Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Sr mar 16, 2005 1:03 pm

Ej ti Voith btw: a bos reku da cez pol leta k bom meu 3leta voznisko (21 ze mam) bom pa kej bol potencialen kupec (a takrat bom pa lohka vozu ker bom BOLJŠI) ja če tko misls pol si en navaden GAYLORD!!!!! a ce jim pokazem dnar -a ti ves kok mam dnarja jst al kva????? pomojm ne, kot sm ti reku ma znanc novo Sedmico in je mlajši od mene in tut mnj cajta ma voznisko, pa takrat ni meu cajta pridt je pa reku da ce mu nebi dal trojke vozt (zihr mu je nebi dal) bi al vse postrelu al pa bi sou takoj kupt novga A4 in C350!!!!pol pa ves s cim se ukvarjam, ne pa ti Vith k si zaguzvan tuki na racunalnku cele dneve in en zapiflan student k nikol u lajfu ne bo meu nitit za BMW Isetto in bo men tle govoru k res nimas pojma o men -vendar verjem da jst mam za hud avto!!!
Glede Supre: je ze prodana, poleg vsega sm pa od lastnika sameg zvedu (ja še so pošteni na svetu) da je bla nažalost zažgana!!! res, mal sem potočil solzico vendar bo se nekaj takih priloznosti v prihodnosti za nakup Supre!!!!pol bo pa Getaway in Lj in vse bo okol avta in pa mene(dobrga driverja)!!!! Lp by Alex
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 16, 2005 1:07 pm

tale tema sux big time.

Če pa kdo ne ve zakaj je omejitev 3 leta vozniškega staža, nej pa še naprej PS2 igra.
Slika

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr mar 16, 2005 1:23 pm

swifthead je napisal/-a:Ej ti Voith btw: a bos reku da cez pol leta k bom meu 3leta voznisko (21 ze mam) bom pa kej bol potencialen kupec (a takrat bom pa lohka vozu ker bom BOLJŠI) ja če tko misls pol si en navaden GAYLORD!!!!! a ce jim pokazem dnar -a ti ves kok mam dnarja jst al kva????? pomojm ne, kot sm ti reku ma znanc novo Sedmico in je mlajši od mene in tut mnj cajta ma voznisko, pa takrat ni meu cajta pridt je pa reku da ce mu nebi dal trojke vozt (zihr mu je nebi dal) bi al vse postrelu al pa bi sou takoj kupt novga A4 in C350!!!!pol pa ves s cim se ukvarjam, ne pa ti Vith k si zaguzvan tuki na racunalnku cele dneve in en zapiflan student k nikol u lajfu ne bo meu nitit za BMW Isetto in bo men tle govoru k res nimas pojma o men -vendar verjem da jst mam za hud avto!!!
Glede Supre: je ze prodana, poleg vsega sm pa od lastnika sameg zvedu (ja še so pošteni na svetu) da je bla nažalost zažgana!!! res, mal sem potočil solzico vendar bo se nekaj takih priloznosti v prihodnosti za nakup Supre!!!!pol bo pa Getaway in Lj in vse bo okol avta in pa mene(dobrga driverja)!!!! Lp by Alex

Sam ti se pa rad hvališ, kaj???
No pa dej pol posnam že ta GTLJ da vidno če te je v hlaćah tud tolk kolkr gobcaš.

PS: Uni k se imajo za dobre šoferje se ponavadi ubijejo ali pa se izkaže da so slabi.

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr mar 16, 2005 1:26 pm

Glede teh testnih voženj se mi zdi pa tudi povsem logično da ne dajo avto vozit vsakemu. Če bi vi prodajal svoj avto, a bi ga dali vsakemu na sejmu za probat?
No jst vem da sm ko sm svojega prodajal ,dal avto za probat samo tistemu ki se je izakazal da ima denar in da se zanima za nakup avta.

LP Joseph

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr mar 16, 2005 3:59 pm

Pugi je napisal/-a:tale tema sux big time.

Če pa kdo ne ve zakaj je omejitev 3 leta vozniškega staža, nej pa še naprej PS2 igra.

Tako je.

Mislim da bi tud kakšne zavarovalnice imele prste vmes, postavljajo pač najrazličnejše pogoje.
Slika

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 16, 2005 4:19 pm

En je napisu da je testni dan namenjen resnim kupcem in ne otrokom...tudi otroci zrastejo, če vsak ponuca pol litra bencina za tist korg k ga odpele pa če jih potem 10% kupjo BMW-ja novega al parablenga majo pokrit....

Mene so ble tud pred leti oči pa so bili določeni trgovci arogantni pa dons Audija kupujem.....

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr mar 16, 2005 4:45 pm

No, to se mi pa zdi malo... brezveze, morda. Verjamem da se ti zdi bedno da te tko obravnavajo, ampak najbolje je da jih ignoriraš in daleč od tega da bi meni ubili zanimanje za znamko. Prodajalcev je še veliko in ko bo kakšen prijazen bo kasiral, pa je.

Glede prvega dela posta se pa čisto strinjam.
Slika

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr mar 16, 2005 5:10 pm

swifthead je napisal/-a:Ej ti Voith btw: a bos reku da cez pol leta k bom meu 3leta voznisko (21 ze mam) bom pa kej bol potencialen kupec (a takrat bom pa lohka vozu ker bom BOLJŠI) ja če tko misls pol si en navaden GAYLORD!!!!! a ce jim pokazem dnar -a ti ves kok mam dnarja jst al kva????? pomojm ne, kot sm ti reku ma znanc novo Sedmico in je mlajši od mene in tut mnj cajta ma voznisko, pa takrat ni meu cajta pridt je pa reku da ce mu nebi dal trojke vozt (zihr mu je nebi dal) bi al vse postrelu al pa bi sou takoj kupt novga A4 in C350!!!!pol pa ves s cim se ukvarjam, ne pa ti Vith k si zaguzvan tuki na racunalnku cele dneve in en zapiflan student k nikol u lajfu ne bo meu nitit za BMW Isetto in bo men tle govoru k res nimas pojma o men -vendar verjem da jst mam za hud avto!!!

Mau sem neveden al pa ne razumem dobr, zato, ker sem tvoj post sam enkrat prebrau. Če si tvoj kolega lahk kup c350, kaj maš veze ti pa tvoje ukvarjanje. N razumem :?:
LP

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Sr mar 16, 2005 5:18 pm

Master7 je napisal/-a:

Mau sem neveden al pa ne razumem dobr, zato, ker sem tvoj post sam enkrat prebrau. Če si tvoj kolega lahk kup c350, kaj maš veze ti pa tvoje ukvarjanje. N razumem :?: Pa ni treba se tok razburjat za brezveze, vsak ma svoj pravico na komentar, pa ni treba napenjat tok mišic, k nisi edini k jih ma.

LP

Uporabniški avatar
SuperFly
Novinec

Napisal/-a SuperFly Sr mar 16, 2005 7:43 pm

Voith: čist se strinjam s tabo

swifthead: ni čudn, da ti ga niso dal za vozt :roll: glej kako se tlele prostaško buniš -> če si se tud tm kej preveč bunu, ni čudn da te niso spustil. ČE pa pridš kt en urejen, prjazn in poln zanimanja, sm 100% da bi ti ga dal vozt. Na lep način se vse doseže.

Uporabniški avatar
SuperFly
Novinec

Napisal/-a SuperFly Sr mar 16, 2005 7:44 pm

aja... ne vem kok si kej bogat... Ni jih velik ka so s tko nizkim IQjem...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr mar 16, 2005 8:41 pm

SuperFly je napisal/-a:aja... ne vem kok si kej bogat... Ni jih velik ka so s tko nizkim IQjem...

Slepa kura tudi zrno najde (če verjameš) :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Napisal/-a DoubleG Sr mar 16, 2005 8:57 pm

ko bodo mel pa prodajalci vpliv na to ker avto si kupm, mi bo pa še en tič zrastu.
avto se kupi glede na kvaliteto, zmogljivosti, ceno ... ne pa odnosa prodajalca do tebe

biu sm u logatcu in me je razočaral useskp. pršu sm prepozn, tko da sploh nism dobu za furat, ampak pol k sm gledu tm kako furajo eno mejhno osmico okol mi je blo vse jasn. brezveze. js sm mislu, de se bo dal vozt po dirkališču v ind. coni.

drgač mi je pa avto ful ušeč

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če mar 17, 2005 3:40 am

:)
poglej mal kaksne stresas ti iz rokavov:
http://www.avtomobilizem.com/forum/sear ... =swifthead

js teb ne verjamem, da si sploh ze vidu kdaj izpit od bliz, ker obnasas se definitivno tko kot, da edina stvar k jo znas vozt je nfs. sj ne recem, to, da obvladas nfs je pohvalno, sam tle se vec al mn pogovarjamo o realnosti. tko, da ne mi poizkusat ufuravat for z nid for spida pa filma fast and fjurius, ker mam dolocene izkusnje ki jih v igrci se dobit ne da, in prou zato tud vem, da ti skos sam ene buce kotalis. probi za zacetek samo ne lagati, pa bo ze ful napredek. ce si res str 21let svaka cast. dokler sm mislu, da si ene 13 mi je blo to se smesn, sam zdj mi gre pa kr mal na jok :>

in tud ce poznas nekoga k ma hud avto, kaj, zdj k ma on ta avto si pa ti glavni car al kako? moj sosed ma nedvomno najmocnejsega audija v sloveniji, pa so what?

to da se kolega vozi z bmw7 pa strela okol, to si z filma rane pobrau ne? al se motim? :lol:

v to, da mas ti za hud avto kes nism nikol podvomu, vsak avto je po svoje hud.

bmw 525i sm js sraufu in imel pred cca 6-7 leti, k sploh nism meu se izpita. pa meu sm tud kr ze ene par avtov v lasti, ker mam pac tako sreco, da sm se rodiu fotru ki je biu cist not v avtomobilizmu in je menu avte kot gate, pri tem sm jih biu pa ene par tud js delezen.

drgac pa v prometu je ena izmed najnevarnejsih stvari precenjevanje samega sebe, tko, da ti odsvetujem getaway in ljubljana, ker js dostkrat bluzim po ljubljani, in ce se ti zgodi da med getawayem priletis v kako meni ljubo osebo, bos pol dozivu se getawaj iz lastne koze. :evil:

ce se ti sprosca adrenalin, pejd nekam kjer bos ogrozal samo sebe. zadnic sm biu na klinicnem in so prpepal en kup enih ljudi (k so bli se neki minut prej zesci f&f ljubljana racer boysi) enga totalno polomlenga k se je dru tata tata TATA, in zarad enih takih debilov k so prevec obsedeni z getawayi in so nardil hudo nesreco, se prevrnl pred europo v centru lublane ??!!? so se drugi naj**** in to nekateri kr posteno.

aja pa ce sm GAYLORD, sm pa ja car :lol: kriza bi bla ce bi biu obicna pedercina ;)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če mar 17, 2005 9:49 am

DoubleG je napisal/-a:ko bodo mel pa prodajalci vpliv na to ker avto si kupm, mi bo pa še en tič zrastu.
avto se kupi glede na kvaliteto, zmogljivosti, ceno ... ne pa odnosa prodajalca do tebe

biu sm u logatcu in me je razočaral useskp. pršu sm prepozn, tko da sploh nism dobu za furat, ampak pol k sm gledu tm kako furajo eno mejhno osmico okol mi je blo vse jasn. brezveze. js sm mislu, de se bo dal vozt po dirkališču v ind. coni.

drgač mi je pa avto ful ušeč

A si nor, po dirkališču tam. Kjer ni izletnih con in podobno. Sigurno bi uničili 70% avtomobilov tja pripeljanih. Saj so imeli celodnevne vožnje, nekateri so ga peljali po avtocesti, drugi po poligonu,...
Slika

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Če mar 17, 2005 10:30 am

SuperFly je napisal/-a:Voith: čist se strinjam s tabo

swifthead: ni čudn, da ti ga niso dal za vozt :roll: glej kako se tlele prostaško buniš -> če si se tud tm kej preveč bunu, ni čudn da te niso spustil. ČE pa pridš kt en urejen, prjazn in poln zanimanja, sm 100% da bi ti ga dal vozt. Na lep način se vse doseže.

:roll:

No, eto jst sm pršu lepo zrihtan v črni obleki spedenan kot se spodobi...
Pa so me vseen zavrnl!! Nej grejo v PM! :evil:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Če mar 17, 2005 10:58 am

Jaz pa moram tak povedati. Najslabši odziv sem dobil v salonu VW in Audi, kjer sem čakal 1uro, da so se zmigali in mi ponudili vsaj kakšen prospekt. Ko sem hotel odpreti prtljažnik na passatu so rekli, da nima akuja in, da vpogled v prtljažni prostor pač danes ni mogoč wtf. :shock:

Grem v sosedni salon malo pogledad benfole. Sprejem je bil kar ok, s tem, da prodajalec ni vedel kaj prodaja. Testna vožnja mision imposible :lol:

Se zapeljem malo dalje in se ustavim v mazdinem salonu. Takoj pri vratih so me sprejeli, povprašali o željah (ker imam rad, da si sprva sam pogledam avto), sem si v miru pogledal vse modele. Potem mi je prodajalec prinesel kjuče od mazde6, mazde2 in mazde3. Peljal sem se lahko sam le osebno sem pustil pri njih. Imel sem možnost sprobat RX8 ampak še ni bla registrirana in so se mi pač opravičili (lahko pa sem ga prižgal). V glavnem ocena 10.

Še isti dan sem bil pri oplu in tudi moram reči, da sem bil zelo zadovoljen ob sprejemu. Vozil sem lahko vse kar so imeli testnega. Ito je bilo v MS kot v MB vsi zelo prijazni in ustrežljivi - čeprav sem tja prišel s corso, in so vedeli, da ne bom nič kupil. Rekel sem, da me pač zanimajo polek corse še drugi modeli. Tigro sem dobil za 4 ure in plačal le benz.

Seat, renault - tudi zelo zadovoljen z postrežbo in tesnimi vožnjami ;)

V glavnem mislim, da se bojo morali prodajalci predvsem pri VW, Audi in BMW potruditi biti prijazni, ker po moje je odnos prodajalec-kupec zelo pomemben.
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če mar 17, 2005 11:17 am

morm rečt da se strinjam Voithom- mislm da prvič :lol:
uglavnem, če zameni bulerje, raztrgane kavbojke... s čim bol prefinjenim pa boste mel več sreče
mene niso še nikjer, razen pr mazdi, k so res v kurcu, obravnaval kot mulca, ki gleda avte
glih včeri sm šel toyote na viču gleda- sm mel glih cajt, pa še notr nism stopu pa se je že oglasu ženski glas, če vam pomagam, pa sm prvo sploh gledu iz kje je, tko da sm prospekte dobu, še preden sem se v avto vsedu
mislm da so največji carji pr renoju - avtohiša real- tm mi res lahko vse prodajo :P

čez pol leta k boš mel 3 leta izpit, vrjetn ne boš nč bolši voznik- boš še vedno isti i****, k misl da je MS, bo pa zavarovalnca, po njihovih kriterijih priznavala tvoje izkušnje
sej tud marsikter 17 letnik je bol pameten od nekega 18, 19. letnika, pa vseen ne sme na volitve, oz ni polnoletne a ne, zato so meje in uradno je uradno
a bi ti kot prodajalc, reskiru svojo plačo, če se nekdo, katerga zavarovalnica ne krije slučajno zaleti?
dost zaenkrat
lp

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če mar 17, 2005 11:24 am

woolff je napisal/-a:Jaz pa moram tak povedati. Najslabši odziv sem dobil v salonu VW in Audi, kjer sem čakal 1uro, da so se zmigali in mi ponudili vsaj kakšen prospekt. Ko sem hotel odpreti prtljažnik na passatu so rekli, da nima akuja in, da vpogled v prtljažni prostor pač danes ni mogoč wtf. :shock:

Grem v sosedni salon malo pogledad benfole. Sprejem je bil kar ok, s tem, da prodajalec ni vedel kaj prodaja. Testna vožnja mision imposible :lol:

Se zapeljem malo dalje in se ustavim v mazdinem salonu. Takoj pri vratih so me sprejeli, povprašali o željah (ker imam rad, da si sprva sam pogledam avto), sem si v miru pogledal vse modele. Potem mi je prodajalec prinesel kjuče od mazde6, mazde2 in mazde3. Peljal sem se lahko sam le osebno sem pustil pri njih. Imel sem možnost sprobat RX8 ampak še ni bla registrirana in so se mi pač opravičili (lahko pa sem ga prižgal). V glavnem ocena 10.

Še isti dan sem bil pri oplu in tudi moram reči, da sem bil zelo zadovoljen ob sprejemu. Vozil sem lahko vse kar so imeli testnega. Ito je bilo v MS kot v MB vsi zelo prijazni in ustrežljivi - čeprav sem tja prišel s corso, in so vedeli, da ne bom nič kupil. Rekel sem, da me pač zanimajo polek corse še drugi modeli. Tigro sem dobil za 4 ure in plačal le benz.

Seat, renault - tudi zelo zadovoljen z postrežbo in tesnimi vožnjami ;)

V glavnem mislim, da se bojo morali prodajalci predvsem pri VW, Audi in BMW potruditi biti prijazni, ker po moje je odnos prodajalec-kupec zelo pomemben.

vidš v lj so pa glih pr mazdi (v obeh salonih) velke p**** k ne j**** nikogar

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Če mar 17, 2005 12:04 pm

Ja pozitivno izkušnjo mam z porsche Verovškovo, dobil testnega A4, gospodična sprejemnica me je pa ko sem čakal, vprašala kaj bom pil.....

Na gorenjskem, sem mogu pa na kolena it, no nisem šel itako tam vozila nisem kupil...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov