Tomaz40 je napisal/-a:
Hudiča! Pa sm mislu da tolk butastga človeka ni pod soncem. No očitno je! Nč bat. Sej en more tut bager vozt a ne?
do solz

menjekul je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:
Hudiča! Pa sm mislu da tolk butastga človeka ni pod soncem. No očitno je! Nč bat. Sej en more tut bager vozt a ne?
do solz![]()
![]()
Voith je napisal/-a:zanimiv mi je kok dost vs je zagovornikov izkoriscanja in egocentrizma brez meja tle gor. zdjsn sistem je ze v osnovi iskoriscanje sibkejsega. men se to ne zdi prav, najverjetneje je neki narobe z mano.
Voith je napisal/-a:zanimiv mi je kok dost vs je zagovornikov izkoriscanja in egocentrizma brez meja tle gor. zdjsn sistem je ze v osnovi iskoriscanje sibkejsega. men se to ne zdi prav, najverjetneje je neki narobe z mano.
sistem v katerem zivimo nej bi biu svoboda. je pa samo zbledela slika svobode.
tomaz, ce sm te uzalu, se ti globoko opravicujem.
pilgrim je napisal/-a:Opozarjanja tudi sam od drugih ne pričakujem, če vozim nad omejitvijo, je to pač moj riziko.
Blinder je napisal/-a:Blendam.Sej ze moj nick pove da blendam.![]()
Pa vozim po stari cesti z KP-LJ. Tam je malo prometa,je pa polno ravnic, na katerih se gre 120 brez met obcutka da se gre hitro. No jezi me, da je vcasih radar na takih lepih ravnicah. Ce mi bo kdo blendal mu bom hvalezen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov