darkdog24 je napisal/-a:In kk naj človk zdej ma auto z 200HP-ji.Kk? pišuka mater no če bo sam za gorivo delal, poleg tega te guzijo na registraciji + te guzijo na cesti z Zakonom.Plače so iste, vse drugo pa se draža.
Yagi-san je napisal/-a:BRAVO, končno nekdo, ki pravilno razmišlja. Kateri bencinar bi mi s tako vožnjo kuril 7 l/100 km ?? Noben. Sem imel nadomestno avto Punto 1.2 16V-- poraba 11-12 l/100km mestne. Dizel bi moral biti kar 1 € in še nekaj da bi bila razlika v prid bencinarju!!
feto je napisal/-a:Kateri bencinar bi mi s tako vožnjo kuril 7 l/100 km ??
Moj Golf 1,4 55kW ima povprečno porabo 7 l, včasih je imel 6,8
Daco je napisal/-a:Ma kaj se bunite, cez mesec ali dva bo bencin itak okol 1 € :P
Pa prasci so zdaj lepo fiksirali davcno priznane stroske kilometrin na max 62 SIT/km.![]()
Jebiga, sta se mora lako je... clovek se vsega hudega navadi, tut tega se bomo mogli. Vprasanje je samo, do kdaj bo to se slo, da nam ki nosimo drzavo na plecih, hrbet ne poci pol pa nebo drzava vec mela komu denar pobirat.
Yagi-san je napisal/-a:BRAVO, končno nekdo, ki pravilno razmišlja. Kateri bencinar bi mi s tako vožnjo kuril 7 l/100 km ?? Noben. Sem imel nadomestno avto Punto 1.2 16V-- poraba 11-12 l/100km mestne. Dizel bi moral biti kar 1 € in še nekaj da bi bila razlika v prid bencinarju!!
Bor je napisal/-a:Yagi-san je napisal/-a:BRAVO, končno nekdo, ki pravilno razmišlja. Kateri bencinar bi mi s tako vožnjo kuril 7 l/100 km ?? Noben. Sem imel nadomestno avto Punto 1.2 16V-- poraba 11-12 l/100km mestne. Dizel bi moral biti kar 1 € in še nekaj da bi bila razlika v prid bencinarju!!
Kk ti je pa puntota ratalo spravit na 12l???
Jst svojga 1.2 16V še nisem spravu več kot 7.7l/100
Tomaz40 je napisal/-a:Se pa strinjam s tabo, da hočjo vse na evropsko raven spravt samo plače nej ostanejo pa iste. Kako nej pol ljudje preživijo?
Sam vseen še ni mogoče ocenit sedanje vlade. Prejšna je bila na oblasti več kot 10 let pa ni nardila kej prou dost. Bomo vidl kaj bo ta nardila čez ene par let ne pa 100 dni.
Tomaz40 je napisal/-a:Aja glede sistema: Če boš priden, pameten in iznajdljiv ti bo šlo dobro, če boš pa len in butast pol pa res bolš da greš na Kubo in živiš v socializmu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov