swifthead je napisal/-a:Ej ti Voith btw: a bos reku da cez pol leta k bom meu 3leta voznisko (21 ze mam) bom pa kej bol potencialen kupec (a takrat bom pa lohka vozu ker bom BOLJŠI) ja če tko misls pol si en navaden GAYLORD!!!!! a ce jim pokazem dnar -a ti ves kok mam dnarja jst al kva????? pomojm ne, kot sm ti reku ma znanc novo Sedmico in je mlajši od mene in tut mnj cajta ma voznisko, pa takrat ni meu cajta pridt je pa reku da ce mu nebi dal trojke vozt (zihr mu je nebi dal) bi al vse postrelu al pa bi sou takoj kupt novga A4 in C350!!!!pol pa ves s cim se ukvarjam, ne pa ti Vith k si zaguzvan tuki na racunalnku cele dneve in en zapiflan student k nikol u lajfu ne bo meu nitit za BMW Isetto in bo men tle govoru k res nimas pojma o men -vendar verjem da jst mam za hud avto!!!
Glede Supre: je ze prodana, poleg vsega sm pa od lastnika sameg zvedu (ja še so pošteni na svetu) da je bla nažalost zažgana!!! res, mal sem potočil solzico vendar bo se nekaj takih priloznosti v prihodnosti za nakup Supre!!!!pol bo pa Getaway in Lj in vse bo okol avta in pa mene(dobrga driverja)!!!! Lp by Alex
swifthead je napisal/-a:Ej ti Voith btw: a bos reku da cez pol leta k bom meu 3leta voznisko (21 ze mam) bom pa kej bol potencialen kupec (a takrat bom pa lohka vozu ker bom BOLJŠI) ja če tko misls pol si en navaden GAYLORD!!!!! a ce jim pokazem dnar -a ti ves kok mam dnarja jst al kva????? pomojm ne, kot sm ti reku ma znanc novo Sedmico in je mlajši od mene in tut mnj cajta ma voznisko, pa takrat ni meu cajta pridt je pa reku da ce mu nebi dal trojke vozt (zihr mu je nebi dal) bi al vse postrelu al pa bi sou takoj kupt novga A4 in C350!!!!pol pa ves s cim se ukvarjam, ne pa ti Vith k si zaguzvan tuki na racunalnku cele dneve in en zapiflan student k nikol u lajfu ne bo meu nitit za BMW Isetto in bo men tle govoru k res nimas pojma o men -vendar verjem da jst mam za hud avto!!!
Glede Supre: je ze prodana, poleg vsega sm pa od lastnika sameg zvedu (ja še so pošteni na svetu) da je bla nažalost zažgana!!! res, mal sem potočil solzico vendar bo se nekaj takih priloznosti v prihodnosti za nakup Supre!!!!pol bo pa Getaway in Lj in vse bo okol avta in pa mene(dobrga driverja)!!!! Lp by Alex
Master7 je napisal/-a:swifthead je napisal/-a:Ej ti Voith btw: a bos reku da cez pol leta k bom meu 3leta voznisko (21 ze mam) bom pa kej bol potencialen kupec (a takrat bom pa lohka vozu ker bom BOLJŠI) ja če tko misls pol si en navaden GAYLORD!!!!! a ce jim pokazem dnar -a ti ves kok mam dnarja jst al kva????? pomojm ne, kot sm ti reku ma znanc novo Sedmico in je mlajši od mene in tut mnj cajta ma voznisko, pa takrat ni meu cajta pridt je pa reku da ce mu nebi dal trojke vozt (zihr mu je nebi dal) bi al vse postrelu al pa bi sou takoj kupt novga A4 in C350!!!!pol pa ves s cim se ukvarjam, ne pa ti Vith k si zaguzvan tuki na racunalnku cele dneve in en zapiflan student k nikol u lajfu ne bo meu nitit za BMW Isetto in bo men tle govoru k res nimas pojma o men -vendar verjem da jst mam za hud avto!!!
SuperFly je napisal/-a:aja... ne vem kok si kej bogat... Ni jih velik ka so s tko nizkim IQjem...
DoubleG je napisal/-a:ko bodo mel pa prodajalci vpliv na to ker avto si kupm, mi bo pa še en tič zrastu.
avto se kupi glede na kvaliteto, zmogljivosti, ceno ... ne pa odnosa prodajalca do tebe
biu sm u logatcu in me je razočaral useskp. pršu sm prepozn, tko da sploh nism dobu za furat, ampak pol k sm gledu tm kako furajo eno mejhno osmico okol mi je blo vse jasn. brezveze. js sm mislu, de se bo dal vozt po dirkališču v ind. coni.
drgač mi je pa avto ful ušeč
SuperFly je napisal/-a:Voith: čist se strinjam s tabo
swifthead: ni čudn, da ti ga niso dal za voztglej kako se tlele prostaško buniš -> če si se tud tm kej preveč bunu, ni čudn da te niso spustil. ČE pa pridš kt en urejen, prjazn in poln zanimanja, sm 100% da bi ti ga dal vozt. Na lep način se vse doseže.
woolff je napisal/-a:Jaz pa moram tak povedati. Najslabši odziv sem dobil v salonu VW in Audi, kjer sem čakal 1uro, da so se zmigali in mi ponudili vsaj kakšen prospekt. Ko sem hotel odpreti prtljažnik na passatu so rekli, da nima akuja in, da vpogled v prtljažni prostor pač danes ni mogoč wtf.![]()
Grem v sosedni salon malo pogledad benfole. Sprejem je bil kar ok, s tem, da prodajalec ni vedel kaj prodaja. Testna vožnja mision imposible![]()
Se zapeljem malo dalje in se ustavim v mazdinem salonu. Takoj pri vratih so me sprejeli, povprašali o željah (ker imam rad, da si sprva sam pogledam avto), sem si v miru pogledal vse modele. Potem mi je prodajalec prinesel kjuče od mazde6, mazde2 in mazde3. Peljal sem se lahko sam le osebno sem pustil pri njih. Imel sem možnost sprobat RX8 ampak še ni bla registrirana in so se mi pač opravičili (lahko pa sem ga prižgal). V glavnem ocena 10.
Še isti dan sem bil pri oplu in tudi moram reči, da sem bil zelo zadovoljen ob sprejemu. Vozil sem lahko vse kar so imeli testnega. Ito je bilo v MS kot v MB vsi zelo prijazni in ustrežljivi - čeprav sem tja prišel s corso, in so vedeli, da ne bom nič kupil. Rekel sem, da me pač zanimajo polek corse še drugi modeli. Tigro sem dobil za 4 ure in plačal le benz.
Seat, renault - tudi zelo zadovoljen z postrežbo in tesnimi vožnjami![]()
V glavnem mislim, da se bojo morali prodajalci predvsem pri VW, Audi in BMW potruditi biti prijazni, ker po moje je odnos prodajalec-kupec zelo pomemben.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov