no pa da vm še js mal napišem. sicer nism prebrau vsega (ker se mi ne da

) lahko pa vam veliko povem o tem tipu, ok ne preveč
tip vozi pice in se mu zato tudi tok mudi

ko se vsede v druk avto ki ga ima za lastno rabo je čisto drgačen, tko da če ma en tako službo ga ne more noben zmerjat z idijotom pa to, k vem kako je to če se ti mudi (sm meu tako službo, samo da sm meu kombi).
js tipa dobro poznam, sm se tut z njem furau s tisto katrco in je kul mal adrenalina

pa še jst sm mu jo prodau, tko da sva šla na testno vožno ene parkat pa je blo kul
nevem kaj vs tok mot ta njegova vožnja, sj če vas bo kj butnu bo itak on kriu tko da se ne sekirajte. a ko se pa pred vami en ata pele 1o km/h pod omejitvijo je pa kul al kajtazga je treba dr iz ceste ne pa enga ki te pač prehiti čez polno črto al pa po desni.
p.s. sploh pa je klele itak tok folka pa noben ne vozi po predpisih, tko da ste lahko kr tiho usi
da o plavih ne govorim

danes sm se pelau po severni ljubljanski obvoznici 110 in je mimo mene "padeu" policiski ford fokus z ugasnjenimi lušmi na strehi notr pa je en "mulo" sedu. skratka tišau ga je saj 150 če ne več pa še polhn avtomobilov je bilo okol
tko da malo se zamislite ta s katrco je samo eden ki se med avtomobili gužva, polcajeu ki pa večine tiši pa noben ne opazi
js vm samo povem da ta tip je čist kul in ok, tut js sm mu dau mojo katro za vozt, la je blo čist kul (aja drgače je ne dam nobenemu, 1x jo je moj fotr pelau, sam sm biu js zraven, no sj pri tenu tipu sm biu tut zravn, samo sm mu reku naj je ne špara, vozu je tko k s svojo rdečo in me ni bilo strah da bo kj naredu na avtu, ker mu zaupam) tko da naj vas ne skrbi, on se nau kr tko zaletu