Tinček je napisal/-a:Kaj a kasko je bil 15 mio? Ker osnovno nej bi blo 3mio
Ja komplet zavarovanje z kaskom je stalo 15mil

Tinček je napisal/-a:150 mio evrom. To pa skor en morm vrjet. Od kje pa teb te info če ni skrivnost
benz je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:Pa nebi ga imel...Za 15mio že mam evota pa mi še 5mio ostane da jih zapijem
To je samo zavarovalnica,kaj šele avto sam...ma no way
Če pa imaš okoli 150mil evrov premoženja kot on ti evo nič ne pomeni že ker se v takih krogih giblješ... če bi hotel bi imel 50evotov..
joke je napisal/-a:benz je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:Pa nebi ga imel...Za 15mio že mam evota pa mi še 5mio ostane da jih zapijem
Če pa imaš okoli 150mil evrov premoženja kot on ti evo nič ne pomeni že ker se v takih krogih giblješ... če bi hotel bi imel 50evotov..
benz malo si preteral, če recimo deliš to s 5 pa bi mogoče blo blizu.
benz je napisal/-a:joke je napisal/-a:benz je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:Pa nebi ga imel...Za 15mio že mam evota pa mi še 5mio ostane da jih zapijem
benz malo si preteral, če recimo deliš to s 5 pa bi mogoče blo blizu.
Sej sn vedo fol ne more verjet res je res. pa sej to ne moremo tu gori debatirat ker je brezveze...pozabimo to.
ringeraj je napisal/-a:ej fanti to ni 15 milj
to je MERCEDES BENZ ki pa mu kak BMW al AUDI al pa se kaksna j***a nkol nebosta niti do kolen segla!
no vam bom dal slovenski prevod za BMW
bavarsko vozilo za gnoj
ali pa
bavarska fabrika ki vedno neki zafuka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov