Debate, ki niso vezane na ostala področja...

diabolik
Nov uporabnik

Napisal/-a diabolik To apr 12, 2005 2:11 pm

Ne, ne mislim, da ima golf 5 zvezdic, mislim pa, da je le malo bolj varen kot petka.Golf je nižji srednji razred, petka razred nižje.Nisem ne pristaš renoja niti vw.

Tudi peljal sem se že z obema avtoma(kdo pa se še ni :lol: )in se mi zdi golf nekako bolj soliden, robusten, švabo pač.
Za isti dnar raje golfa.

diabolik
Nov uporabnik

Napisal/-a diabolik To apr 12, 2005 2:20 pm

Za primer: Kolega je prodajal r5 letnik 85, karoserija brez pikice rje, mašina (zakuhala)zamenjana pred par leti z mašino iz campuske , delala je ko urca,5ka je bla original francoska.
Tip jo je prodajal za 50k par mesecev.Ni bilo nobenega resnega interesenta in jo je šenkal bratrancu.

Ne razumem folka, ki si kupi r5 za 150.000 +.??

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 12, 2005 2:54 pm

GOX je napisal/-a:Ja jst osebno nikol nebi dau za tazga golfa 300,400 al 500 kosov, oziroma ga sploh nebi kupu

sam obstaja tak folk ves. golf2 diesel najbol ceno drzi od teh starih avtov, in obstaja razlog za to. namrec najcenejse vzdrzevanje, kurilc powah, tank od avta, prenese vse zive in mrtve zlorabe. sploh nemski majo ibr ceno. najbolsa scena je da kups enga pocen gtija in not das 1.6D masino. taki avti grejo za med, dost bols k kksn novejsi koritek :D in tocno tega projekta se bova js pa en kolega zdj lotla. tko da ce kdo ve za kksnga gti-ja dvojko z zaribano masino al pa kj, se priporocam. lahk je tud ceu gti, sam prou prevec ne dava zanga. bistveno je da je karoserija negnila.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To apr 12, 2005 6:19 pm

diabolik je napisal/-a:Za primer: Kolega je prodajal r5 letnik 85, karoserija brez pikice rje, mašina (zakuhala)zamenjana pred par leti z mašino iz campuske , delala je ko urca,5ka je bla original francoska.
Tip jo je prodajal za 50k par mesecev.Ni bilo nobenega resnega interesenta in jo je šenkal bratrancu.

Ne razumem folka, ki si kupi r5 za 150.000 +.??

Tko kot ti tega na razumeš...... jaz ne razumem folka da si grejo kupit avtek za par mio..... za moje pojme 500 jurjo maximalno.jebat ga pač nismo vsi isti :)
Tist glede tega okol petke in 150+ jurjo... ko si lih začel ena zanimiva pripoved.
Jaz mam R5 1.6D in sem dal pred letom in pol zanjo 340 jurjo...... ja prav bereš 340 jurjo... je pa letnik 91 prva registracija 92.Identične petke so takrat ble po 150 jurjo dalje..... bencinci nekateri še celo krepko manj ( 135 jurjo po evrotaxi so meli takrat ceno).Dizli petke pa nekje okol 200 jurjo..... jaz pa dal 140 jurjo več kot pa je dejansk vredna?
In res sem kr nekaj petke dizlov pregledu prej ko sem se odloču oz. najdu tole.... vse so mele cene od 220 pa do 280 jurjo, ta zadnja je celo mela vso opremo razen klime.Ampak al mal podrajsana al mal porukana.... mal rjava že kje.... motor že skor čudne prizvoke....
In pol najdem tole, ki jo mam zdej.....cena:340 jurjo....Me je po pravic kr na rit vrgl.... kr telefon sem že hotu odložit... HALO ?!?!?
No pol pa me je le firbec pomatru pa sem jo šel gledat.. kak sem jo vidu.... kak sem jo probu pelat.... takoj brez pomisleka.... tale bo moja pa čeprav hudo precenjena.
Vsi so mi pravl kao kako budalo sem in bla bla....
Sošolc je dva mesca za mano kupu identično petko..... isti letnik isti motor..... za pod 200 jurjo.... pa se mi u glavo smeju kok mal je dal zanjo.... kmalu so se pokazali rezulltati..... jaz u letu in pol nisem menju nič kaj drugega kot pa ploščice in grlene svečke....... sošolc pa več ko pol avta.....
Rezultat.. na začek sem mogoč res dal mal preveč..... ampak zdej pa se sam vsedem in peljem.... med tem ko je sošolc dal skor pol manj pa nikol ni vedu kdaj bo ga na cedilo pustla....
In se mogoč celo strinjam da mičken dvigni ceno.

Ko si me že lih spomnu o petki :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To apr 12, 2005 6:41 pm

Em sam neki... Kakšno opremo pa ma taka petka, ki ima vse razen klime? Ksenonke?:)

Damo
Nov uporabnik

Napisal/-a Damo To apr 12, 2005 6:51 pm

Bom dal pa ceno 250 jurju in jo sputu na 200 in bova oba zadovoljna.

IMATE PRAV!

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 To apr 12, 2005 6:54 pm

Se ne splača prodajat. Sploh k je tok lepo ohranjen. Jest bi ga s težkim srcem zapustu :oops:
:cry:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To apr 12, 2005 9:14 pm

s_mande je napisal/-a:
Damo je napisal/-a:Mislim da je 1 od razlogov tudi to, da sem iz Krškega. (predaleč iz LJ)

Ja to je pa tudi res,zadnjic me clovek klice za RENAULT 5 pa mu povem kako je z avto pa rece da mu je z slik sodec res vsec in da ga zanima...potem pa me vprasa od kje sem pa mu povem da iz Raven na Koroskem pa rece:"To mi je pa malo predalec!"Sem si mislil in sem mu tudi rekel,poglejte a vi kupujete avto vsak dan,teden,potem ce isces avto za sebe se ti tudi isplaca vsesti v avto in iti tudi kaj pogledati.On je sicer iz Kamnika pa se mu zdi dalec.Pa kaj vam je ljudje STE BOLANI sem si mislil.

Jaz sem poklicni voznik in delam kar velik KM na mesec,sploh sedaj sem zacel malo bolj resno voziti.Slovenija je mala,prevozis jo v tereh urah(avtocesto mislim) potem mi pa kdo rece ki je iz LJ-predalec.Sem pa rekel potem pa kupi kje v LJ ker jaz se pa tudi nebom k tebi gospod vozil. :P

Jst sm iz Ribnce (na Dol.) pa sm avto kupil v Rogatcu na HR meji še naprej od Rogaške Slatine.

Ljubljančanom je pa Ribnica hudo daleč. Čeprav si iz LJ v Ribnici ob prazni cesti v pol ure, normalno pa v 50 minutah do ure.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov