zasnovi za visoke vrtljaje manj vrti!!!sicer pa ce se ne motm so mel pri Avtomagazinu ze marsiker hud avto, ki je bil delezen iste ce ne celo vecje torture pa se se zdej vozi (npr.: Mercedes-Benz E55AMG!!!)!!!! aja pa ti Demo si tak d**** -nastevas vpoklice znamk -a si pozabil glavno da se nobena od teh znamk ni mela vpoklica zaradi okvare motorja!!!ja Mercedes bremze, Porsche sedez..Bentley, sploh pa Maybach pa niso mel vpoklica..MORON zabit!!!!ups ja seveda BMW je meu vpoklic zaradi motorja, M3 ga je sral... hmmmhhmm res zalostno!!!ce mene vprasas bi blo dobr za BMW da neha s temi visokovrtecimi motorji saj ni Ferrari ali Honda ki delajo lahke motorje za katere so high-rev motorji ustvarjeni!!! naj bo NEMŠKI in naj da not turbine pa na avtocesti gas kot se za limuzino spodobi da ma velik navor ne pa da se neki tm posiljuje z vrtljaji in pol motorji RIBNEJO zaradi preobremenitve!!!!dokaz je to da ne obstaja M7 , kajti V12 bi oni prisilili da se vrti na 9000 in pol bi sou se hitrej u falus ko bi poskusal to pognat od nule -pa se konkurenca bi se jim smejala z svojimi kompresorji in turbinami, ki nimajo problemov z 2,2tone teze saj 1000Nm zadostuje za 3X vecjo tezo in sele potem pride mucenje motorja, kar se dogaja pri BMWju ze zdj z 1,8tone!!!aja, pa neumni BMW feni vzdrzite se svojih neumnih izjav k se mi ne da debatirat, sm hotu sam svoje povedat k mi je prekipel!!!!Lp by Alex
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 10, 2005 7:13 pm

Zakaj nihče tega ..... ne ban-a...zdej bi pa res bil že skrajni čas, če je od tistih slabih 70 postov bilo 10% normalnih je že velik :huh:
Človek samo žali ljudi... :/:o:/
Zadnjič spremenil Slide, dne Če mar 10, 2005 7:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če mar 10, 2005 7:16 pm

Slide je napisal/-a:Zakaj nihče tega ..... ne ban-a...zdej bi pa res bil že skrajni čas, če je od tistih slabih 70 postov bilo 10% normalnih je že velik :huh:

Evo si me prehitu. Swifthead pejd nazaj v podaljšano bivanje da ne bo učiteljca opazla, da te ni. :roll:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Če mar 10, 2005 7:23 pm

Ja ti si pa zdele hudo pametno odreagiral z razliko od BMW fanov ki so "zabiti".

Dej mi povej zakaj se V10 nebi mogu tako vrtet. Če bi mal pomislu bi ugotovu da se V10 motorju uporabljajo v F1 in se vrtijo do 18-19.000 obratov . Nekateri imajo očitke na vzdžljivost že na podlagi tega da ma avto brez turbine 100KM na liter. Kot da če ma avto tako moč z turbino da je pa vse drugač. Motor še bolj trpi ker ima še večji navor in material še bolj trpi. M7 nevem zakaj je ni samo kolkr vem je že 760 vse kar rabš in še mal več. Kaj bi mogl dat pa pol za M7 8.0 motor. 760i je špica razreda tako kot je M3 pri trojki in M5 pri petki. razlika je v tem da ni poln spoljerjev(kar je prou za tak avto) in ime ki ni M7 ampak 760i. In na kateri strokovni oceni si ti ugotvil da avto ni sposoben preživet da ni nobene napake in bojo zgleda (po tvojih besedah) vsi tako crkovali. S tem se pomoje zdele v BMW ju ukvarja par inženirev in gledeja kaj se je z avtom v resnici nardilo pa še oni pomoje niso 100% kaj pa zakaj se je nardilo in najblj pomembno če se bo ponavljalo. To bo pokazal samo čas in kilometri. Glede na to da so avto in motor že pred predstavitvijo pošteno stestirali in sigurno naredijo vsaj nekaj 100.000km z vsakim avtomobilom dvomim da motor ne zdži tega za kar je narjen.

P.S. zdele se še izživljaj z takimi žaljivimi in izivalskimi posti ker ko bo enkrat V3 in nova pravila upam da se bo proti takim b*****mkot si ti ukrepalo.

Uporabniški avatar
SuperFly
Novinec

Napisal/-a SuperFly Če mar 10, 2005 7:26 pm

SWIFTHEAD jst nism noben fan BMWja al pa kej... Ampak veš kakšna so dejstva? Mercedes se kvari prbližn 1,5-krat tolko k BMW... Mogoče se ne sliš tok velik ampak recimo -> pokvari 500 BMWjev, v istem času 750 Mercedesev (50% več!)
Aja... po statistiki se najmn kvarju Toyote, največ pa Renaulti, sledi Fiat, Opel in VW.

Aja... Pa modi? A bi ga lahk ker mal opozoru? Se vnaprej zahvaljujem... :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 10, 2005 8:09 pm

SuperFly je napisal/-a:SWIFTHEAD jst nism noben fan BMWja al pa kej... Ampak veš kakšna so dejstva? Mercedes se kvari prbližn 1,5-krat tolko k BMW... Mogoče se ne sliš tok velik ampak recimo -> pokvari 500 BMWjev, v istem času 750 Mercedesev (50% več!)
Aja... po statistiki se najmn kvarju Toyote, največ pa Renaulti, sledi Fiat, Opel in VW.

Aja... Pa modi? A bi ga lahk ker mal opozoru? Se vnaprej zahvaljujem... :)

Opozorjen je bil že miljonkrat, samo ne vem zakaj še ni blo...dober dan, gospod BAN :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov