Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 07, 2005 5:11 pm

miljon je kretenov tle okol, sam ta je pa dostavljalec pic. dostavljanje pic zahteva od tebe da sploh po lj delas prekrske in pridobis s tem na cajtu.

vsi se neki bunite, ko pa vi delate pizdarije po cesti je pa vse kul in pod preprogo ne?

dej raj povejte kva delate po cesti po pravici, pa ne bluzit kako nc, ker je to laz. ce nebi noben nc srou po cestah, bi blo super pa vemo da ni. tip je pac na udaru ker ima registracijo ful prepoznavno. j*** ga.

evo js mam j***a in priznam, da mi ni tuja voznja v rdece semaforje, vec kot 3kratne prekoracitve hitrosti, voznja 7cm za ritjo debilov ki ne vejo kaj je definicija prehitevalnega pasu, neuporaba zmigavcev, neuporaba pasu, pa zihr bi se se kj najdl.

lahk pa recem da vse pocnem tko da je po moji presoji varno. razn voznje za ritjo, sam tle je pa itak tko da ce bo tist k je pred mano stopu po bremzi, si bo sam kriv da ga bo zavrtl ene 10x.

aja pa se to, sem profesionalni voznik ;) :twisted:

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če apr 07, 2005 6:00 pm

Voith je napisal/-a:miljon je kretenov tle okol, sam ta je pa dostavljalec pic. dostavljanje pic zahteva od tebe da sploh po lj delas prekrske in pridobis s tem na cajtu.

vsi se neki bunite, ko pa vi delate pizdarije po cesti je pa vse kul in pod preprogo ne?

dej raj povejte kva delate po cesti po pravici, pa ne bluzit kako nc, ker je to laz. ce nebi noben nc srou po cestah, bi blo super pa vemo da ni. tip je pac na udaru ker ima registracijo ful prepoznavno. j*** ga.

evo js mam j***a in priznam, da mi ni tuja voznja v rdece semaforje, vec kot 3kratne prekoracitve hitrosti, voznja 7cm za ritjo debilov ki ne vejo kaj je definicija prehitevalnega pasu, neuporaba zmigavcev, neuporaba pasu, pa zihr bi se se kj najdl.

lahk pa recem da vse pocnem tko da je po moji presoji varno. razn voznje za ritjo, sam tle je pa itak tko da ce bo tist k je pred mano stopu po bremzi, si bo sam kriv da ga bo zavrtl ene 10x.

Ej Voith dej bl u izi...ni dobr za živce da se razburjaš... ;)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Če apr 07, 2005 6:21 pm

Voith je napisal/-a:miljon je kretenov tle okol, sam ta je pa dostavljalec pic. dostavljanje pic zahteva od tebe da sploh po lj delas prekrske in pridobis s tem na cajtu.

Pod tole se pa z veseljem podpišem....mislm da sm ostalo že prej povedu(večkrat)!!!!!

L.P Bistri...
555

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če apr 07, 2005 6:22 pm

Fullback je napisal/-a:Ej Voith dej bl u izi...ni dobr za živce da se razburjaš... ;)

mas res :D si bom su persen kupt enkrat, ker se prou zares ne splaca razburjat zarad takih neumnosti.

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Če apr 07, 2005 6:36 pm

Piizda, sam mi tut ni neki jasn, pr ns u te zakotni Komendi ma pizzerija dva skor nova avta (ok, matiz je že starejši) z neko pečko notr, k skos greje pice. U lj bi pa res loh tut to mel, pa razni taki raznašalci ne bi mel več teh izgovorov s hladno pico. Pač bi vsak dobu pico kkšno minuto kasnej, pa bi bli ljudje vsaj varni.

voith: bravo, res si car, k se tko hvalš :bow

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Če apr 07, 2005 9:54 pm

dgrejtest je napisal/-a:
e, s katro 95 v rondo (tomačevo).... no to je pa že mal mim.

p

to pa ja ni nič takega tok sm se tut js že pelau ene par krogou :twisted: ;)

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Če apr 07, 2005 10:07 pm

no, če pa to ni debilno potem pa res ne vem kaj je... :roll:

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če apr 07, 2005 10:20 pm

krt206 je napisal/-a:Piizda, sam mi tut ni neki jasn, pr ns u te zakotni Komendi ma pizzerija dva skor nova avta (ok, matiz je že starejši) z neko pečko notr, k skos greje pice.

No to s pečko je bolj sranje.od une pečke je pizza taka prešvicana in mokra.pol mam raj mrzlo kakor čist mokro.no vsaj pico :D

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Če apr 07, 2005 10:39 pm

no pa da vm še js mal napišem. sicer nism prebrau vsega (ker se mi ne da :D ) lahko pa vam veliko povem o tem tipu, ok ne preveč ;)

tip vozi pice in se mu zato tudi tok mudi ;) ko se vsede v druk avto ki ga ima za lastno rabo je čisto drgačen, tko da če ma en tako službo ga ne more noben zmerjat z idijotom pa to, k vem kako je to če se ti mudi (sm meu tako službo, samo da sm meu kombi).

js tipa dobro poznam, sm se tut z njem furau s tisto katrco in je kul mal adrenalina :twisted: pa še jst sm mu jo prodau, tko da sva šla na testno vožno ene parkat pa je blo kul

nevem kaj vs tok mot ta njegova vožnja, sj če vas bo kj butnu bo itak on kriu tko da se ne sekirajte. a ko se pa pred vami en ata pele 1o km/h pod omejitvijo je pa kul al kajtazga je treba dr iz ceste ne pa enga ki te pač prehiti čez polno črto al pa po desni.

p.s. sploh pa je klele itak tok folka pa noben ne vozi po predpisih, tko da ste lahko kr tiho usi :evil:

da o plavih ne govorim :evil: danes sm se pelau po severni ljubljanski obvoznici 110 in je mimo mene "padeu" policiski ford fokus z ugasnjenimi lušmi na strehi notr pa je en "mulo" sedu. skratka tišau ga je saj 150 če ne več pa še polhn avtomobilov je bilo okol :evil: :evil: :evil:

tko da malo se zamislite ta s katrco je samo eden ki se med avtomobili gužva, polcajeu ki pa večine tiši pa noben ne opazi :evil:

js vm samo povem da ta tip je čist kul in ok, tut js sm mu dau mojo katro za vozt, la je blo čist kul (aja drgače je ne dam nobenemu, 1x jo je moj fotr pelau, sam sm biu js zraven, no sj pri tenu tipu sm biu tut zravn, samo sm mu reku naj je ne špara, vozu je tko k s svojo rdečo in me ni bilo strah da bo kj naredu na avtu, ker mu zaupam) tko da naj vas ne skrbi, on se nau kr tko zaletu ;)

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Če apr 07, 2005 10:41 pm

Pac tipson oblada mestno voznjo :twisted: ... A ste fous a :P ...

Drgac je pa res greznca od prometa u mestu, jz rabm u koloni z busi cca eno uro da pridem domov 10km iz centra... Ce pa sem z skuterjem pa 10min ;) .

Bi blo pa res kr kul met vec takih parkingov kt je dolgi most, recimo bliz izhodov obvoznce, pol bi pa busi fural od tm...

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe apr 08, 2005 6:59 am

Ampak res, tuki na forumu nekaterim ni nic prav, prehitro, prepocasi, ja f***!

No pa se o vozniku vozila Renault 4 redece barve. Tipo zivi tri nadstropja visje od mene, je moj sosed.
Katrco ima samo za razvazanje pic, in jaz osebno ga nikol nisem vidu noret (niti ne okoli bloka tudi ce razvaza) drgac pa ima drugi avto in to enga starega tipota 1.4 pa notri en otroski sedez in je cist mirn. Prov mirno klepeta pa vse .. drgac pa vse kar je katrca napisal je res.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 Pe apr 08, 2005 7:14 am

sej jest tud pice razvažam pa ne norim naokol! Ne bom dajal policajem mesečne plače zato da bo en dobil pico pet minut prej! Je pa res da moj šef ni zatežen in tega tud ne zahteva od mene, ne vem pa kakšen je šef od 4SENNA?
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Pe apr 08, 2005 9:05 am

ma to je po moje vse skupaj posledica personalizirane tablice,
po moje ni tolk hudo, tip vozi naredi kake norčije vsako toliko
sam ker verjetno si ga vsi takoj zapomnejo z to tablico pa je stvar taka
kot je.
Slika

Uporabniški avatar
Navaroff
Nov uporabnik

Napisal/-a Navaroff Pe apr 08, 2005 1:37 pm

nebivedu je napisal/-a:Ne se bunit nad raznašalci pic. Ta tipčem mislim, da se je že parkrat razlepu s katro, pa res jih je full zamenjal, sam če bo počasi vozu, bo zgubu službo.
A nima pinky tko da mora pico dostavit v 45 minutah, drugače je pica zastonj, če je ne dostavi v tem času??? Ker če je tko ga jst čist razumem zakaj nori. Pa vsakemu bi predlagal da naj se gre enkrat z njim peljat, preden ga obsoja - tip vozi odlično, vendar z veliko prekrški. Je pa v ljubljani tut zelo velik kretenov, ki se ne znajo vozit, pa prec tazga začnejo obsojat, samo pa ovirajo promet po ljubljani in vozijo počasi, namesto, da bi prodal avto pa se vozil z avtobusom - taki nimate na cesti kej delat!!!

Ne bit preveč pametn če ne veš kako on voz. Tko da to ni nikakršna vožna. Ful ti je problem gas držat, ostali se ti pa umikajo itd.
Slika

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe apr 08, 2005 1:50 pm

ja, najprej en pravi da se je model ze parkrat razlepu s katro, drugi pravi no sej ce divja ni nic hudega sej eni pa pocas pa zastoje delajo, tretji pa sej ce se bo pa vame zaletu bo pa itak on kriv, kar bo meni zlo v tolazbo ce bom brez mojga stirikolesnega prijatelja in z nogo v gipsu. kar se pa modela tice ki vozi v rdeco, prekoraci omejitev hitrosi za 3x in podobno pa samo sploh nimam komentarja. model, a vozis tam kjer je omejitev 30 90 na uro al tam kjer je 70 210? d****. pa lohk se dobiva pa ti v obraz povem da si k****n. ampak to verjetno sam ves. budalo.

ajde

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Pe apr 08, 2005 2:01 pm

@ nebivedu: Se čist strinjam s tabo.

@ Voith: Zgleda da sva si po vožnji čist podobna, pač mi grejo na jetra tisti ludje k promet ovirajo za brezveze in kadar pač nimam cajta se 40 na uro vozt za njimi ne bom obrablu bremz in ga bom enostavno če je frej nasprotn pas prehitel magar čez polno al pa škarjice pr semaforju itd. Sicer pa itak brezveze izražat svoje mnenje na tem forumu k itak takoj izpadeš en kao k****n k se hval in so vsi drugi angelčki, vse cool dokler ocenš da je vse varno...

To z vožnjo čez rdeče pa me tut ne mot če se valda prej mal upočasniš in pogledaš levo desno pa če je kaka kamera, cop in greš naprej.. Žal je tko da žvimo sam enkrat in se nam vse bol mudi, treba je cajt izkoristet v lajfu!!!

Primer: Če ti v prometu na dan pršparaš 15 min, maš na leto skor štir dni več prostga cajta... pa se zamislte.
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe apr 08, 2005 2:37 pm

Kaj ni en uporabnik foruma tudi ASenna?
to je en pa isti?
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe apr 08, 2005 3:22 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:@ nebivedu: Se čist strinjam s tabo.

@ Voith: Zgleda da sva si po vožnji čist podobna, pač mi grejo na jetra tisti ludje k promet ovirajo za brezveze in kadar pač nimam cajta se 40 na uro vozt za njimi ne bom obrablu bremz in ga bom enostavno če je frej nasprotn pas prehitel magar čez polno al pa škarjice pr semaforju itd. Sicer pa itak brezveze izražat svoje mnenje na tem forumu k itak takoj izpadeš en kao k****n k se hval in so vsi drugi angelčki, vse cool dokler ocenš da je vse varno...

To z vožnjo čez rdeče pa me tut ne mot če se valda prej mal upočasniš in pogledaš levo desno pa če je kaka kamera, cop in greš naprej.. Žal je tko da žvimo sam enkrat in se nam vse bol mudi, treba je cajt izkoristet v lajfu!!!

Primer: Če ti v prometu na dan pršparaš 15 min, maš na leto skor štir dni več prostga cajta... pa se zamislte.

Pol boš pa otroka povozu: PA SE TI ZAMISL :!: :!: :!:

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Pe apr 08, 2005 3:32 pm

juhica je napisal/-a:ja, najprej en pravi da se je model ze parkrat razlepu s katro, drugi pravi no sej ce divja ni nic hudega sej eni pa pocas pa zastoje delajo, tretji pa sej ce se bo pa vame zaletu bo pa itak on kriv, kar bo meni zlo v tolazbo ce bom brez mojga stirikolesnega prijatelja in z nogo v gipsu. kar se pa modela tice ki vozi v rdeco, prekoraci omejitev hitrosi za 3x in podobno pa samo sploh nimam komentarja. model, a vozis tam kjer je omejitev 30 90 na uro al tam kjer je 70 210? d****. pa lohk se dobiva pa ti v obraz povem da si k****n. ampak to verjetno sam ves. budalo.

ajde

:clapclap

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Pe apr 08, 2005 3:40 pm

YOC je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:@ nebivedu: Se čist strinjam s tabo.

Pol boš pa otroka povozu: PA SE TI ZAMISL :!: :!: :!:

Pa sej valda gledaš kje tišiš(saj jst) ne morš kr nekoga zbit če si pozorn, pa še neki bom povedu marsikdo ki se hitro pelje se pelje mnogo bolj varno kot nekdo ki nima pojma o vožnji, pa se pele po omejitvi al pa deset pod njo!!!! So pa tle še drugi....ki mislijo da obvladajo, pa se hitr km zaklofajo.....o tistih je pa spet druga zgodba....Nej vozi hitro tist k je sposoben se hitro ustavt, pa odreagirat.......

L.p Bistri...

8)
555
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov