4Sale pravi:
Jooooj ne, napad klonov.![]()
![]()
Mal heca. No zdej smo pa tam se je že začel tko k sem reku.
![]()
No, da še jst mal lonček pristavm. Meeting JA, stave NE, druženje JA, neorganizirano dirkanje NE, pretepi NE. Odvisn je sam v kaj se bo to razvil. Če se bo razvil v družabne dogodke pol ql, če se bo pa razvil v testosteronsko napihovanje pol pa qrc in mene tam ne bojo vidl.
Clementino pravi:
Clio RS 2.0 16v l. 00´, z nekaj manjšimi predelavami. Vidim da maš ti tud kar dobro makino. Moj mehanik ima isti model samo verjetno ne z takimi modifikacijami. Huda zadeva moram rečt. Lahk bi se zmenili in organizirali en resen Drag racing nekje, ne pa da gledamo in čakamo kdaj se bo ena tragedija zgodila. Kaj meniš?
seven pravi:
peljite se po kamniški obvozncici in ne morte zgreši, ker bo tolk ljudi... primernejša lokacija se že išče... kr pridte pogledat!
P.S. Gregc neki smo se menil, da bi šli zvečer na morje?! Zvečer bom tud kej do tamauga pršu.
Clementino pravi:
Ja jest se smejat grem! Sej je tak al tak gostilna blizu, tak da se lahko iz terase dol smejamo pri hladnem pivu.
ToniTic pravi:
Ej, folk, kaj to ste resni?
Pol se še jaz prsvetim.
Samo mam en problem. Zdaj mislim, da to ni primerno, pa da ni pravi prostor, pa ...
... ko bom pa tam, bom pa sigurno hotu probat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov