_VeNoM_ je napisal/-a:No vam še povem jaz mojo dogodek pred 5 minutami!Vozim se pač po cesti v sneberjah,nakar opazim mamo kako sneg meče na cesto![]()
Sevede nism nič sumil da bo polek metanja snega še mene zadela z povno lopato snega,namreč gospa mi je sneg fliknla direkt v avto,kam drugam v havbo in meni na šipo!!!!Ker šok sm doživu
![]()
![]()
![]()
malo je manjkalo da bi še enga gospoda pobral z ceste
![]()
![]()
.No nekako se ustavim polek ceste in grem pač do gospe da ji povem kaj je z njo narobe???!?!?!?!!??
,pa še tist gospod stopi z man,začne nadirat mene kaj delam itd...,pač mu razložim situacijo kako pa kaj in se skupaj odpraviva k babici!!
![]()
![]()
![]()
No končno sm pred gospo in rečem pa kaj je normalna,pa da spada v norišnico?!?!? Mi babi odvrne : PA KAJ SE SPLOH VOZIŠ PO CESTI ČE PA ČISTIM![]()
![]()
,no nakar hočem še nekaj povedat, mi odvrne da ji tega ni treba poslušat in se odpravi v svojo bajto
![]()
![]()
jaz pa ata sva sam strmela kaj je tej babi glupi!!!
![]()
![]()
Ne vem kaj narest živčn sm u PM,biv sm prejle z punco na pijači pol pa to doživim![]()
![]()
![]()
,zdej sm prečikeru haubo vse ok ampak vseeno sm ji hotu lopato zatlačit v tisto njeno raztegnjeno p...... ,fakkkkkkkk
no upam da se da prebrat ker sm trenutno živčen k pes
lp venom
Stari mislm,da si se mal preveč raspizdu, sej veš kake so stare mame(še posebej na našem koncu) Kaj pa stara mama ve kam lohk meče sneg

L.p Bistri...