Tudi peljal sem se že z obema avtoma(kdo pa se še ni

Za isti dnar raje golfa.
GOX je napisal/-a:Ja jst osebno nikol nebi dau za tazga golfa 300,400 al 500 kosov, oziroma ga sploh nebi kupu
diabolik je napisal/-a:Za primer: Kolega je prodajal r5 letnik 85, karoserija brez pikice rje, mašina (zakuhala)zamenjana pred par leti z mašino iz campuske , delala je ko urca,5ka je bla original francoska.
Tip jo je prodajal za 50k par mesecev.Ni bilo nobenega resnega interesenta in jo je šenkal bratrancu.
Ne razumem folka, ki si kupi r5 za 150.000 +.??
s_mande je napisal/-a:Damo je napisal/-a:Mislim da je 1 od razlogov tudi to, da sem iz Krškega. (predaleč iz LJ)
Ja to je pa tudi res,zadnjic me clovek klice za RENAULT 5 pa mu povem kako je z avto pa rece da mu je z slik sodec res vsec in da ga zanima...potem pa me vprasa od kje sem pa mu povem da iz Raven na Koroskem pa rece:"To mi je pa malo predalec!"Sem si mislil in sem mu tudi rekel,poglejte a vi kupujete avto vsak dan,teden,potem ce isces avto za sebe se ti tudi isplaca vsesti v avto in iti tudi kaj pogledati.On je sicer iz Kamnika pa se mu zdi dalec.Pa kaj vam je ljudje STE BOLANI sem si mislil.
Jaz sem poklicni voznik in delam kar velik KM na mesec,sploh sedaj sem zacel malo bolj resno voziti.Slovenija je mala,prevozis jo v tereh urah(avtocesto mislim) potem mi pa kdo rece ki je iz LJ-predalec.Sem pa rekel potem pa kupi kje v LJ ker jaz se pa tudi nebom k tebi gospod vozil. :P
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov