jaz pa mislim da je za zmetat 90% 70+ letnikov v isti koš
sej gledam mat kako voz, pa strica, pa fotra sem gledu....
fotr je ful vredu vozu, ko jih je mel 50 + ga je pa že začel srat po cesti.
sicer nič pretreslivega, vendar je hitro kej spregledu, kej zamudil...vglavnem dost slabše je vozo kot recimo pri 40 ih!Hitrost je bla pa vedno višja.
mat je tudi vredu vozila, po 50 letu pa je začela tko srat po cesti, da mi je kar slabo, ko se kdaj z njo vozim.Vbistvu se sploh ne vozim več z njo , raje jaz vozim, ker drugače popizdim zraven.
ko se vklučuje na AC namesto da bi pospeševala po svojem pasu, se pelje skor do konca pasa 60 kmh, pol se pa valda ne more vklučit, ker vsi vozjo 120kmh!!
s stricom (60 +)se bojim vozit, ker je ene parkrat že izsilil šleparja
pas za naravnost, on ob desni ob šleparju in pol začne kar zavijat levo direkt pod šlepar jaz pa sam PAZZI

vs usran. Pa še par podobnih, v ovinke gre 30kmh po ravnini pa potegne, da ga noben ne more prehtet..
od punce fotr, raje sploh ne bom govoru...
--------------------------
glede na take moje izkušnje, vsi ampak res VSI 50+ letniki začnejo veliko slabše vozit kot so!!! (eno bolš eni slabš), ampak ajde te še niso za odpust!!
Ampak če tko gledaš kolk 50-60 letniki že serjejo, pol veš da 70+ so KATASTROFA!!!
in če nimajo za sabo še nobene resne nesreče še ne pomeni da vredu vozjo!!!
In noben me ne bo prepričal, da 70 letniki dobro vozjo!!! Sem se s preveč folka že vozu okol in vidu kako vozjo
In se čist strinjam da bi morali od cca 60ega naprej na vsake 5 let podaljšat izpit glede na njihove sposobnosti!Pa ne mislim da se na 5 let odre folk (glede denarja) ampak bi bila pač ena vožnja, kjer bi se videlo kako vozi.Če bi vozil vsaj prebližno normalno , bi podalšal, če pa bi sral po cesti pa adijo