TO PA NI DOBER!
Misak je napisal/-a:Torej danes, sem bil spet na obisku pri polcajih. So se mi zahvalil za sodelovanje (celo)... So dobil tipa. Nek voznik zacetnik, iz LJ-Vič.
@Voith, to se je zgodilo pri Miles centru v Grosuplju - Malo naprej od GROŠ-a...
Upam, d je tip vsaj tok, d ma neki malga vesti, da se bo zavedu d je ubil oceta 2-letne deklice...
nebivedu je napisal/-a:Za moje pojme alkohol in neprisebnost zaradi alkota nista in ne smeta biti razlog za oprostitev. Če si pil, si pil sam in te noben ni silil, in če si se usedel pijan za volan avtomobila si si čisto sam kriv, tko da takim bi bilo treba dat še 3X večje kazni kot običajnim ljudem. Če pa jih oprostijo kao sej je bil nepriseben zarad alkota je pa to samo spodbuda da bodo še naprej tko delal - pol je najboljš če smo vsi skos nažgani, da ne bomo prisebni in nas ne morjo za nič obdolžit. Zakonodaja sama sebe ovira.
Ne vem kake kazni če si pod vplivom alkota, po drugi strani te pa oprostijo če koga ubiješ, ker si bil zarad alkota nepriseben - idiotizem. Če piješ še plačaj - tut u lokalih je tko - če piješ moraš plačat račun. Če piješ in voziš - plačaj kazen in če piješ in ubiješ - pejt u tzapor - moje mnenje.

PureTNT je napisal/-a:Preden bi odibrili delanje izpita bi morali izvajati psihoteste.
darkdog24 je napisal/-a:tudi tisti mladi policaj ko je strelal na železniški postaji v LJ bi moral leteti iz službe, pa pač ni ane?
PureTNT je napisal/-a:Pobeg, ne glede na olajševalne okoliščine (šok) je neopravičljiv.

maniac je napisal/-a:policisti bi morali za take zadeve kazensko odgovarjati enako, kot vsi drugi, ne manj in ne več!
zaključek:
težko je biti pameten, če ne veš vseh dejstev.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov